Yok Mu Güzel Bir Oyun?
-
online olup free olan ve zombi oyunu yada, 2 tarafın savaştığı ve sürekliliğe dayanan mesela 30 dk sonra bitmeyen tarzda bi oyun var mı ?
öncelik zombi oyunu olabilir.tbt içi grup kurulur ve belli bir alanı sahipleniriz kimsei girdirmeyiz vs vs.ama free olması lazım
edit: bu skyrm tarzida olur.yani maksat kendi grubumuzla takılıp millete saldırmak yada grup halinde savunma yapmak..free olması öncelik yoksa herkes gelemez ve oyunun bitimsiz olması şart.
Ekerci tarafından 15/Ağu/14 10:52 tarihinde düzenlenmiştir -
The_Cure bunu yazdıKeyr00t bunu yazdı
Skyrim Online çıktı ver parasını oyna bi daha sıkıldğın için oyun arayacağını sanmıyorum.
Dün arkadaş da söyledi hikayesi çok iyiymiş single player oynarız dedi de yok beni sarmıyor single.
Online kaç para?
single sıkıtnı bir yerden biryere gitmez sıkıyor.online nasıl iyimidir ? amaç ne ?
-
ArcheAge
150 Dolar aq
-
konu oyundan açılmışken
şu klasik gta vice city elinde olan varmı -
swinlarg bunu yazdı
konu oyundan açılmışken
şu klasik gta vice city elinde olan varmıhttp://www.tahribat.com/Forum-Gta-Vice-City-Full-Indir-Pc-Turkce-187251/1/vice/
-
oo çok teşekkür ettim
-
Ekerci bunu yazdı
online olup free olan ve zombi oyunu yada, 2 tarafın savaştığı ve sürekliliğe dayanan mesela 30 dk sonra bitmeyen tarzda bi oyun var mı ?
öncelik zombi oyunu olabilir.tbt içi grup kurulur ve belli bir alanı sahipleniriz kimsei girdirmeyiz vs vs.ama free olması lazım
edit: bu skyrm tarzida olur.yani maksat kendi grubumuzla takılıp millete saldırmak yada grup halinde savunma yapmak..free olması öncelik yoksa herkes gelemez ve oyunun bitimsiz olması şart.
-
sanırım yok...
-
tustanbakanadam bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
bi oyun vardı evin içinde geçiyor birbirini vuruyorsun ama evdeki eşyalar senden büyüktü böyle zıplayıp duruyorsun online oynnuyordun bayaada güzel bi oyunda adını bulamıyorum:S
Micro races veya counter strike map i
araba yarışı degildi counter s mapide degil böyle vurmalı yine tbt de yayınlanmıştı hatta bi ara girip cokça oynamıştık
-
Arada bir iki el smite atıp cıkıyorum güzel o0luyor gel istersen sende