YGS 2010‘A Girecek Olan Müridler..
-
bu yeni sistemde ygs de ve lyd en fazla kaç puan alınıyor
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
derece felan varmı sanmıyorum ama yani 460-470 üzeri varmı ? :D
-----------------------------440-460 değişiyor hocam :) bir defa 470 yapabildim. ondada yanımdakiyle beraber yaptık türkçeyi :D
-
Allah kolaylık versin müridler
edit:herhalde en fazla 600 oluyordur, 500 sınav puanı 100de okul puanıdır.
-
XpertVision bunu yazdı:
mustaphachan bunu yazdı:
450 var hocam (: 1 haftadır full taşk keyfiii.. YGS bittiği gibi 12 Nisan itibariyle LYS asılcam :/ Kimyasından tut, Biyolojisine.. Her birini "nah" bitirebiliriz herhalde.
-----------------------------ben 1 hafta yatıcam ya dersle alakalı birşeye bakmıcam :D
-----------------------------bende öyle diyordum ama.. şöyle bi LYS bakim bari dedim şu 1 hafta içinde hani neler zorlar filan diye =D Bakmaz olaydım.. Hemen başlamazsam 2 ay içinde yetişmez :/
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------Allah kolaylık versin müridler
-----------------------------okul puanı 15 değil mi zaten ?
Ben en fazla 500 biliyodum geçen finalin rehber kitabında puanlar 540 falan gördüm oradan şeettim :W
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------ham max. 500. okul puanıda 15 ile 75 arası değişiyor
-
ivy bunu yazdı:
-----------------------------SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------ham max. 500. okul puanıda 15 ile 75 arası değişiyor
-----------------------------Allah Allah okul puanı max 15 değil mi :S
edit: tamam öğrendim
-
Ygs zımbırtısı bitsinn 2 hafta serecem... Zaten 2 haftalık plan yaptık.. Ben hayatımda hiçbişeyi kafama takmış insan değilim bu sfer vücudumda yara çıkmalar , saç derisi soyulmalar bitmek bilmedi.. Ama acısını fena çıkarıcam..
-
Sınava Küçükyalı Endüstri meslek lisesinde giricem. Aydınevleri pek bilmem ama Küçükyalıyı az çok biliyorum. Okulu tarif edebilcek olan varmı ? Heee birde arabaylamı gitsem otobüslemi kararsızım ? park yeri , trafik vs. sorun olurmu ?
-
yedikule lisesinde giricem gerçi hiç kasmadım ama pazar günü görecez artıkbu arada girenlere başarılar dilerim :D