Yeter Ya!
-
şimdi hocaya falan yumurta atarsanız, şöle yapın yumurtayı ortadan kırın içine pul biber asot falan atın limon tozu da birazda ortasından bantlayın sonra dersten cıkarken atın ağzı yüzü yansın o zaman belki düzeltir notlarınızı
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Takma boğlum finallere kasarız..
-----------------------------ahaha eski günler geldi aklıma :D
takma be oğlum finaller var daha -derken bi yandanda batak oynanır vize gecesi-
finallerde..
takma be oğlummm yaz okulu var amk -derken bi yandanda batak oynanır final gecesi-
-
Hangi okulda yok ki öyle hocalar:) ist üni bu arada .. :D
-
sakin ol şampiyon
-
en iyi geçen sınavımdan 10 aldım, hoca sonuç doğru olsa da kohm yazmadım diye 0 vermiş, sonucu tamamen doğru çocuğa "sen kopya çekmişindir" diye 0 vermiş filan, öyle cinsler var takma
-
Sakin ol :) Bak ben micro bilmem ne diye bir ders var adam 1 vermiş :S Şaka gibi amq 100 üzerinden 1 :)
-
Vay anasına... Hoca olarak mürid olmak ne zor ya. Her gün paso küfür. Ama durun hele bir gün bende öğrencilerin hallerini yazacam yetti gari.
-
valla ben teknik okul boyutunda sövecem.. uygulamalı derslere teorik sınav yapan zihniyetteki hocaların taa amk :| gerçi bu sene ara verdim gidemiyorum okula ama teknik okullarda ki rezilliklerin bir gün duyulmasını o kadar çok isterdim ki.. hele ki yaz okulu olan okullarda kasten yaz okuluna bırakılan öğrencilerin halleri.. hey yavrum hey biz nelerini gördük de bi mikrofon uzatıp soran yok :|
-
ya valla öğrenci bıktı artık bu halden bnm 2. senem düşünemiyorum 4 e kdr daha neleri gelecek kardeşim hırs mırs hiç bişi koymuyolar düşüncem şu an sadece bitirmek!!
-
acaba bitecekmi diye düşümeye başladık artık nalet geçen hafta hocanın teki sabahtan derse girmişiz uykumda çok var bi iki makara oldu hocaya arkadan laf geldi arkada oturanlar güldü baya sonra önümüzden bi çocuğa elini kaldırttı onun arkası dışarı çıksın deyip yolladı gezin gelin 15 dk uyanı felan sinir kaptım acayip çıktık bizde ne ayar ediyolar insanı varya fena tersine gelicek bigün birisinin çok kötü şeyler olacak..