Yetti Be !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Türkiye... Koskoca İmparatorluğun geride kalan son toprakları.Her damlasında şehit kanı bulunan benim için faziletli en güzel topraklar.Yabancıların dahi imrenerek baktığı bu güzelim toprak.

Ey Türk Milleti toprağımızı almaya çalışıyorlar görmüyormusunuz.hala akp ye mi oy veriyorsunuz.eğer tahribatı misafir olarak takip eden akpliler varsa bu sözüm sizeydi.

En başından beri taa Osmanlı İmparatorluğu zamanından beri Tanzimat Fermanı,Islahat Fermanı vs.. aracılığıyla bize aynı oyunu oynadılar haberiniz var mı.

Başımızdakiler bunları bilmiyorlar mı.Bilmiyorlarsa ki bildiklerini cook iyi biliyorum açsınlar da liselere dağıtılan inkilap kitaplarını okusunlar.Açılımmış her tarafımızı açtık daha ne istiyorlar? neyi söyleyeyim mi . ŞEHİT KANIYLA SULANMIŞ AZİZ VATAN TOPRAĞIMIZI İSTİYORLAR.

Osmanlı zamanında Ruslar balkanlarla ilgili " siz burayı geliştiremiyorsunuz " diye bahaneler üreterek kardeşlerin arasına nefret tohumu ekti.Abd nin yaptığı ne şimdi? Omuz omuza çarpıştığımız kardeşlerimizle aramıza nefret tohumu eken kim ? hasat zamanını bekliyorlar işte.yine kışkırtmalar yine aynı safsatalar. OYNANAN OYUNLAR AYNI GÖRÜN ARTIKK !!!

Eskiden apo " a " sını söyleyemezken şimdi millet " sayın " diyerek anıyorlar o iti. Şaşırıyorum çünkü bir millet bu kadar cabuk bölünemez.

Hiçbir zaman Etnik bir sorunumuz olmadı.Bize bunu böyle göstermeye calışıyorlar anlayıın! Doğu daki şehirlerimizi bize yanlış tanıtıyorlar güzelliklerini söylemiyorlar. Ama medeniyetin beşiğinin doğu olduğunu unutuyorlar.

Ve ben inanıyorum ki bunların hepsi geçicek ama  uyanması lazım milletimizin sadece uyanması...

Tengri Türk'ü korusun..

Saygılarla..

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    haklısın van minüt demek lazım birilerine artık

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Tengri Türk'ü korusun..

Adam akılı  yazmasını  bılmıyomusun?

Yakında Güncelenecektır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

LNAU bunu yazdı:
    -----------------------------

Tengri Türk'ü korusun..

Müslümanlıktan önce de Tek Tanrıya inanırdık şimdide öyle . Tengri=Allah. Tengri yazdım var mı bir diyeceğin.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

LNAU bunu yazdı:

Tengri Türk'ü korusun..

eski türkçede yazmış

amen

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

LNAU

Tengri Japonca değildir Türkçe bir kelimedir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    emeğe saygı, teşekkürler.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    karı kız resmi koysam daha fazla okunurdu bakılırdı..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

Kaligula bunu yazdı:

başlığı güzel koysan da oldukça bakılabilirdi 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hocam. uyandırmak için sürekli yazdım nerdeyse 1 yıl oluyor. bazı müridlerimiz bana kızmışlığı olabilir.

Bilmiyorum.Atatürkü seviyorum dediğim için yargılanırmıyım bu ülkede ? ne kadar salakça.........

Türk milleti sabırlıdır. tevekkül sahibir.ama bi yere kadar. sonrasında gerekeni tüm herkese gösterir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Vatan millet sakarya nah sakarya...! Hocamız bu lafı söylemişti. Bu laf işliyor artık ne yazıkki :/

Toplam Hit: 7770 Toplam Mesaj: 46