Youtube Bir Daha Engellendi :) Artık Alıştık
-
bu kaçıncı a.q yafh şu mahkemeyi engelleyecek birileri yok mu yhaaa........
-
engelle engelle nereye kadar kardeşiiim.
-
bu sefer çok beklediler engellemek için :D
www.slyuser.com ben buradan girip videoları izleyebiliyorum
-
Sayn Müridler sanal alemde kimse kimsye yasak koyamaz vereceğim prox'yi kullanın oldukçada hızlıdır hiçbir problem de çıkarmazzz
proxy: 202.10.69.11: 80
SEVİYORUM SİZLERİİİİİİİİİ
-
Vallahi youtube ve onunla çalışan bütün siteler gruplar kapatacak Türkiyeye bağlantıyı bak nası yola gelcekler.Mahkeme sen kimsin ki?
Tekrar yeniliyorum biz sadece ayıpbımızı örtüyoruz.Atatürk ü yeterince tanıtma sonra youtube a kız.Olur mu böyle şey ??
Sen Türkiyeden girişi engelledin peki ya ıraklı, iranlı, rus, amerikalı, alman ??
Bu adamları Atatürk kimdir öğretmemişsin gördüklerinde hadi len Atatürk böyle biri değil yada Atatürk e ne yapmışlar videoyu silin demeyecekler.Videoya baktıklarında nasılsa öyle görecekler gerçekten öküze yakışır bir iş..
-
flood bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Bu sefer ne diye :|
-----------------------------şimdi hocam söylüyüm hemen şimdi telekomunikasyon başkanlığı artık bu kapanmalardan bezdiği için özel tuş yaptırmışlar youtube tuşu bekliyorlar hangi mahkeme bu kararı çıkarrsa otomatik bu tuşa basıyorlar çat kapanıyor adamlar içnide kolaylık tabi bu sefer elemanlardan biri yanlışlıkla basmış sanırım:D:D
Bayıldım hocam Gülmekten Ağladımm Sen nsaıl bi insansın ya :D -
flood bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
Bu sefer ne diye :|
-----------------------------şimdi hocam söylüyüm hemen şimdi telekomunikasyon başkanlığı artık bu kapanmalardan bezdiği için özel tuş yaptırmışlar youtube tuşu bekliyorlar hangi mahkeme bu kararı çıkarrsa otomatik bu tuşa basıyorlar çat kapanıyor adamlar içnide kolaylık tabi bu sefer elemanlardan biri yanlışlıkla basmış sanırım:D:D
Hehe aynısını ben dicektim :D o karikatür benimde aklıma gelmişti ben yapacaktım yahu herkes benden hızlı davranıyor :D -
bigadia bunu yazdı:
-----------------------------beyler bunun için cok saglam bi cozum bılıyorum www.ninjaproxy.com ismi cok salakca olabılır fakat gercekten calısıo .....
saygılar...
-----------------------------hojam olaya bak :D bokunu çıkarmışısız
CGI ErrorWe currently do not have the capacity necessary to support Turkish youtube traffic. Sorry.
-
Devlet baba yine heyklemis youtube'yi hea xD yaqında qooqLede qider boyle giderse .. xD
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Ankara mahkemesi şu facebook'ada bi el atsa çok güzel olacak.
Youtube yalama oldu zaten, farklı şeyler istiyoruz.
-----------------------------Hönk. ! :)