Yılbaşı Sepeti
-
merhabalar,
taşşşaklı müşterilerimize vermek için yılbaşı sepeti hazırlıyoruz bunun için alkol ( viski,rakı ) temin edebilecek birileri varsa iletişime geçsin,
20-25 adet olacak. -
Smirnoff bunu yazdı
merhabalar,
taşşşaklı müşterilerimize vermek için yılbaşı sepeti hazırlıyoruz bunun için alkol ( viski,rakı ) temin edebilecek birileri varsa iletişime geçsin,
20-25 adet olacak.kaç kilo lazım
-
Baracuda bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
merhabalar,
wtf kg ?
-
Smirnoff bunu yazdıBaracuda bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
merhabalar,
wtf kg ?
-
Baracuda tarafından 26/Ara/12 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
yılbaşı sepetlerini çok severim la
-
yılbaşlarının tek sevdiğim şeyi bu meretler ya.. 2 denesini açıyorum sabaha kadar onları yemek içmekle meşgul olabiliyorum :) bol bol çikolata.. ohh.. dağıtın hocam dağıtın :) nerden kimden geldiğini hiç bi zaman bilmedim bu paketlerin, o yüzden hepsi adına sana teşekkür ediyorum :D
-
biz millete götürüyoruz ama bize getiren yok amk, gözü kör olsun sanayinin sanayicinin.
-
Smirnoff bunu yazdı
biz millete götürüyoruz ama bize getiren yok amk, gözü kör olsun sanayinin sanayicinin.
hocam ben bu yazdıgını görünce tekrar baktım yukarda müşteri yazıyomuş ben onu mürid diye okudum kusara bakma
-
teqila ve absinth mevcut :)
-
jayde bunu yazdı
teqila ve absinth mevcut :)
Hocam viski ve rakı tercihimiz, mevcut dediğin ürünlerde birer adettir allah bilir. -
bana da ufaktan hediye etseniz... :/ ?