folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yorumsuz Lamer =)

Yorumsuz Lamer =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    herif mal abi mal iddaa'ya girdik ztn alamazsa msni hepimiz sülalesini mikiyoruz :))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bulutbey bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu msn konuşmasını hayal gücünle yaratmadığını nerden bilelim ? ispatlamak zorunda değilsin ama burda sanki hava basıyomuşsun gibi geldi

Tahribatın sevilen ve eski üyelerinden laf attığın kişi hava basmaya ihtiyaçı yok bulutbey . ama senin dikkat çekmeye ihtiyaçın var sanki :) .. + hava atılacak bir konu değil konu geyik konusu

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

şu şarkı söleyip göt sallayan oyuncaklar gibi yapsalar bunlardan manyak tutar

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Burak ne uğraşıyon olm cocukla :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    RemotE bunu yazdı:

bulutbey bunu yazdı:
    bu msn konuşmasını hayal gücünle yaratmadığını nerden bilelim ? ispatlamak zorunda değilsin ama burda sanki hava basıyomuşsun gibi geldi

Tahribatın sevilen ve eski üyelerinden laf attığın kişi hava basmaya ihtiyaçı yok bulutbey . ama senin dikkat çekmeye ihtiyaçın var sanki :) .. + hava atılacak bir konu değil konu geyik konusu

1- bu eskilik yenilik neye göre ? benim id 20 binlerde onun 26 bin ( ben forum canavarı olmadığım için tanışmamış olabiliriz)
    2- benim neden dikkat çekmeye ihtiyacım olsun ki ? benim hiç dikkat çekmeye çalıştığım bi konu gördün mü açtığım konulara bak yada attığım mesajlara
    3- geyik konusu felan fark etmez sonucta burda anlatılmak istenen karşıdaki kişiyi nasıl ezdiğidir msn de :D ki gene de bence bu konuşmayı yayınlamak doğru olsun yada olmasın 2 tarafında rezil eder ben olsam direk engellerim böyle muhabbetler sıkar çünkü

reklam yapacak olsam axi gibi olurum :D tek cümle yeterlimi hacı  

id ye bakma önceki nicklerimi saymayım :D bir sürü nick deiştirdim kafama göre :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    lamerlikte son nokta!! :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    yarıldım aq sen şunun adresini wersene bi az daha gulucem :D bukadar bariz deme bare aq sana bi dosya atacam onu açacan sie aq puaahahaheheahe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FischExistenz
    FischExistenz's avatar
    Erkek
    milk.inc@hotmail.com alın aq  :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    bu gibi durumlar için manyak bi flood teknigi biliorum karşı tarafı 2 sn de kitlio bilgisayar msn den duşene kadar kitlenio we eer dandikse bilgisayar tehlikeli oluo .bunu burda solemicem herkez birbirine yapar msnde adam kalmaz aq  merak eden warsa anlatırım bu gibi lamerlere iyi oluo gözünü korkutuon msnim : dark_icemt@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirhot
    sirhot's avatar
    Erkek

Beni eski gunlere geri götürdün diyebilirim :)) Bu arkadas bana 1.5 yada 2 sene once real nickim ile delphi'de trojan yapımını ve .exe 'den nasıl exe yaratacagını soran ınsan :(  yardım edersın sonra sana yaptıgını yutturmaya calısan tip :O

Hobby olarak hackerlık yapıyordu geçmişte şimdi ise sanırım işi ticarete dökmüş ve ayrica bu arkadas kanli.net'den sivilce'inde basını oldukca agrıtmıstır. :)) Şaşkınlıgım surdadır kı adam hala aynı (mal) yerde :)) 

#darkedition.com
Toplam Hit: 4167 Toplam Mesaj: 24