folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder YGS LYS Ci Müritler

YGS LYS Ci Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar yanlış hatırlamıyorsam sırf ben değildim yarıyıl tatili başladı ne yapmayı planlıyorsunuz. Hangi kitapları çözeceksiniz. Fikir alışverişi yapalım bu 15 gün herşeyi değiştirebilir.

Ben dün FEM 2010 3 adet yarıyıl kitaplarına başladım 1. si bitti 2. sine başlıyacağım.

3 ünü bu hafta bitiricem ve yine bu hafta içinde Final dershanesinin yarıyıl kitaplarını bitirmeye çalışıcam.

Tavsiyem seviyeniz ileri ise FEM i çözmeyin fazlasıyla kolay çok gereksiz sorular var ileri seviye olanlar için ama 1. yi çözdüm ama 2. si ve 3. süde aynı öyle bu yüzden derhal Final inkine geçicem.

Final in yarıyıl kitabındaki sorular daha orjinal sorular ve daha komplike (mat 1 soru içinde her konuyu sınayan sorular var öss de böyle soruyor) bu yüzden onu çözmek daha mantıklı.

Bu güne kadar bitirilmesi gereken konular

Türkçe Paragraf çoktan bitmiş olmalı ve dilbilgisi yarılanmalıydı

Biyoloji YGS bitmeliydi yani sistemlere kadar gelinmeliydi

Kimya Çözelttilere kadar gelinmeliydi hatta bitirilmeliydi ama ben yarıdayım çözeltilerde.

Matematik Problemlere kadar gelinmeliydi Problemlerin yarısındayım ben Küme modüler aritmetik kaldı sadece

Geometri en azından dörtgenlere kadar gelinmeliydi ben dörtgenlerdeyim ama kassaydım çembere kadar bitirdim

Fizik Elektrikteyim ben

Sözel konu takip etmedim soru çözüyordum bildiğim kadarıyla çalışmadım dneilebilir.

Mat 2 trigonometriye kadar bitirilmeliydi ancak ben 2 konu gerideyim halledecem inş :)

Hayde bırehh

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

mat 1 agırlık ver dostum bence ygs bitince lysye için mat2 agırlık verirsin başarılı olursun kanımca

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

Arno bunu yazdı:
    -----------------------------

mat 1 agırlık ver dostum bence ygs bitince lysye için mat2 agırlık verirsin başarılı olursun kanımca

böyle yaparsan yar... yersin. ben geçen yıl aynı salaklığı yaptım, biliyorum. bölümüm iyi gerçi ama çok daha iyisi olabilirdi mat2yi ygsden sonraya bırakmasaydım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

güvender fizik-mat-kimya

birey kimya-geometri-biyoloji

işleyen zekâ mat

ve bizim dershanenin (açı dershaneleri) tatil fasikülünü + mat-fiziğini çözücem

çözücem inş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ben şu 2 haftayı bitireyim planladığım gibi Birey B ye başlıyacam...

Bu arada mat 2 yi tabiki ygs den sonraya bırakmıycam ygs den 1 ay sonrasına kadar limite kadar adam gibi gelmiş olucam son 2 ay limit türev integral asılacam.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Dershane hocalarımdan fasikül şeklinde geçmiş konulara dair soru almayı düşünüyorum bencede genel bi tekrar iyi olur ve bol test tabiki. Bu dediğiniz yarı yıl kitapları kitapcılarda varmı yoksa dershane öğrencilerine özel olarakmı veriliyor ? Hani öğretmenimden fasikül alma şansım olmazsa benimde 2 haftalıgına bitirilecek genel tekrar kitaplarına ihtiyacım olucak

Cagito ergo sum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Ben Sözelden Hazırlanıyorum ea öğrencisiyim ama ve ea sınıfındayım dersanede :) -- niye demeyin öyle işte...

Tarih YGS bitti LYS konuları YGS nin daha ayrıntılısı olduğundan Ygs sınavından sonra bi daha üzerinden geçilecek :)

Coğrafya YGS - LYS bitti

Felsefe YGS bitti

Türkçe Paragraf ve Cümle bitti, Dil Bilgisi yarılandı

Matematik Temel olmadığından Problemlere gelinemedi, önceki konular tam anlamıyla halledilemedi (15 gün Hızlandırılmış kurs ve evde ek çalışma ile  Problemlere geçecem inşallah...) 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

konularım bittiğinden deneme çözüyorum.daha çok alan denemeleri.bi yandanda türkçe dilbilgisi çalışıyorum. ve geçmiş yılların çıkmış sorularının olduğu fizik kimya bioloji kitaplarını çözüyorum.matematikten eğer iyiyseniz ve daha iyi olmak istiyorsanız birey b  yi bitirmeden sınava girmeyin derim.güvenderin tarihi güzel.eğer türkçeniz 1 yanlş civarı çıkıyo ve fulle taşımak istiyosanız yine birey türkçe. daha orta düzeydeyse güvender yada fem. ama artık az zaman kaldı.size tavsiyem alan denemelerine başlayın

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

Arno bunu yazdı:

böyle yaparsan yar... yersin. ben geçen yıl aynı salaklığı yaptım, biliyorum. bölümüm iyi gerçi ama çok daha iyisi olabilirdi mat2yi ygsden sonraya bırakmasaydım.

benim bölümüm ygs puanına bakıyor ondan dedim lys yede gircem deneme amaçlı öncelik ygs ama

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Ya bana tarih için soru bankası önerin beyler bende 1-2 tane var hep bilgiye dayalı tarih full çıkartmak gibi bir niyetim yok büyük bölümü yoruma dayalı coğrafya ve felsefe ilede çözebildiğim kadar artık 20 25 arası çıkartmayı düşünüyorum sosyalden .

"bea"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

Dershane hocalarımdan fasikül şeklinde geçmiş konulara dair soru almayı düşünüyorum bencede genel bi tekrar iyi olur ve bol test tabiki. Bu dediğiniz yarı yıl kitapları kitapcılarda varmı yoksa dershane öğrencilerine özel olarakmı veriliyor ? Hani öğretmenimden fasikül alma şansım olmazsa benimde 2 haftalıgına bitirilecek genel tekrar kitaplarına ihtiyacım olucak

Hocam ben dershane ile değil evde hazırlanıyorum. Bende arkadaştan aldığım vardı 2010 ygs lys için olanı onlaır çözüyorum ben. Alırssan fem alma çok basit :S Final yada FBM

"bea"
Toplam Hit: 3784 Toplam Mesaj: 38