Yeter Artık!!!
-
bunları boş bir araziye götüreceksin.üstlerine aslanları salacaksın.acı çeke çeke geberecekler.
-
siktir edin hocalar...kendi hayatınıza bakın.
it ürür,kervan yürür...
-
walla dedikleriniz çok doğru yazılarda çok doğruda biz onlara küfür ede ede onları dahada çok yüceleştirmiyormuyuz :S bizene onlardan??
-
eline sağlık la bunu yazanın üşenmeden okudum a.k sölenilecekleri sölemiş zaten adam bana diecek bişe kalmadı.... tek kelime helal olsun
-
müthiş yazı çok hoşuma gitti. burdan bilimum arkadaşlık sitesine üye olanları(içinde dostlarım olanlarda var ama onlarında aq!) rahmetle anıyoruz. bu arada playboy ahmet dehşetti ya. ayakkabının resmini çekip koymuş malın oğlu:D
-
ayakta mavi/mor renkte timbırland bot olmazsa kişiliksizdir, ölür, mahvolur, anası ucuza gitmiş gibi üzülür.
bence süper bir konuya değinmişsin.... Eline sağlık hepsi şerefsiz bi tanesi ii değil ki
-
böyle kızların da oğlanların da a.g. hiç sevmem böyle tipleri kızları zikesim gelir, oğlanların ağzınu burnunu dağıtasım gelir.
-
Beter olsun ibneler..
-
üşenmeden okudum harbiden dogru yaa gebersin serefsizler
-
baştan sonuna kadar okudum ve hepsine katılıyorum :P, kim yazdıysa ellerine sağlık, bize forward maillerde gelmez ki böyle şeyler, s.ten b.ktan şeyleri yollarlar hep
Toplam Hit: 10449 Toplam Mesaj: 73