YGS 2010‘A Girecek Olan Müridler..
-
beyler şu cümlenin neresinde anlatım bozukluğu var
----------------
Bu konuyla ilgili sorunları tek tek ele alıp kesin çözümler bulmalıyız.
----------------------
birde sınavdan sonra kmse soruları söylemesin haa zaten moral bozuk olcak tv seyretmicem heryerde soruları anlatcaklar burda takılırım ben bakamıyorum sınavdan sonra kontrol edemiyorum heyecan yapıorm :D
-
bende zonguldak eml kendi okulumda giriyorum sınava :) herkese başarılar dilerim ,,
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
----------------
----------------------
birde sınavdan sonra kmse soruları söylemesin haa zaten moral bozuk olcak tv seyretmicem heryerde soruları anlatcaklar burda takılırım ben bakamıyorum sınavdan sonra kontrol edemiyorum heyecan yapıorm :D
-----------------------------kesin çözümler bulmalıyız.
kesin ve malı meli eki yanyana kullanılırsa.bozulur.kesin cumleden çıkarılmalı.
hem kesin hemde yapmalıyız bulmalıyız olursa olmaz cümlede :) anlatabilmişimdir umarım :(
-
Marmara Ünv. fen edebiyat fakültesi. Göztepe :)
-
sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum, hepinizin sınavı çok güzel geçer inşallah ;)
-
warlock bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
----------------
----------------------
-----------------------------kesin çözümler bulmalıyız.
kesin ve malı meli eki yanyana kullanılırsa.bozulur.kesin cumleden çıkarılmalı.
hem kesin hemde yapmalıyız bulmalıyız olursa olmaz cümlede :) anlatabilmişimdir umarım :(
-----------------------------yok hoca çözdüm soruyu
Bu konuyla ilgili sorunları tek tek ele alıp sorunlara kesin çözümler bulmalıyız.
dolaylı tümleç eksikliği sanırım
o dediğin olayda -meli -malı eki olasılık anlamı katarsa yanlış olur
-
"Kazanacaksınız, Kazanmak için uğraşacaksınız...ama netice ne olursa olsun, siz benim gönlümde hep Kazandınız..hep şampiyonsunuz ve öyle Kalacaksınız..."
Fatih Terim'le sıanva motive oldum :)
Allah yardımcımız olsun.
-
hadi yatın artık gençler :D
-
heyecan yapmam diyordum ama içim kıpırdamaya başladım o deilde soruları merak ediyorum lan ne tarz sorular sorcaklar çok merak ediyorum birde acaba o felsefedeki rasyonalizm empişrizm tanım sourusu çıkarmı bi 10 dk baksammı acaba tanımlarına veya bilen kısa özet geçermi sınavda çıkarsa double trible sevap kazanır
-
Hadi herkese başarılar. Sınavda ölmez de sağ kalırsak güzel sınav sonuçlarını da buraya yazarız inş :)