YGS Açıklanmış.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Düşük yapan ipneleri istanbul orman mühendisliğine bekler gözlerinden öperim. Hafta bi gün okul var beyler gelin =D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek

bnde dusunuom hocam orayı ıyı mı harbiden D: 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Dokuz eylülde okumama rağmen sınava girdim. Maksat yeni ufuklara yelken açmak. 3 yılın ardından paslanmışız ya la biraz. Sınava girdim. 447 puan aldım ya la. Ne yapılır bu puan la :( 2. Sınava girmeli miyim sizce müridler?

palakan229 tarafından 01/Nis/13 21:59 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı

Dokuz eylülde okumama rağmen sınava girdim. Maksat yeni ufuklara yelken açmak. 3 yılın ardından paslanmışız ya la biraz. Sınava girdim. 447 puan aldım ya la. Ne yapılır bu puan la :( 2. Sınava girmeli miyim sizce müridler?

girme hocam izmirde iyisin bitmek üzere okul en azından 1 kisi de tercih vermese iyidir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
    Fatih54 bunu yazdı

Güzel o zaman.

Mat2 nin zorluk derecesi nasıl?
    Mat1 den kat kat mı zor?

Hocam heralde baştan başlayacaksın işin zor çok konu var çalışacak ama çalışırsanda

ygsdeki gibi süpriz yaşamassın

yani ygsde zaman sıkıntısı var lysde çok daha az bu skıntı bu nedenle daha bile kolay gelebilir

bu yıl kolay sordular ygs de matematiği.normalde lysden daha zor çıkar ygs matematiği.lysde konuyu biliyorsan yaparsın diye klişe bir laf var,doğru da.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Düşük yapan ipneleri istanbul orman mühendisliğine bekler gözlerinden öperim. Hafta bi gün okul var beyler gelin =D

mezun olduktan sonra napıyonuz hacı? orman mühendisligi iyidir ya, mühendislik abicim sonucta.

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

mezun olduktan sonra napıyonuz hacı? orman mühendisligi iyidir ya, mühendislik abicim sonucta.

orya tutsun gelmıyenın amk :D o dereceyım artık

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

270 çıkmış amk :/

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RDxMaster
    RDxMaster's avatar
    Erkek

dere tepe öğretmenlik dağ taş mühendislik hacılar moralinizi bozmayın artık herkez üniv mezunu olacak benim 2011 de 360 la girdigim bölüme 2012 de 285 le almıslar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı

orya tutsun gelmıyenın amk :D o dereceyım artık

230la kapattı beyler, ormanın içersinde mis gibi yer valla metroyla ulaşım zaten sarıyer boğaza 10dk okuldan, ilk sene tarih falan zaten bildiğiniz şeyler yemek 1.80tl, + müridiniz ben,

Mezun olunca devlette 2700+tazminat olmak üzere iyi sayılabilcek bi mebla ile başlıyorsunuz kpssde 75 üstü atanıyor.

Toplam Hit: 8372 Toplam Mesaj: 79