Yök Artık!
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
aq kriz teğet geçti bizi nerdeyse hiç etkilemedi ekonomi iyiye gidiyo
üniversitelerde de düzelme var bu başkan geleli herşey daha iyi artık
bırakın istediğine binsin ne istiyosunuz adamdan?
bakın ecevit ülkeyi batırdı ve hakettiği gibi renault safrane ile gezdi
herkez hakettiğine binsin adamı deli etmeyin
http://www.araba.com/ilan/renault/safrane/ (ecevitin arabasının fiyatları)
-----------------------------İlk yazdığında ironi diye yazmıştır diye sandım ama değil anladığım kadarıyla.
Millet mercedeslere binerken bizim paralarımızla Allah gani gani rahmet eylesin eceviz fiat tempralara biniyordu. Kaliteli arabaya binen adam olsa! ....
Benim paramı bile bile lükse boşa harcayan varsa haram zıkkım olsun alacağım olsun diğer dünyada. İkinci öğretimim 790 ytl dönemlik harç ödüyorum. Elime geçen hiçbirşey anasını satayım.aylık 10000$ la 20 aile geçinir be!
-
tayok anlar gibi olmuş ama o da teğet geçmiş =D
hiç olmazsa müslüman bi yök başkanımız var
sizden biri yese sesinizi çıkartmazdınız (feat HaYVaN)
-
yok bskanı siyasi hükümetin güdümnde olması normal değildir ...
rte gider g.kurmay baskanlarına meclis baskanlarına 1 trilyonluk jeepler hediye eder.
en son katsayı sorununda danıştay başkanınada jeep hediye etmişti rte ama danıştay başkanı reddetmiştir.
geçen sene devlet adına 60 trilyonluk uçaK alan rte yi elbette kriz teğet geçer...
dünya ülkelerinin zengin basbakanları arasında 8. sırada olan rte ve kabilesini elbette kriz teğet geçer.
gözlerini para mal mülk hırsı bürümüş olanlara dürüst olun deyemezsiniz. size hain gözüyle bakarlar.
senin verdiğin vergileri sorgulayamazsın eğer sorgularsan vatandaşlıktan çıkarırlar sizi...
adamlar din kitap peygamber derken paraları götürdüler hala zikilmek isteyenlerde cabası...
ben her zaman diyorum dini kullanarak siyasete alet edenler şerefsizdir ve her zamanda şerefsiz oldukları gözükmektedir.
yani biz yazsakta zikilmek daha çok zikilmek ve tad almak isteyenler var e bende daha çok zikilmeyin desemde tatlı geliyor zikilmek naparsın :) sanki herhangi bir ihtiyac örneğin elektrik d.gaz benzin su vesaire gibi tüketimlere zam gelirken sen ayrısın sana az sana çok zam diye bir durum var.hea tuzu kuru olanlar yaranmaya devam edeceklerdir napcaksın işte.
neyse gün ola devran döne hesap vere...
-
Yök başkanına ortalığı karıştırmak isteyen tek bir mermi atsa bu ülke ayda 10 bin değil 10 milyon dolar batağa girer efendiler.
...
Keşke ayda 100.000 dolar verilip şehit emniyet müdür gaffar okkana da böyle bir zırhlı araç tutulsaydı.
Ölmezdi belki o zaman.
...
Ek olarak okulun arka bahçesinde namaz kılan çocukları sikişiyorlarmış gibi haber yapan, sınıfta bira içip arkadaşlarına zorla içiren çocukları haber yapmayan Uğur Dündar'ın en içten dileklerimle ...
Yine gereksiz mantıksız mantığa ayrıkı bir haber atmış ortaya milletin aklını bulandırıyor. Sen yök başkanı ol, yok başkanı gibi cesur ol bütün öğrencileri düşün, böyle bir dönemde sen de hakedersin zırhlı aracı.
Zevkine düşkünmüş. Zevkine düşkün her adam zırhlı araç mı kullanıyor uğur efendi? Beyinsiz herif. Ya da kurnaz herif mi demeliyim bilmiyorum.
-
helal olsun elin gavuru mu yiyecek afferin aslanıma koçuma civanım eriyip süzülmüştü şimdi toparlar kendini, el kol uzun elhamdülillah herkesin cebine uzanıyor :) tek destek tam destek a.q. kıskanmayın lan yiyecek tabi o kadar başa getirdik biraz da bunlar yesin.
-
IRET bunu yazdı:
helal olsun elin gavuru mu yiyecek afferin aslanıma koçuma civanım eriyip süzülmüştü şimdi toparlar kendini, el kol uzun elhamdülillah herkesin cebine uzanıyor :) tek destek tam destek a.q. kıskanmayın lan yiyecek tabi o kadar başa getirdik biraz da bunlar yesin.
-----------------------------Zırhlı araç kullanıyor burda zırhlı araç.
Anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz? Sanki 10.000 doları cebe indiriyor.
Ona yapılacak bir tek suikast olumlu sonuçlanırsa borsanın ne hal alacağını biliyor musun? Ekonomiye ne olacağını biliyor musun?
Harbiden anlamıyor millet olayı. Uğur şerefsizi anca milletin beynini yıkasın. Bulmuşsun safı kandır amk.
-
diamonique bunu yazdı:
Kendisinin; namaza giden çocukları suçlu gösterdiği haberden sonra sadece bir kukla olduğunu düşündüğüm için ve bundan sonraki haberlerinin de aynı 28 şubat komplolarına benzeyen haberler olacağını düşündüğümden çok da takmıyorum.
evet namaza suç atan bi kanalda çıkması suçu biraz daha azaltıyor ama bu haberin stvde yayınlanması da kıyamet alameti olurdu heralde . -
HaYVaN bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Zırhlı araç kullanıyor burda zırhlı araç.
Anlamıyor musunuz anlamak mı istemiyorsunuz? Sanki 10.000 doları cebe indiriyor.
Ona yapılacak bir tek suikast olumlu sonuçlanırsa borsanın ne hal alacağını biliyor musun? Ekonomiye ne olacağını biliyor musun?
Harbiden anlamıyor millet olayı. Uğur şerefsizi anca milletin beynini yıkasın. Bulmuşsun safı kandır amk.
-----------------------------bi skim olmaz yenisini koyarız yerine ortalık imam dolu.
-
IRET bunu yazdı:
bi skim olmaz yenisini koyarız yerine ortalık imam dolu.
-----------------------------Birşey olmaz sanın siz :) Onun güvenliğini hiçe sanmak 80 milyon insanın hakkını yemek demektir. Tabii farkında değilsiniz.
-
HaYVaN bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
bi skim olmaz yenisini koyarız yerine ortalık imam dolu.
-----------------------------Birşey olmaz sanın siz :) Onun güvenliğini hiçe sanmak 80 milyon insanın hakkını yemek demektir. Tabii farkında değilsiniz.
-----------------------------hoja biz de aynı şeyi diyoruz 80 milyon bunu hakediyor, ben zaten bütün vali, emniyet görevlisi, üst düzey bürokrata verilmesi gerektiğine inanıyorum hatta bunların ailelerine de verilsin, allllahhh muhafazaa birisi çıkar da ateş eder, muhteşem yüksek trend yakalamış borsamızın halini düşünmek bile istemiyorum, allahh böylelerini halkımızın başından eksik etmesin, allaahhh tuttuklarını altın etsin, allahh emekli dul ve yetimden alıp bunlara versin, 80 milyon bunu ve daha fazlasını hak ediyor, müslüman bir halkız paylaşacaz tabii.