Yetti Be !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek
    eline sağlık kaligula.ama anlamadığım şey evet bizim milletimiz azizdir sabırlıdır öyledir böyledir..ama kömüre oy verendir kulaktan dolmalarla büyük kesilendir..cahilin önde gidenidir

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    tigin59 bunu yazdı:
    -----------------------------
    eline sağlık kaligula.ama anlamadığım şey evet bizim milletimiz azizdir sabırlıdır öyledir böyledir..ama kömüre oy verendir kulaktan dolmalarla büyük kesilendir..cahilin önde gidenidir
    -----------------------------
    bu laflar bizi bi yere götürmez.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek
    evet götürmez.halkın bilinçlenmesi lazım. bende bunun üstünde konuşmak isterim.yani vatanın bu halde olmasından sonçta biz sorumluyuz akp yi biz geçirdik başa

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakrenpasa
    nakrenpasa's avatar
    Erkek
    AKP son 1 yılda yaptıklarıyla ülkeye çok zarar verdi.Önce açılım(!) yaptılar sonra Ermeni lere taviz verdiler.Umarım bundan sonraki aşama ülkenin satılması olmaz.Olsa da biz Türk milleti olarak buna izin vermeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu ülkede başbakana gerek yok. düzenin oyuncusu olan basbakanların hepsi aynı.

Bu ülkenin Lidere ihtiyacı var. tam Bağımsız bir Lidere ihtiyacı var. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    minareyi çalanlar kılıfını her zaman hazırlıyo hacım boşverin :) zaten yobaz halkı tanıdıkça nası başa geldiklerini daha iyi anlıyorum önceden inanamazdım. aklını götüne monte etmiş insanlarla bu iş yürümez. eskidendi o allah allah nidalarıyla savaşıp bişeyler elde etmek. işte artık böyle agzına sıçarlar adamın ruhu bile duymaz sağcıyım ben sağcıyım ben der... geçmiş olsun

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Takım tutar gibi parti tutulmaz. ama Akp ye oy verenler eminim Türk milli takımını bile o kadar sevmiyorlardır..

Bazı insanlar ise gerçekten işine bu düzen iyi geldiği için Akpyi destekliyor..

Akp bu ülkede 40 sene daha iktidar olsa bu ülkede gene halk ezilir zengin büyür..

ticaretle uğraşan bir kaç arkadaşım var .. diyorlarki bu hükümet geçti vallaha iyi oldu.. devam etsin bu hükümet. Çünkü halk fakirledimi biz zenginleriz diyorlar. en üst kesimde ( fabrika sahipleri vb.. ) fakirleşir diyor.. çünkü malını satmak için üçüne beşine bakmaz elinden çıkarır..oysaki ben perakende satışçıyım diyor ben zam yaparım .. ha çilesini kim çekiyor halk çekiyor diyor..

düzenden memnunmusun diye sorduğumda ağzı kulaklarına varıyor bu arkadaşlarımın... varın siz düşünün artık...

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    eyvallah baba ettiğin her cümleni,her kelimeni destekliyorum..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
    Bu forumda hemen hemen en fazla kalifiye eleman olan zeki olan işte gündemin takipçisi olan iyi çocuklar var. Lakin sevmediğim bişi daha var. Burda aslen kimse kimseyi dinlemiyor.. Herkes daha önceden benimsediği fikirlerin takipçisi oluyor. Onları eleştiriye tutmuyor. Doğrudur yanlıştır diye kestirip atıyor. Siyah beyaz görüyoruz yani.. Hiç gri tonlara bakmıyoruz. ''Körler sağırlar birbirini ağırlar'' derler ya bizimkisi bu durum biraz.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Bunların hepsi geçecek demişsin ama hiçbiri geçmeyecek. Bu millet uyanmaz. Bu millet millet olma özelliğini yitirmiş artık. Milleti geçtim insan bile olamıyoruz çoğumuz. Hiçbirşey düzelmeyecek, iyiye gidiş olmayacak ben buna inanıyorum. 25 yaşındayım kendimi bildim bileli her gün bir öncekinden daha kötü oldu. Artık ülkede olan saçmalıklar kendi sıkıntılarımın da ötesine geçti. Kendi derdimden çok bu saçmalıkları düşünüyorum.

Kafayı yeme sınırına geldim artık. Dün akşam eve gidiyorum altunizadede otobüs bekliyorum. Kalabalık o biçim olmuş bazı otobüsler durmuyor bile duranlara da 3-5 kişi anca binebiliyor. 11üs otobüsleri az geçiyor ve genelde durmuyor. Biraz bekledikten sonra otobüs geldi kendimi zor attım içeri tam bindim 11üs'çüler yolu kesti. Adam hastam var yolu açın diyor herifler bize ne diyor. Kuş beyinli mallar sizin yarınız bu beğenmediğiniz yönetime oy vermediniz mi? Kömüre, sözde müslümanlığa satmadınız mı oyunuzu? Otobüse binemeyince mi aklınız başınıza geldi. Götünüzdeki dona kadar satarlar sesiniz çıkmaz otobüse binemezsiniz isyan edersiniz. Burada suç sadece iett'nin, belediyenin de değil. Biz kendimiz insan değiliz ki. 2 katlı otobüse binmiştim aşağıdan görüyoruz yukarının neredeyse yarısı boş ilerlemiyorlar. Bağırmaktan benim kadar nefret eden birini daha görmedim ama o sinirle sesim çıktığı kadar bağırdım 1 kişi ilerlemedi ya. Küfür edecektim sonunda yukarıdan biri insin de dalayım diye. Sen otobüse bin ilerleme ondan sonra otobüs durmuyor, otobüs gelmiyor diye isyan et.

Metrobüs yüzünden de çok kötü şeyler olacak yakındır. İnsanlar birbirini ezecek otobüse binmek için. 2 gündür sabah en az 10 tane metrobüs geçmeden binemiyorum. Bindiğimde de kendimi içeri atıyorum öyle kalıyorum hareket etmek mümkün değil. Artık binmeyeceğim zaten yarım saat erken kalkıp vapur sefası yaparım en azından. O kadar insan kızıyor sitem ediyor. Yarınız bu yönetime oy vermedi mi? Niye sinirleniyorsunuz ki. Sonunda bu metrobüsü iptal edip raylı sisteme geçilirse şaşırmayın. Metrobüsleri de artık müze gibi bir yere koyarlar sergilenir. Yüzyılın kazığı diye.

Bu arada geçen sene İran'a kullanmadığımız doğalgaz için kaç milyon dolar verdiğimizden haberi olan var mı?

Yıllardır televizyon izlemiyorum haberleri falan internetten takip ediyorum. Adamın birinden duydum dün akşam haberlerinde çıkan 2 habere bakın: Gaziosmanpaşa'da o.ç Apo itinin yakalanması yıldönümünü bahane eden pkk'lılar ortalığı yıktı, yaktı. Polis müdahele etmedi. Hemen sonraki haber: Ne eylemi olduğunu tam hatırlamıyorum şimdi Ankara'da normal bir eylem yapan göstericilere polis müdahele etti. Şimdi buna neler yazmak isterim de kendimi tutamayıp ağır küfürler edeceğim değmez.

Son olarak Bursa valiliği Türkiye - Ermenistan maçına Azerbaycan bayrağı yasağı getirmiş. Stada bayrak sokulmayacakmış. Ermeniler Azerilerden daha değerli olmuş.

Televizyonu açın sadece 1 günün haberlerine bakın bu kadar olandan sonra hala iyimser misiniz? Hala birgün herşey düzelecek diyebiliyor musunuz? Ben diyemiyorum. Koyun gibi olmuşuz artık. Adam yol, köprü yapıyor, biraz da müslüman takılıyor diye koyun halkın yarısının oyunu alıyor. Ha diğerleri daha mı iyi? Değil. Ötekileri de gördük daha önce. Ama en azından Türk milleti haricinde kalan herkesin bu kadar önemsendiğini, Ermenilerden özür dilendiğini, meclise bu kadar çok pkk'lının girdiğini hatırlamıyorum ben.

Açık açık söylüyorum her geçen gün insanlardan nefret etmeye başlıyorum. Yurtdışına kaçıp gidenlere kızıyordum ama artık hak veriyorum. Burada kalıp kafayı sıyırmaktan daha mantıklı gözüküyor. İmkanım olsa ben gider miydim gitmezdim. Ama gidenlere de kızamıyorum artık.

Bu arada aklıma gelmişken konunun gereksiz olduğunu düşünenler var. Pkk'lı mısın, Ermeni misin, nesin? Nerene dokundu konu? Beğenmiyorsan girmezsin okumazsın. Git karı, kız resmi olan konularda dolan. Zaten gençliğin tek derdi karı kız.

Toplam Hit: 7772 Toplam Mesaj: 46