Ygs Sonuçları Açıklandı ! [Tek Konu]
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
shivo bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
shivo bunu yazdı:
Olgunisik bunu yazdı:
shivo bunu yazdı:
bok gibi geçti amk benim :/
-----------------------------Senin yine iyi. 179,7 de kaldım. Koduğumun osym si.
-----------------------------vay amına koyim :/ tam 181 benim kılpayı amk.
-----------------------------Nasıl hesaplıyonuz o puanı ???
-----------------------------ygs123456 yı topla 6 ya böl hocam
-----------------------------Topladım böldüm hocam ? ne yani bi ziktiğim ?
195 926,667
Açık öğretim yazmak için (her bölüme) yeterli mi ?
-----------------------------bi fikrim yok valla hocam
-
181 yapmışım beyler anadolu meslek lisesinde okuyorum 2 senelik istanbul içi kazanilirmiyim? bilgisi olan? okul puanı pek yüksek sanmıyorum
-
225 Abi ne sikim sınavdı ya :S oku puanımda 81 fln gelior iyi sayılır İlk 5 e giriyorum :d ordan belki bişiler çıkar :d
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Beyler napıyoruz ortalamayı mı alıyoruz? Birde mesleki açık lise mezunları için kaale alınan puan hangisi?-----------------------------
alooo sesime gel.! beyler yok mu bu konuda bilgisi olan?
-
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER TEMEL MATEMATİK FEN BİLİMLERİ Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış Doğru Yanlış 27 07 18 12 02 03 03 00 PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6 PUANI 181,356 182,356 253,717 243,866 233,634 211,226 BAŞARI SIRASI 0779483 0728092 0673454 0652302 0752138 0780938 geçen seneye göre 200 bin kişi gerideyim,
mahşer var ahiret var
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Beyler napıyoruz ortalamayı mı alıyoruz? Birde mesleki açık lise mezunları için kaale alınan puan hangisi?
-----------------------------ortalama alma diye bi olay yok. seçeceğin bölüme göre bi puan türünden tercih yapmalısın.
-
tomannie bunu yazdı:
netlerimi hangi sitede hesapladıysam hep 10-15 puan üstü verdi.yani bu sene net ortalaması yükselmiş.ama bu seneki sınav geçen yıllara göre daha zordu bu nasıl oldu.herkesin mi sınavı çok yi geçti yoksa başka bişeylermi var işin içinde?
-----------------------------sen gene mi girdin la sınava :)
-
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Beyler napıyoruz ortalamayı mı alıyoruz? Birde mesleki açık lise mezunları için kaale alınan puan hangisi?
-----------------------------ortalama alma diye bi olay yok. seçeceğin bölüme göre bi puan türünden tercih yapmalısın.
peki madem örnek vereyim ben bi meslek teknik lisesi mezunu olarak tarih-siyais bilimler vs bölümünü seçmek istiyorum tabi işin içinde lys de var benim durumum ile düz lise mezunu elemanın durumu aynı mı? Değilse benim önümdeki engeller ne olabilir? Bunun için lys'ye girilecekse mat, fen ,bilmemne hangisinden girilecek?
-
livane bunu yazdı:
tomannie bunu yazdı:
netlerimi hangi sitede hesapladıysam hep 10-15 puan üstü verdi.yani bu sene net ortalaması yükselmiş.ama bu seneki sınav geçen yıllara göre daha zordu bu nasıl oldu.herkesin mi sınavı çok yi geçti yoksa başka bişeylermi var işin içinde?
-----------------------------sen gene mi girdin la sınava :)
-----------------------------olm bi deneyek dedik.denemez olaydık.artık bundan sonra ya okudugum üniye devam edicez yada kpssden tercih yapıp memur olcaz :/