Yetti Be !
-
Türkiye... Koskoca İmparatorluğun geride kalan son toprakları.Her damlasında şehit kanı bulunan benim için faziletli en güzel topraklar.Yabancıların dahi imrenerek baktığı bu güzelim toprak.
Ey Türk Milleti toprağımızı almaya çalışıyorlar görmüyormusunuz.hala akp ye mi oy veriyorsunuz.eğer tahribatı misafir olarak takip eden akpliler varsa bu sözüm sizeydi.
En başından beri taa Osmanlı İmparatorluğu zamanından beri Tanzimat Fermanı,Islahat Fermanı vs.. aracılığıyla bize aynı oyunu oynadılar haberiniz var mı.
Başımızdakiler bunları bilmiyorlar mı.Bilmiyorlarsa ki bildiklerini cook iyi biliyorum açsınlar da liselere dağıtılan inkilap kitaplarını okusunlar.Açılımmış her tarafımızı açtık daha ne istiyorlar? neyi söyleyeyim mi . ŞEHİT KANIYLA SULANMIŞ AZİZ VATAN TOPRAĞIMIZI İSTİYORLAR.
Osmanlı zamanında Ruslar balkanlarla ilgili " siz burayı geliştiremiyorsunuz " diye bahaneler üreterek kardeşlerin arasına nefret tohumu ekti.Abd nin yaptığı ne şimdi? Omuz omuza çarpıştığımız kardeşlerimizle aramıza nefret tohumu eken kim ? hasat zamanını bekliyorlar işte.yine kışkırtmalar yine aynı safsatalar. OYNANAN OYUNLAR AYNI GÖRÜN ARTIKK !!!
Eskiden apo " a " sını söyleyemezken şimdi millet " sayın " diyerek anıyorlar o iti. Şaşırıyorum çünkü bir millet bu kadar cabuk bölünemez.
Hiçbir zaman Etnik bir sorunumuz olmadı.Bize bunu böyle göstermeye calışıyorlar anlayıın! Doğu daki şehirlerimizi bize yanlış tanıtıyorlar güzelliklerini söylemiyorlar. Ama medeniyetin beşiğinin doğu olduğunu unutuyorlar.
Ve ben inanıyorum ki bunların hepsi geçicek ama uyanması lazım milletimizin sadece uyanması...
Tengri Türk'ü korusun..
Saygılarla..
-
haklısın van minüt demek lazım birilerine artık
-
Tengri Türk'ü korusun..
Adam akılı yazmasını bılmıyomusun?
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Tengri Türk'ü korusun..
-----------------------------Müslümanlıktan önce de Tek Tanrıya inanırdık şimdide öyle . Tengri=Allah. Tengri yazdım var mı bir diyeceğin.
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Tengri Türk'ü korusun..
-----------------------------eski türkçede yazmış
amen
-
LNAU
Tengri Japonca değildir Türkçe bir kelimedir.
-
emeğe saygı, teşekkürler.
-
karı kız resmi koysam daha fazla okunurdu bakılırdı..
-
Kaligula bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
başlığı güzel koysan da oldukça bakılabilirdi
-
hocam. uyandırmak için sürekli yazdım nerdeyse 1 yıl oluyor. bazı müridlerimiz bana kızmışlığı olabilir.
Bilmiyorum.Atatürkü seviyorum dediğim için yargılanırmıyım bu ülkede ? ne kadar salakça.........
Türk milleti sabırlıdır. tevekkül sahibir.ama bi yere kadar. sonrasında gerekeni tüm herkese gösterir.
-
Vatan millet sakarya nah sakarya...! Hocamız bu lafı söylemişti. Bu laf işliyor artık ne yazıkki :/