folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder YGS LYS Ci Müritler

YGS LYS Ci Müritler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

ExpirE bunu yazdı:

Taban aritmetiği çok kolaydır ya hocam bir kaç soru tipi vardır taban aritmetiğinde.  Hocam bak http://www.formspring.me/BBulgurlular buradan bana sorularını yazabilirsin takıldığında sorularını çözebilirim matematik fizik kimya biyoloji geoda yapardım ama zor olur nette anlatmak paint falan :S

Kaynak FEM simetri yayınları yada Birey Mat 1 konu anlatım öneriyorum sana.

bende ilk adım mat1, karekök, Uğur,  yayınları var henuz hiç birini bitiremedim dediğim gibi yarım yamalak... takıldığım soruları dersanedede soruyorum hocam ama olmuyor beyin sözele çok yatkın hemen kapıyor bilgiyi ama matematik olunca hemen unutuyorum,,, fazla tekrar edecek zamanımda yok sene başından beri Sözellere anca yetişebiliyorum zaten,, hatta bazılarında geri bile kaldım... Özel Hoca tutsam şu 1 bucuk ayda felan katkısı olurmu acaba ?

olur tabikide. hergün mattan test çöz hocam. mat-1 zor değil. Çözümlü kitap al. Sürekli tekrar edersen oturur anca.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

İlk adım mat 1 i bitirdim ben problemlerın bir bölümü kaldı sadece ama bu kitap sana sadece bilgi pekiştirir sınava yönelik değil sadece güzel bir temel çeker o kdar bitir ama başka soru bankası çözmen gerekiyor.

Birey mat fem mat 1 soru bankasını çöz. Sorununnun tek çözümü daha fazla soru çözmek çöze çöze girecek :S

"bea"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

İlk adım mat 1 i bitirdim ben problemlerın bir bölümü kaldı sadece ama bu kitap sana sadece bilgi pekiştirir sınava yönelik değil sadece güzel bir temel çeker o kdar bitir ama başka soru bankası çözmen gerekiyor.

Birey mat fem mat 1 soru bankasını çöz. Sorununnun tek çözümü daha fazla soru çözmek çöze çöze girecek :S

nedense bireyi tek sevmeyen benimdir heralde 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Birey iyidir ya bendede mat B var çok kolaydan terletmeye götürüyo seni hele son test uvvv... Kitabın %80ini hallet adam akıllı ygs mat ful yaparsın bu kadar net.

Cagito ergo sum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

valla ben pek sallamaya devam etmekteyim. şuan ham 350-400 arası puan alıyorum daha fazlasını zorlamaya niyetim yok. günde bir iki test çözüyorum. iyi bi yer kazanıcam diye de psikolejik bunalıma girmiyorum. kolay gelsin size :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

şu anda 420 puan falan yapıyorum.uğurdayım.sınav dersanesinin temel mat'ını fdd'nin fen'inin bitiricem (fen-1) ayrıca 2. bölüm için rasgele takılıcam :)

konu eksiğim yok. akım ve optik görmedik dersanede ama fizikte. diğerlerinde ygs bitti. Ha bir de kalıtım görmedik ama çıkmıyormuş galiba. neyse.

tavsiyem her gün türkçe ve geometri mutlaka çözün.

Unutmamanız adına biyoloji okuyun her gün. bi kaç günde bir test çözün

matematik falan kolay zaten sorun olmaz. Geometri de sorununuz varsa Sınav Ders. geometri DERGİSİni alın yada gidin Kareekök'ün geometrilerine bakın. Karekökün sadece geometrilerini alın ama başka bişeyini almayın :)

Esen almayın. Atın çöpe direk. Ama bu yıl için organik kim. iş görür.

karekök için vakit çoktan geçti.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    Beyler ben eacıyım bana fen konularından kolay kavranılacak ve çok soru çıkan biyoloji konularını söyler misiniz

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben daha mat 1ede mat 2yede ağırlık vemedim genel takılıyorum bakalım ne olucak

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

Arno bunu yazdı:

mat 1 agırlık ver dostum bence ygs bitince lysye için mat2 agırlık verirsin başarılı olursun kanımca

böyle yaparsan yar... yersin. ben geçen yıl aynı salaklığı yaptım, biliyorum. bölümüm iyi gerçi ama çok daha iyisi olabilirdi mat2yi ygsden sonraya bırakmasaydım.

arno haklı..

mat1 çalışması gerekiyorsa bir insanın bence o ygsde rakip bile değildir.. mat1 çerezdir oturun lys konularını bitirin.. ygs götünüzü yırtsanız çok şeyi değiştiremezsiniz fen dersi dışında...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

Ben de femin verdiği yarıyıl kitabını bitirmeyi düşünüyüorum bide femset dergi falan. ayrıyetten körfez ygs denemeleri var onları çözecem.  ekstra kaynak ta gözüm yok bunlar bitse yeter :D

memento mori.
Toplam Hit: 3798 Toplam Mesaj: 38