Yeter Ya!
-
kusura bakmayın kafa ütülicem! canım çok sıkkın vizeler açıklanıo hepsi çok iyi bu ... hocalar nasıl okuyo bi anlasam hepsi neredeyse 80 üstüü bekliyorum daha 60 ı geçemedim hoca ya kağıda bakcam diom adam notu elli ye çekio ne bu böyle bizlerin (öğrencilerin hali)banlanmıcamı bilsem var ya ...daha konuşcam
-
Takma boğlum finallere kasarız..
-
Normal karşılıyorum artık. Bizdeki hocalar da kızlara fazla not veriyor.
-
Salu3 bunu yazdı:
-----------------------------
Normal karşılıyorum artık. Bizdeki hocalar da kızlara fazla not veriyor.
-----------------------------aynen bizde de var bi tane pezevenk
-
Adamlarda haklı , ahlak kitap okunarak kazanılmıyor.
-
Hocam kasma seneye tekrar alırsın. bu dersi seneye de vereceğiz.
Anasını avradını iki tane 0.. çocuğu bana böyle dedi. birisinden 1 puanla kaldım diğeri de fizik dersi finalden 60 bekliyorum 60 alsam BB felan düşecek o derece yani. Bir açıklandı ki 04 almışım dedim kendi kendime pezevenk onuda vermeseydin bari. Kodumun eşşeğini de bulamadım sokarım senin okuduğun kağıda dedim gittim yaz okulu aldım fizik BB diğeride BC düştü millet nalı mıhı söktü okul döneminde ben yazın birazcık çalışma ile geçtim.
Hocam sistem belli ezberle geç. Valla iki senedirde böyle yapıyom. Benden iyisi yok.
-
hacı bnzer durumdayım ama takmıycan yani..
ilk vizelere girdim ünide iyi beklersin ama iyi alamazsın dediler test ettim onayladım :d yapıcak bişi yok ama yani.. kağıt görmeye gidiyosun tehdit geliyo eğer bn çok puan verdiğim yer görürsem silerim diyo ona göre gel diyo :S
-
sende istanbul üni.de fln mısın ya? :D
-
1 de 2 de önemsemiyodum ama 3 e geçince yusuf yusuf :S hepsinin aq. özellikle doç.dr mehtap bızır anana bacına selamlar gönderiyorm burdan
-
Türkiyedeki egitime siciyim :) icimden geldi...
-
pisikleet bunu yazdı:
sende istanbul üni.de fln mısın ya? :D
toplanalım bu postta :) iü ye protest olsun