YGS Açıklanmış.
-
Fatih54 bunu yazdı
Güzel o zaman.
Mat2 nin zorluk derecesi nasıl?
Mat1 den kat kat mı zor?Hocam heralde baştan başlayacaksın işin zor çok konu var çalışacak ama çalışırsanda
ygsdeki gibi süpriz yaşamassın
yani ygsde zaman sıkıntısı var lysde çok daha az bu skıntı bu nedenle daha bile kolay gelebilir
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Güzel o zaman.
Mat1 den kat kat mı zor?Hocam heralde baştan başlayacaksın işin zor çok konu var çalışacak ama çalışırsanda
yani ygsde zaman sıkıntısı var lysde çok daha az bu skıntı bu nedenle daha bile kolay gelebilir
Abi ben 9. sınıfımda biraz tavsiye versen matematik hakkında(Örneğin LYS MF de ne tür mat2 ağırlıklı çıkar,hangi konulara daha çok çalışmalıyım?). Seneye geçiş yapacağız ya matematik2 ye.
-
Fatih54 bunu yazdıOnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Güzel o zaman.
Abi ben 9. sınıfımda biraz tavsiye versen matematik hakkında(Örneğin LYS MF de ne tür mat2 ağırlıklı çıkar,hangi konulara daha çok çalışmalıyım?). Seneye geçiş yapacağız ya matematik2 ye.
9. sınıfsan sana tavsiye verebilirim. Şimdiden öyle LYS'de ne çıkıcak falan filen boşver sen bunları. Okulda mesela bir konu görüyorsun. O konunun her bokunu öğren. 12. sınıfa geçmeden bir önceki yaz tatilinde de işe başlarsın. Böyle yaparsan rahat 400 üstü yaparsın.
-
DevilRullz bunu yazdıFatih54 bunu yazdıOnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Güzel o zaman.
9. sınıfsan sana tavsiye verebilirim. Şimdiden öyle LYS'de ne çıkıcak falan filen boşver sen bunları. Okulda mesela bir konu görüyorsun. O konunun her bokunu öğren. 12. sınıfa geçmeden bir önceki yaz tatilinde de işe başlarsın. Böyle yaparsan rahat 400 üstü yaparsın.
Teşekkürler öneri için.
Bu arada LYS ye girecek abilerime başarılar diliyorum..
-
DevilRullz bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Aynen böyle yap hocam okulda çalış yeter.11 bitince çalışmaya başlarsan sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum böyle yaparsan
tek sorunun sınav tecrübesi olur.Kaydıranlar sınavı yetiştiremeyenler heyecanlananlar çok var etrafımda bu nedenle bilmesine
rağmen düşük yapan.
-
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER TEMEL MATEMATİK FEN BİLİMLERİ Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış 34 2 29 5 34 2 34 4 PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6 PUANI 433,13198 432,61456 421,99435 416,89822 427,15989 433,01439 BAŞARI SIRASI 15797 14904 13581 13343 14764 15721 LYS'LERE GİRME DURUMU GİREBİLİR Beklediğimden çok iyi geldi. 1 Nisan şakası mı diye bir daha baktım amk.
-
The_Cure bunu yazdı
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER TEMEL MATEMATİK FEN BİLİMLERİ Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış 34 2 29 5 34 2 34 4 PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6 PUANI 433,13198 432,61456 421,99435 416,89822 427,15989 433,01439 BAŞARI SIRASI 15797 14904 13581 13343 14764 15721 LYS'LERE GİRME DURUMU GİREBİLİR Beklediğimden çok iyi geldi. 1 Nisan şakası mı diye bir daha baktım amk.
Hocam tebrik ederim. Bizde 40bin olduk çıktık :) Bu stresi azaltmanın bi yolu yordamı var mı ya ?
-
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER TEMEL MATEMATİK FEN BİLİMLERİ Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış 20 10 20 9 0 0 1 1 PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6 PUANI 155,18562 155,35365 226,08114 227,13727 202,65604 177,02652 BAŞARI SIRASI 1020820 983188 773376 715493 894994 985140 LYS'LERE GİRME DURUMU GİREBİLİR Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adresinize gönderilmeyecektir.
-
Fatih54 bunu yazdıOnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Güzel o zaman.
yapmadigim icin pismanlik duydugum bisi soyleyeyim yap onu yeter oncelikle mesela matematikte trigonometri gordun yaz formulleri herseyini max 1saatini alir sinav gunu ozet cikarir gibi sakla onlari 11in basinca bi basla mata bitir 1-2 kere 38-39 ciksada bastan yap zamani kisalt mattan zaman arttirki benim gibi turkceye falan verebilesin
-
asiminnesli bunu yazdıFatih54 bunu yazdıOnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Güzel o zaman.
yapmadigim icin pismanlik duydugum bisi soyleyeyim yap onu yeter oncelikle mesela matematikte trigonometri gordun yaz formulleri herseyini max 1saatini alir sinav gunu ozet cikarir gibi sakla onlari 11in basinca bi basla mata bitir 1-2 kere 38-39 ciksada bastan yap zamani kisalt mattan zaman arttirki benim gibi turkceye falan verebilesin
asım was here.
sen tahribatı bırakmamış mıydın la :D