Yeter Ya!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

şimdi hocaya falan yumurta atarsanız, şöle yapın yumurtayı ortadan kırın içine pul biber asot falan atın limon tozu da birazda ortasından bantlayın sonra dersten cıkarken atın ağzı yüzü yansın o zaman belki düzeltir notlarınızı

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Takma boğlum finallere kasarız..

-----------------------------

ahaha eski günler geldi aklıma :D

takma be oğlum finaller var daha -derken bi yandanda batak oynanır vize gecesi-

finallerde..

takma be oğlummm yaz okulu var amk -derken bi yandanda batak oynanır final gecesi-

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Hangi okulda yok ki öyle hocalar:) ist üni bu arada .. :D

Bir var,Bir yok..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

sakin ol şampiyon

Break Dance Bboy MaxeL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

en iyi geçen sınavımdan 10 aldım, hoca sonuç doğru olsa da kohm yazmadım diye 0 vermiş, sonucu tamamen doğru çocuğa "sen kopya çekmişindir" diye 0 vermiş filan, öyle cinsler var takma

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Sakin ol :) Bak ben micro bilmem ne diye bir ders var adam 1 vermiş :S Şaka gibi amq 100 üzerinden 1 :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Vay anasına... Hoca olarak mürid olmak ne zor ya. Her gün paso küfür. Ama durun hele bir gün bende öğrencilerin hallerini yazacam yetti gari.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

valla ben teknik okul boyutunda sövecem.. uygulamalı derslere teorik sınav yapan zihniyetteki hocaların taa amk :| gerçi bu sene ara verdim gidemiyorum okula ama teknik okullarda ki rezilliklerin bir gün duyulmasını o kadar çok isterdim ki.. hele ki yaz okulu olan okullarda kasten yaz okuluna bırakılan öğrencilerin halleri.. hey yavrum hey biz nelerini gördük de bi mikrofon uzatıp soran yok :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek

ya valla öğrenci bıktı artık bu halden bnm 2. senem düşünemiyorum 4 e kdr daha neleri gelecek kardeşim hırs mırs hiç bişi koymuyolar düşüncem şu an sadece bitirmek!!

4641544948---53415249544153
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

acaba bitecekmi diye düşümeye başladık artık nalet geçen hafta hocanın teki sabahtan derse girmişiz uykumda çok var bi iki makara oldu hocaya arkadan laf geldi arkada oturanlar güldü baya sonra önümüzden bi çocuğa elini kaldırttı onun arkası dışarı çıksın deyip yolladı gezin gelin 15 dk uyanı felan sinir kaptım acayip çıktık bizde ne ayar ediyolar insanı varya fena tersine gelicek bigün birisinin çok kötü şeyler olacak..

The End
Toplam Hit: 2979 Toplam Mesaj: 25