Ygs Sonuçları Açıklandı ! [Tek Konu]
-
2011 YGS'de, Matematik testinde 40 sorunun tümünü doğru yanıtlayan aday sayısı 1805 olarak belirlendi.
geçen sene kaç kişiydi mattan ful ceken bilen varmı ? -
endüşük puğanım 211 enyükseği 271 vay anasını çok acayip göte geldim ancaaak 2. sınavda koyucam
-
olm naptınız amk ? herifler fullemiş
Yalnız ben o kadar tırt dediğim halde ii gelmiş.Sosyade aptal aptal sorular sormasalak dini mini, bide fizik, kimya, biyoloji bilsem ii geliyormuş hay amk.Geçen seneki sorular olsa, ne kolaymış.
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
2011 YGS'de, Matematik testinde 40 sorunun tümünü doğru yanıtlayan aday sayısı 1805 olarak belirlendi.
geçen sene kaç kişiydi mattan ful ceken bilen varmı ?
-----------------------------2200 civariydi gecen sene. ama sorular bu sene daha zordu oda var /: hersey bir garip amk.
-
tam beklediğim gibi çıkt geçen seneki ile aynı
bu arada notlarından tbt den kimlerin şifreleri ele geçirdiği belli oldu :)
-
ösym'nin anasını belleediler. savcı henüz incelemenin devam ettiğini söylüyor. peki 1-2 gn sonra bir şey çıkarsa ne bok yiyecek bu savcı,ösym? bir de cezaevlerinde yapılan ygs iptal edilmiş haftasonu tekrar sınav yapılacakmış. tam komedi. lys başvuruları yarın başlıyor 150 kişi daha sınav yapacak tey teyy.. neyse millet bu duruma alışmış bile.
-
amk ben mat full bekliyodum 2 yanlış gözüküyo mahkemeye mi gitsem acaba benim full olduğundan eminim.
330 amk bunla bakkaldan ekmek alamam amk. lys ye girmicem direk seneye kasayım sil baştan... Bütün sinirlerim alt üst oldu amk amk amk bütün sene mat kastım fenden 14 net var amk ya
-
Clickanddie bunu yazdı:
amk ben mat full bekliyodum 2 yanlış gözüküyo mahkemeye mi gitsem acaba benim full olduğundan eminim.
330 amk bunla bakkaldan ekmek alamam amk. lys ye girmicem direk seneye kasayım sil baştan... Bütün sinirlerim alt üst oldu amk amk amk bütün sene mat kastım fenden 14 net var amk ya
-----------------------------lysnin %30 unu etkiliyor lysde %30 yoksay öyle gir ben öyle yapıcam
-
mod meydan akmış :D
-
dead_march bunu yazdı:
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------lysnin %30 unu etkiliyor lysde %30 yoksay öyle gir ben öyle yapıcam
-----------------------------%40değilmi hocam