YGS Açıklanmış.
-
Düşük yapan ipneleri istanbul orman mühendisliğine bekler gözlerinden öperim. Hafta bi gün okul var beyler gelin =D
-
bnde dusunuom hocam orayı ıyı mı harbiden D:
-
Dokuz eylülde okumama rağmen sınava girdim. Maksat yeni ufuklara yelken açmak. 3 yılın ardından paslanmışız ya la biraz. Sınava girdim. 447 puan aldım ya la. Ne yapılır bu puan la :( 2. Sınava girmeli miyim sizce müridler?
palakan229 tarafından 01/Nis/13 21:59 tarihinde düzenlenmiştir -
palakan229 bunu yazdı
Dokuz eylülde okumama rağmen sınava girdim. Maksat yeni ufuklara yelken açmak. 3 yılın ardından paslanmışız ya la biraz. Sınava girdim. 447 puan aldım ya la. Ne yapılır bu puan la :( 2. Sınava girmeli miyim sizce müridler?
girme hocam izmirde iyisin bitmek üzere okul en azından 1 kisi de tercih vermese iyidir
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdıFatih54 bunu yazdı
Güzel o zaman.
Mat2 nin zorluk derecesi nasıl?
Mat1 den kat kat mı zor?Hocam heralde baştan başlayacaksın işin zor çok konu var çalışacak ama çalışırsanda
ygsdeki gibi süpriz yaşamassın
yani ygsde zaman sıkıntısı var lysde çok daha az bu skıntı bu nedenle daha bile kolay gelebilir
bu yıl kolay sordular ygs de matematiği.normalde lysden daha zor çıkar ygs matematiği.lysde konuyu biliyorsan yaparsın diye klişe bir laf var,doğru da.
-
glaurung bunu yazdı
Düşük yapan ipneleri istanbul orman mühendisliğine bekler gözlerinden öperim. Hafta bi gün okul var beyler gelin =D
mezun olduktan sonra napıyonuz hacı? orman mühendisligi iyidir ya, mühendislik abicim sonucta.
-
anarsistherif bunu yazdıglaurung bunu yazdı
mezun olduktan sonra napıyonuz hacı? orman mühendisligi iyidir ya, mühendislik abicim sonucta.
orya tutsun gelmıyenın amk :D o dereceyım artık
-
270 çıkmış amk :/
-
dere tepe öğretmenlik dağ taş mühendislik hacılar moralinizi bozmayın artık herkez üniv mezunu olacak benim 2011 de 360 la girdigim bölüme 2012 de 285 le almıslar :)
-
HoLYSeRo bunu yazdıanarsistherif bunu yazdıglaurung bunu yazdı
orya tutsun gelmıyenın amk :D o dereceyım artık
230la kapattı beyler, ormanın içersinde mis gibi yer valla metroyla ulaşım zaten sarıyer boğaza 10dk okuldan, ilk sene tarih falan zaten bildiğiniz şeyler yemek 1.80tl, + müridiniz ben,
Mezun olunca devlette 2700+tazminat olmak üzere iyi sayılabilcek bi mebla ile başlıyorsunuz kpssde 75 üstü atanıyor.