Yök Artık!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Yök başkanına ortalığı karıştırmak isteyen tek bir mermi atsa bu ülke ayda 10 bin değil 10 milyon dolar batağa girer efendiler.

...

Keşke ayda 100.000 dolar verilip şehit emniyet müdür gaffar okkana da böyle bir zırhlı araç tutulsaydı.

Ölmezdi belki o zaman.

...

Ek olarak okulun arka bahçesinde namaz kılan çocukları sikişiyorlarmış gibi haber yapan, sınıfta bira içip arkadaşlarına zorla içiren çocukları haber yapmayan Uğur Dündar'ın en içten dileklerimle ...

Yine gereksiz mantıksız mantığa ayrıkı bir haber atmış ortaya milletin aklını bulandırıyor. Sen yök başkanı ol, yok başkanı gibi cesur ol bütün öğrencileri düşün, böyle bir dönemde sen de hakedersin zırhlı aracı.

Zevkine düşkünmüş. Zevkine düşkün her adam zırhlı araç mı kullanıyor uğur efendi? Beyinsiz herif. Ya da kurnaz herif mi demeliyim bilmiyorum.

DEK DURAN TEKME YEMEZ. sözünü hatırlatırım sana zamanında bu ülkenin başbakanları yerli otomobillere biniyordu kimsede onlara kurşun sıkmadı.

yunusozturk.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

yinede ugur dundar sen qibi beyinsiz bide serefsiz olamaz..

yok biSi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

Yök başkanına ortalığı karıştırmak isteyen tek bir mermi atsa bu ülke ayda 10 bin değil 10 milyon dolar batağa girer efendiler.

...

Keşke ayda 100.000 dolar verilip şehit emniyet müdür gaffar okkana da böyle bir zırhlı araç tutulsaydı.

Ölmezdi belki o zaman.

...

Ek olarak okulun arka bahçesinde namaz kılan çocukları sikişiyorlarmış gibi haber yapan, sınıfta bira içip arkadaşlarına zorla içiren çocukları haber yapmayan Uğur Dündar'ın en içten dileklerimle ...

Yine gereksiz mantıksız mantığa ayrıkı bir haber atmış ortaya milletin aklını bulandırıyor. Sen yök başkanı ol, yok başkanı gibi cesur ol bütün öğrencileri düşün, böyle bir dönemde sen de hakedersin zırhlı aracı.

Zevkine düşkünmüş. Zevkine düşkün her adam zırhlı araç mı kullanıyor uğur efendi? Beyinsiz herif. Ya da kurnaz herif mi demeliyim bilmiyorum.

DEK DURAN TEKME YEMEZ. sözünü hatırlatırım sana zamanında bu ülkenin başbakanları yerli otomobillere biniyordu kimsede onlara kurşun sıkmadı.

bu kadar sığ düşünmeyin biraz teferruatlı düşünün zamanın'da olmadı diye bu gün'de olmaz diye bir kaide'mi var? hayvan farklı bir noktaya değinmiş ve doğru olanı yapmış bu yök başkanına suikast düzenlensin adamın tırnağına zarar gelsin bak borsanın anası nasıl'da sikiliyor. teğet meğet hikaye ama burada yapılanı doğru buluyorum neticede gidip bir torosa bile zırf yaptırmaya kalksan 100 milyar paran gider ama uğur dündar bulmuş koyunları kaval ile onları telkin ediyor. kaldı ki uğur dündar namaz kılan çocukları testere fon müziği ile haber yaptığı gün benim gözümden atlayıp intihar etti. sokmuşum onun objektif habercilik anlayışını milim milim subjektif habercilik bu.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

kime güveneceğini bilemiyor insan :|

çankaya'da kullanılan makam araçlarının değerini tahmin edemeyen yoktur herhalde aramızda?

http://www.tumgazeteler.com/?a=3975587

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bigwave

haklısın kime güveneceğimizi bilemiyoruz

ancak özellikle belli gazeteler var ki güvenmek mümkün değil

misal senin verdiğim haber zaman gazetesinden

nasıl güveneyim?

star tvnin belli bi güvenilirliği kaldı hiç olmazsa

ama zaman gazetesinde samanyolunda çıkınca inanmak mümkün değil

nasıl yansıtıyor nyi çarpıtıyor asla bilemezsin

yıllardır gözlemlediğim şeyi söylüyorum yoksa peşin hüküm değil asla

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

YÖK'ün Ben Amk

TURKCELL
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

onlar da senin, zaman gazetesine baktığın gözle startv'ye bakıyorlardır..

her halûkârda birileri -her ne kadar yemiyoruz dese de- mutlaka az ya da çok sömürüyordur..insanın yeter ki gözü dönmesin ..

bal tutan parmağını yalar diye boşa dememişler..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:

ben orda yazan isimleri savunmuyorum veya suçlamıyorum

benim zaman gazetesine belli gözle bakmam normal çünkü bunu belli çevrelerden değil kendi gözlemlerimle tespit ettim

gerisini telaffuz etmeyeyim tartışma alevlenmesin

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

Mafya seninse derin devletin hamallığını ediyorsan, çıkarlarına göre hareketyapıyorsan kim sana niye kurşun sıksın ki?

Mesela gaffar okkan'a niye kurşun sıkıldı? Size göre o bile vatan haini sayılır ya neyse..

...

Ahmet necdet sezer 4 aracı götürsün milletin parasını çalmış sayılmaz :)

Ama birine zırhlı araç kiralansın piç ilan edilir. Bu da star haberin namussuzluğu. Eşek olsa starın namussuz olduğunu anlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

Mafya seninse derin devletin hamallığını ediyorsan, çıkarlarına göre hareketyapıyorsan kim sana niye kurşun sıksın ki?

Mesela gaffar okkan'a niye kurşun sıkıldı? Size göre o bile vatan haini sayılır ya neyse..

...

Ahmet necdet sezer 4 aracı götürsün milletin parasını çalmış sayılmaz :)

Ama birine zırhlı araç kiralansın piç ilan edilir. Bu da star haberin namussuzluğu. Eşek olsa starın namussuz olduğunu anlar.

hee demek ki sezer de müslümanmış allah allah biz de adamı dinsiz sanıyorduk bak sen şu işe o da yapmış müslümanlığını helal olsun be koçuma götüürr, babasının malı gibi kullansın tepe tepe kullansın hakkı tabi neyse allahtan başımıza ulemaa geldi de gösstere gösstere alıyor hakkını, binecek tabi zırhlı arabaya da binecek erkek sekretere de binecek, 80 milyon dini bütünü temsil etmek kolay mı lan, iman gücü var adamlarda elhammdülillahh eller kollar uzun, kurban olsun bu halk sizlere öttürün borunuzu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 8397 Toplam Mesaj: 56