Youtube-Kapaniyor-Mu Dosyalari Sileceklerini Söylüyorlar
-
http://shiftdelete.net/youtube-kapaniyor-43847.html
Arkadasşlar yutube her önüne gelen bi boklar yüklüyor başlarim sizin zevkinize diyip videolari sileceklermiş Sanirim. ilgin bi olay -
Bugün günlerden ne ?
-
Citizen bunu yazdı
Bugün günlerden ne ?
Pazartesi
-
tosun bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bugün günlerden ne ?
Pazartesi
:(
-
:DDD silemezler. 1 nısan bugun yemeyın sunları yaw
-
hoca adam videoda seo cıkmış diyor cok fazla data var vs bilmem ne ne işim bu seyin 1 nisan sakasi olmaz. Eger borsa aciksa anasini sikerler patlar gider. amerikada borsa işlem görüyormu suan. Sirketin kagitlari vs bizikleri varsa oyle kocaman sirket 1 nisan sakasi yaptim diyemez. Bildigim kadari ile youtube borsada degil ama sonucta yinede böyle bi saka yapamaz anasinin seysinine gök yüzünden bakar ne nisan 1 i video yu izledin iz mi linkteki.
-
Bugün günlerden ne ?
Pazartesi
Alert Eistein.
-
Bugün günlerden ne ?
Pazartesi
HHAHAHAS :D
Kral adamsın vesselam :D
-
Citizen bunu yazdıtosun bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bugün günlerden ne ?
Pazartesi
Uzun zamandır böyle gülmemiştim :D
CAgAtAy tarafından 01/Nis/13 15:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Video yüklenme zamanı 31.03.2013
1 nisan şakası konusunda google kendini aşma planı yapıyor :D
Youtube kapanacak olsa 1 küsür milyar dolara neden satın alındı ? Neden bu kadar geliştirildi ?
Google bir lab ta değişiklilk yapmadan veya kapatmadan aylar önce bunu duyurur. Planlı bir şekilde aşama aşama fişini çeker =)
Bunu unutmayın
-
opusdei bunu yazdı
Video yüklenme zamanı 31.03.2013
1 nisan şakası konusunda google kendini aşma planı yapıyor :D
Youtube kapanacak olsa 1 küsür milyar dolara neden satın alındı ? Neden bu kadar geliştirildi ?
Google bir lab ta değişiklilk yapmadan veya kapatmadan aylar önce bunu duyurur. Planlı bir şekilde aşama aşama fişini çeker =)
Bunu unutmayın
Hoca yu tubu kapatmiyorlar Yutubu disaridan oyle rast gele video yüklemeyi kapatiyorlar yutubu kapatmaya kimin gücü yeter sahibi kapatmak istese buna amerika bile izin vermez yani artık o iş yutubun kenidisini bile aşmiş bir durumda konuyu yanliş acikladim. Disaridan video yuklemeyi mi kapatacaklar nedir videoda oyle diyor. Videou bi izleyin bence.