Youtube Değişime Mi Gitti Acaba ?
-
yıllardır yutup kullanıyom ilk defa bugün karşılaştım. oda nası oldu şarkı dinliyom bi baktım tak player değişti. yeni player renk farklı felan. flash dışında bi teknoloji kullandılar diycem yine flash. html5 değil. neyse sizde bi kontrol edermisiniz nedir ne değildir. yoksa bana özel bi durum m var :)
-
aynen tam konusunu açıcaktım. 10 numara olmuş bence :) daha karizma
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
aynen tam konusunu açıcaktım. 10 numara olmuş bence :) daha karizma
-----------------------------yeni renk daha hoş olmuş. klasik beyazdan. daha gözehitap eder hale gelmiş. daha köklü değişiklikler istiyoruz tabiki. genel görünüüşten tut. kodlamasına kadar değişsin amk:D
-
bu görüntü ara ara gidip geliyo bende inovasyon yapmazlarsa duraklamaya girecekler adamlar
-
youtube.com/cosmicpanda :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------çok hoşuma gitti lann :D iiymiş. gugul hazretleri çalışıyor desenize :D
-
-
interfector bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------çok hoşuma gitti lann :D iiymiş. gugul hazretleri çalışıyor desenize :D
-----------------------------bende bayayıgıdır kullanıyorum bunu , beyaz yerine siyah olması çok daha iyi ayrıca sag taraftaki bar da biraz değiştirilmiş oldukça güzel olmuş
görünen o ki plus ile birlikte google da devrmsel değişmeler oluyor :)
olumlu gelişmeler bunlar
-
Bi de tak tak diye ses geliyordu lan. Sadece utube açıkken olduydu. Eğer utube'dan kaynaklanmıyorsa veda konusu açıcam agalar.
-
http://www.youtube.com/editor_3d
-
ayrıca artık youtube da movie maker benzeri 3 uygulama bulunmakta.