YGS LYS Ci Müritler
-
Hocalar yanlış hatırlamıyorsam sırf ben değildim yarıyıl tatili başladı ne yapmayı planlıyorsunuz. Hangi kitapları çözeceksiniz. Fikir alışverişi yapalım bu 15 gün herşeyi değiştirebilir.
Ben dün FEM 2010 3 adet yarıyıl kitaplarına başladım 1. si bitti 2. sine başlıyacağım.
3 ünü bu hafta bitiricem ve yine bu hafta içinde Final dershanesinin yarıyıl kitaplarını bitirmeye çalışıcam.
Tavsiyem seviyeniz ileri ise FEM i çözmeyin fazlasıyla kolay çok gereksiz sorular var ileri seviye olanlar için ama 1. yi çözdüm ama 2. si ve 3. süde aynı öyle bu yüzden derhal Final inkine geçicem.
Final in yarıyıl kitabındaki sorular daha orjinal sorular ve daha komplike (mat 1 soru içinde her konuyu sınayan sorular var öss de böyle soruyor) bu yüzden onu çözmek daha mantıklı.
Bu güne kadar bitirilmesi gereken konular
Türkçe Paragraf çoktan bitmiş olmalı ve dilbilgisi yarılanmalıydı
Biyoloji YGS bitmeliydi yani sistemlere kadar gelinmeliydi
Kimya Çözelttilere kadar gelinmeliydi hatta bitirilmeliydi ama ben yarıdayım çözeltilerde.
Matematik Problemlere kadar gelinmeliydi Problemlerin yarısındayım ben Küme modüler aritmetik kaldı sadece
Geometri en azından dörtgenlere kadar gelinmeliydi ben dörtgenlerdeyim ama kassaydım çembere kadar bitirdim
Fizik Elektrikteyim ben
Sözel konu takip etmedim soru çözüyordum bildiğim kadarıyla çalışmadım dneilebilir.
Mat 2 trigonometriye kadar bitirilmeliydi ancak ben 2 konu gerideyim halledecem inş :)
Hayde bırehh
-
mat 1 agırlık ver dostum bence ygs bitince lysye için mat2 agırlık verirsin başarılı olursun kanımca
-
Arno bunu yazdı:
-----------------------------
mat 1 agırlık ver dostum bence ygs bitince lysye için mat2 agırlık verirsin başarılı olursun kanımca
-----------------------------böyle yaparsan yar... yersin. ben geçen yıl aynı salaklığı yaptım, biliyorum. bölümüm iyi gerçi ama çok daha iyisi olabilirdi mat2yi ygsden sonraya bırakmasaydım.
-
güvender fizik-mat-kimya
birey kimya-geometri-biyoloji
işleyen zekâ mat
ve bizim dershanenin (açı dershaneleri) tatil fasikülünü + mat-fiziğini çözücem
çözücem inş.
-
Ben şu 2 haftayı bitireyim planladığım gibi Birey B ye başlıyacam...
Bu arada mat 2 yi tabiki ygs den sonraya bırakmıycam ygs den 1 ay sonrasına kadar limite kadar adam gibi gelmiş olucam son 2 ay limit türev integral asılacam.
-
Dershane hocalarımdan fasikül şeklinde geçmiş konulara dair soru almayı düşünüyorum bencede genel bi tekrar iyi olur ve bol test tabiki. Bu dediğiniz yarı yıl kitapları kitapcılarda varmı yoksa dershane öğrencilerine özel olarakmı veriliyor ? Hani öğretmenimden fasikül alma şansım olmazsa benimde 2 haftalıgına bitirilecek genel tekrar kitaplarına ihtiyacım olucak
-
Ben Sözelden Hazırlanıyorum ea öğrencisiyim ama ve ea sınıfındayım dersanede :) -- niye demeyin öyle işte...
Tarih YGS bitti LYS konuları YGS nin daha ayrıntılısı olduğundan Ygs sınavından sonra bi daha üzerinden geçilecek :)
Coğrafya YGS - LYS bitti
Felsefe YGS bitti
Türkçe Paragraf ve Cümle bitti, Dil Bilgisi yarılandı
Matematik Temel olmadığından Problemlere gelinemedi, önceki konular tam anlamıyla halledilemedi (15 gün Hızlandırılmış kurs ve evde ek çalışma ile Problemlere geçecem inşallah...)
-
konularım bittiğinden deneme çözüyorum.daha çok alan denemeleri.bi yandanda türkçe dilbilgisi çalışıyorum. ve geçmiş yılların çıkmış sorularının olduğu fizik kimya bioloji kitaplarını çözüyorum.matematikten eğer iyiyseniz ve daha iyi olmak istiyorsanız birey b yi bitirmeden sınava girmeyin derim.güvenderin tarihi güzel.eğer türkçeniz 1 yanlş civarı çıkıyo ve fulle taşımak istiyosanız yine birey türkçe. daha orta düzeydeyse güvender yada fem. ama artık az zaman kaldı.size tavsiyem alan denemelerine başlayın
-
ulquiorra bunu yazdı:
Arno bunu yazdı:
-----------------------------böyle yaparsan yar... yersin. ben geçen yıl aynı salaklığı yaptım, biliyorum. bölümüm iyi gerçi ama çok daha iyisi olabilirdi mat2yi ygsden sonraya bırakmasaydım.
-----------------------------benim bölümüm ygs puanına bakıyor ondan dedim lys yede gircem deneme amaçlı öncelik ygs ama
-
Ya bana tarih için soru bankası önerin beyler bende 1-2 tane var hep bilgiye dayalı tarih full çıkartmak gibi bir niyetim yok büyük bölümü yoruma dayalı coğrafya ve felsefe ilede çözebildiğim kadar artık 20 25 arası çıkartmayı düşünüyorum sosyalden .
-
MrAmor bunu yazdı:
Dershane hocalarımdan fasikül şeklinde geçmiş konulara dair soru almayı düşünüyorum bencede genel bi tekrar iyi olur ve bol test tabiki. Bu dediğiniz yarı yıl kitapları kitapcılarda varmı yoksa dershane öğrencilerine özel olarakmı veriliyor ? Hani öğretmenimden fasikül alma şansım olmazsa benimde 2 haftalıgına bitirilecek genel tekrar kitaplarına ihtiyacım olucak
-----------------------------Hocam ben dershane ile değil evde hazırlanıyorum. Bende arkadaştan aldığım vardı 2010 ygs lys için olanı onlaır çözüyorum ben. Alırssan fem alma çok basit :S Final yada FBM