folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Youtube-Kapaniyor-Mu Dosyalari Sileceklerini Söylüyorlar

Youtube-Kapaniyor-Mu Dosyalari Sileceklerini Söylüyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Video yüklenme zamanı 31.03.2013

1 nisan şakası konusunda google kendini aşma planı yapıyor :D

Youtube kapanacak olsa 1 küsür milyar dolara neden satın alındı ? Neden bu kadar geliştirildi ?

Google bir lab ta değişiklilk yapmadan veya kapatmadan aylar önce bunu duyurur. Planlı bir şekilde aşama aşama fişini çeker =)

Bunu unutmayın

Hoca yu tubu kapatmiyorlar Yutubu  disaridan oyle rast gele video yüklemeyi kapatiyorlar yutubu kapatmaya kimin gücü yeter sahibi kapatmak istese buna amerika bile izin vermez yani artık o iş yutubun kenidisini bile aşmiş bir durumda konuyu yanliş acikladim. Disaridan video yuklemeyi mi kapatacaklar nedir videoda oyle diyor.  Videou bi izleyin bence.

Senin kaybın neki bu kadar heycan yaptın hoca hadi varsayalım ki öyle.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Youtube kapanacak olsa 1 küsür milyar dolara neden satın alındı ? Neden bu kadar geliştirildi ?

Google bir lab ta değişiklilk yapmadan veya kapatmadan aylar önce bunu duyurur. Planlı bir şekilde aşama aşama fişini çeker =)

Bunu unutmayın

Hoca yu tubu kapatmiyorlar Yutubu  disaridan oyle rast gele video yüklemeyi kapatiyorlar yutubu kapatmaya kimin gücü yeter sahibi kapatmak istese buna amerika bile izin vermez yani artık o iş yutubun kenidisini bile aşmiş bir durumda konuyu yanliş acikladim. Disaridan video yuklemeyi mi kapatacaklar nedir videoda oyle diyor.  Videou bi izleyin bence.

ne kaybım olacak foruma konu acıp vakit gecirme cabasi can sıkıtısından klavyenin tuslarini sayiyorum hergün bir oncekine göre eksik yada fazla varmi die. oyle bi yazdim konunun asli nedir ne degildir. Ne zik tir die. Bilen vardir die  burasi tbt ya ya ondan die .:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Şahsen ben yedim... Kahroluyodum az kalsın... Youtubeye Alışmış Gençlik Olduk.. :)

Ama 1 Nissanı Görünce Rahatladım. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Bugün günlerden ne ?

Pazartesi

hıammmınaaa :DD:D:

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/nose/

https://www.google.com/intl/tr/landing/nose/help.html

BiUyeOlamadim tarafından 01/Nis/13 16:28 tarihinde düzenlenmiştir

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Google 1 nisana özel 3 şaka hazırladı. Onlardan birisde bu.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

Bunu unutmayın

ne kaybım olacak foruma konu acıp vakit gecirme cabasi can sıkıtısından klavyenin tuslarini sayiyorum hergün bir oncekine göre eksik yada fazla varmi die. oyle bi yazdim konunun asli nedir ne degildir. Ne zik tir die. Bilen vardir die  burasi tbt ya ya ondan die .:D

Şaka işte yok öyle birşey. Hatta bunlar da var sakın kanma bak

http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/nose/

Bide google mapsta define avı var o da şaka.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Google'dan 1 değil 3 şaka birden

Google, 1 Nisan’da kullanıcılarını şaşırtmak için bir değil tam üç şaka hazırladı. İlk olarak YouTube’un kapatılacağını duyuran Google, ardından Google Maps’te ‘define haritaları’ içeriği koyarak korsan hazinesi avı başlattığını duyurdu. Teknoloji devinin son ve en etkili numarası ise ‘Google Nose’ oldu.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25432642/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Bugün günlerden ne ?

Pazartesi

öldüm mk. gülmekten :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    tosun bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Bugün günlerden ne ?

Pazartesi

Uzun zamandır böyle gülmemiştim :D

uahahahahhahahahhdshfdhfdshsdhfhsdfhsd fhgdfjg dfjg gif 10 numara oturmuş

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2544 Toplam Mesaj: 21