Youtube Giriş
-
hocalar nette buldugum tahribattda buldugum dnsleri hep denedim amabir turlu gıremıyorm prgramsız dns öneriniz varmı kesın girebılıcegım
-
HoLYSeRo bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar nette buldugum tahribattda buldugum dnsleri hep denedim amabir turlu gıremıyorm prgramsız dns öneriniz varmı kesın girebılıcegım
-----------------------------8.8.8.8
8.8.4.4
-
sahin141 bunu yazdı:
HoLYSeRo bunu yazdı:
-----------------------------8.8.8.8
8.8.4.4
denedim olmadı :D -
acikdns.com
-
Tahribatta bir arkadaş paylaşmıştı;
-
bende dnslerin hepsini denedim bi giriyo bi girmiyo en iyisi naviga midir nedir ordan gir super tabi neyin ne oldugu bilmiyorum ama ben onu kullaniyorum şu ana kadar bi sorun yaşamadim
-
-
angelofhope bunu yazdı:
acikdns.com
saol hocam hallettım girdi sonunda -
Hoca firefox kullanıyorsan
Araçlar>Seçenekler>Ağ>Ayarlar>Otomatik Vekil Sunucu Ayarları(URL) kısmına http://go.navige.com/
yaz tamamdır
-
aercys bunu yazdı:
Tahribatta bir arkadaş paylaşmıştı;
-----------------------------bende bunu kullanıyorum ama güvenilirliği bakımından biraz süpeliyim, kredi kartları ile felan uğraşmadığımdan daha doğrusu aşırı önemli bi hesabım olmadığından nette kullanıyorum, ve gerçektende sağlam çalışıyor ama dediğim gibi önemli şeylerle uğraşıyorsanız kullanmanızı tavsiye etmem
-
olmassa host dosyasını değiştir