YETER ARTIK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    ben sana ülke ismi şehir ismi mi ver dedim kardeşim ben sana diyorum ki su siteye yeni gelen acemiler varya diyorlarki yok bana msn kırma programı ver işte onlara sesleniyorum kimin adresi kırmaya calısıyon sen ver bana(bize bi toplantı yapalım )a .q lım zor bişi değil ki anladık mı arkadaşlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanskaans
    kaans
    kaans's avatar
    Erkek

bak işte cümleyi doğru kurmak önemli son mesajın daha anlaşılır fakat sana soruyorum kim başkasının mailini hacklemek için vakit ayırır? hadi ayırdı abi madem bunu hallettin şunuda hallet demezler mi?

konu açmdan önce biraz düşünsek diyorum

Software Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

bi msn neden kırmaya calısılır ki ya sana bi kotulugu dokunur senin sinirler 1040 olur ya da iddaya girersin kırmaya calısılır diorum ki bu olaylar olmasa da biz adminlik yapsak bu yeni gelen arkadaşlara olmaz mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Heyt Be Gözünü Sevdiğimin Mustafa Kemal Atatürkü Bıraktığın Gençliğe Bak ( Geçen Gün Biri Bağırıyordu Doğruymuş )

gaipten görüntüler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    la bu işe atatürkü neden kattın ya yüce atatürkü bırakın rahat yatsın yyerinde sizin gibi gençler ahhhhha ahhhhhhhhhhhhh  ben anlamya calıssanız ya biraz ooffffffff oooffffffffff
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aga ben senin dedigini gayette anladim ama gordugum kadariyla sacma sapan postlar atan n00b lar kaale alinmiyor... cok sukurki beni az da olsa salliolar... her kafaasi calisan potansiyel hacker MSN hack die bi prog olmadiini bilir...

yani msn armut mu topluo? hatta msn armut mu durdurmasin... ewt kolay olduguna inaniyor insan uzaktan.. cok daha kolay olduguna isler o kdr da koaly degil ( msn den bahsetmiorm basit asamada hiic bir olayi yok bi ip edinme sekli sececeksin soora direk serverdan gireceksin.. ip edinme sekli dememin sebebi de eermaile gelmesini beklersen ip nin riske atarsin gibi duruyo... sub7 in da en ii olduu konu bu snrm... nese...)

abicim o yuzden biraz gereksiz olmus insanlarin tepkisi de o yuzdendir...

Toplam Hit: 14134 Toplam Mesaj: 17