Yobaz (!) Atatürk
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------yobaz aha bu avratdır.
-----------------------------
yoruma bak ya allahım ıslah etsin...0Marked as spam
Reply | Spammuhammed denilen ibnenin agzina kakami yapayim -
Enis bunu yazdı:
FiLoZoF bunu yazdı:
Enis bunu yazdı:
-----------------------------daha yobazın anlamını bilmeden konu açmışşsın ya
yobaz, bağnaz demektir. bir düşünceye ya da akıma, başka bir tanesini tanımama derecesinde bağlanmaktır yobazlık.
islamcı yobaz olabildiği gibi ülkücü yobaz ya da sosyalist yobaz da olabillir.Atatürk her düşünceye açık biriydi,eğerki inanırsa düşüncelerini değiştirebilen doğru olanı yapmaya çalışan biriydi.
-----------------------------:) Ben ne diyorum sen ne diyon ? Anlamadan yorum yapma. Atatürke yobaz diyen yok. Hehe hay allahım ya nerde gereksiz tip var gelir beni bulur :):):)
Lafım ortaya yarası olan gocunur atatürkü kullanmak gibi niyetim yok, olmadı, olmaz.
Çamur atmak falan diye fikir belirtenler var çamur yok, gerçek var ve ortada.
Atatürkü kullanıp kimler rant peşinde aşikarken kalkıp böyle abuk bir fikir belirtmek? güzel bi söz vardı ama demeyecem..
Bi örnek attırayım ortaya ADD diye bi dernek var. Gerisini buyrun siz konuşun iddialar deliller belirtmeme gerek yok burda çarşaf çarşaf k/y yapmak lüzumsuz.
-----------------------------senin ne gereğini gördük de biz gereksiz olduk arkadaşım..nolur herkese yapta bana felsefe yapma olur mu,senin yeni örendiklerini ben çoktan unuttum :|
-----------------------------sus enis sus çok gerekli olsaydın 7 kere banlanmazdın.
Bildiklerim hususunda ise tek yorumum "hiçbirşey bilmediğimdir" senin kadar bilgili değiliz maalesef :) Okuduklarını anlamaktan acizsin bu arada onuda satır arasında hatırlatıvereyim. Bilgi abidesi enis(!) busefer unutmadım ünlemi.
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------senin ne gereğini gördük de biz gereksiz olduk arkadaşım..nolur herkese yapta bana felsefe yapma olur mu,senin yeni örendiklerini ben çoktan unuttum :|
-----------------------------Aahaha benim imzam ama geliştirilmiş versiyonu :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------yobaz aha bu avratdır.
yoruma bak ya allahım ıslah etsin...Marked as spam
muhammed denilen ibnenin agzina kakami yapayimbu insanların laiklik anlayışı seks allah bunlarıda ıslah etsin -
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------2. edit...
götümden anlama günümdeyim, hoşgörün =)
hala anlayamadım, uykumu alıp yarın yazarım :|
-----------------------------gereksiz insanlar benim gibi edit koysun lan :P =)
-
ya başlığı deiştirin ya da parantez içinde ünlem koyun..ne bu aq google da yobaz atatürk diye aratsan tahribat çıkacak :|
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk Eşarriye itikadından Maturidi itikadına geçişe öncülük ederek zaten samimi bir islam anlayışına sahip oldugunu ispatladı.
burda ne demek istedin arkadaşım? eşarinin bozuk bi itikad olduğunumu? -
mimar bunu yazdı:
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk Eşarriye itikadından Maturidi itikadına geçişe öncülük ederek zaten samimi bir islam anlayışına sahip oldugunu ispatladı.
burda ne demek istedin arkadaşım? eşarinin bozuk bi itikad olduğunumu?
yok eşariye bozuk bi itikat değildr lakin günümüz şartlarına tam manası ile adapte olamamışdünyevi olaylara tam manası ile bazı konularda kapalı kalmıştır zira zaten türkler 1517 yılından sonra eşariye itikadını benim semeye başlamışlardır
-
düzgün konu başlığı aç sövecektim şimdi sana.
-
efrasyap bunu yazdı:
mimar bunu yazdı:
efrasyap bunu yazdı:
burda ne demek istedin arkadaşım? eşarinin bozuk bi itikad olduğunumu?
yok eşariye bozuk bi itikat değildr lakin günümüz şartlarına tam manası ile adapte olamamışdünyevi olaylara tam manası ile bazı konularda kapalı kalmıştır zira zaten türkler 1517 yılından sonra eşariye itikadını benim semeye başlamışlardır
-----------------------------bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum. Türkler 1517 senesinden sonra maturidiliğe kapanmış gibi görünüyor.