Youtube Bir Daha Engellendi :) Artık Alıştık
-
dynamite_mc bunu yazdı:
-----------------------------Sayn Müridler sanal alemde kimse kimsye yasak koyamaz vereceğim prox'yi kullanın oldukçada hızlıdır hiçbir problem de çıkarmazzz
proxy: 202.10.69.11: 80
SEVİYORUM SİZLERİİİİİİİİİ
-----------------------------
biz de seni :F
Evet bu gerçekten hızlı, güzel bi proxy arkadaşlar.ie7 de ayarlamak için:
Araçlar > internet seçenekleri > Bağlantı
"Yerel Ağ (LAN) Ayarları" butonuna basın altta.
Proxy Sunucu yerinde
Adres:202.10.69.11: 80 B.Nok.: 3128
"Yerel Adresler için Proxy Sunucuyu Atla" seçin. Tamam diyip çıkın. Kapatın internet sayfasın tekrar açın. Soran ver elini YouTube. -
tşkler dynamite_mc
denedim ben, verdigin proxy işe yarıyor
-
Türkiye EngeLLeyeceğiNe Youtube Türkiyede erişimi Engellesin Bizde KurtuLalıM YüceYüCee Adaletimizde Bu ne a.q
-
kv sini izlerken oldu 2. bölyümü izledim sonra bi daha zalışmadı baktım gitmiş a.q
-
BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 of 2008/468.
Hay beyninize uyartı taşıyan impuls hücrelerini s*ktiklerim :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
kv sini izlerken oldu 2. bölyümü izledim sonra bi daha zalışmadı baktım gitmiş a.q
aynen benimde öyle oldu son 5 dk kalabitmesine nanay oldu -
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 of 2008/468.
Hay beyninize uyartı taşıyan impuls hücrelerini s*ktiklerim :|
zuahuhauuhauhzuauhuah :D
yarıldım hoca yarıldım...
-
Ankaranın mahkemeleri yarışıyor bugün Telekomünikasyon başkanlığının attığı indexe yeni isimlerde katılmış heralde mahkemeler ismlerini duyuruyorlar nam yapıyorlar sanal alemde aceyip çevreleri oldu ankara mahkemesi dendimiydi sanal alemdedirek aklımıza 5. sulh ve 11.sulh ceza mahkemesi gelecek aklımıza
Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 .
Tüm katip lerine ve hakimlerine derin sevgiler teşekkürler iyi halt ettiniz
3. sulh mahkemesinin başı kelmi sizin niye adınız yok bu indexte :) -
Gerçekten yanlış yapıyorlar. Neyse harbiden alıştık artık...
-
flood bunu yazdı:
-----------------------------Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Adamlar hukuk okuyup yargıc olacam diye kafayi yedi bence..