Youtube-Kapaniyor-Mu Dosyalari Sileceklerini Söylüyorlar
-
scarletbeard bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Video yüklenme zamanı 31.03.2013
1 nisan şakası konusunda google kendini aşma planı yapıyor :D
Youtube kapanacak olsa 1 küsür milyar dolara neden satın alındı ? Neden bu kadar geliştirildi ?
Google bir lab ta değişiklilk yapmadan veya kapatmadan aylar önce bunu duyurur. Planlı bir şekilde aşama aşama fişini çeker =)
Bunu unutmayın
Hoca yu tubu kapatmiyorlar Yutubu disaridan oyle rast gele video yüklemeyi kapatiyorlar yutubu kapatmaya kimin gücü yeter sahibi kapatmak istese buna amerika bile izin vermez yani artık o iş yutubun kenidisini bile aşmiş bir durumda konuyu yanliş acikladim. Disaridan video yuklemeyi mi kapatacaklar nedir videoda oyle diyor. Videou bi izleyin bence.
Senin kaybın neki bu kadar heycan yaptın hoca hadi varsayalım ki öyle.
-
Bosluk bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Youtube kapanacak olsa 1 küsür milyar dolara neden satın alındı ? Neden bu kadar geliştirildi ?
Google bir lab ta değişiklilk yapmadan veya kapatmadan aylar önce bunu duyurur. Planlı bir şekilde aşama aşama fişini çeker =)
Bunu unutmayın
Hoca yu tubu kapatmiyorlar Yutubu disaridan oyle rast gele video yüklemeyi kapatiyorlar yutubu kapatmaya kimin gücü yeter sahibi kapatmak istese buna amerika bile izin vermez yani artık o iş yutubun kenidisini bile aşmiş bir durumda konuyu yanliş acikladim. Disaridan video yuklemeyi mi kapatacaklar nedir videoda oyle diyor. Videou bi izleyin bence.
ne kaybım olacak foruma konu acıp vakit gecirme cabasi can sıkıtısından klavyenin tuslarini sayiyorum hergün bir oncekine göre eksik yada fazla varmi die. oyle bi yazdim konunun asli nedir ne degildir. Ne zik tir die. Bilen vardir die burasi tbt ya ya ondan die .:D
-
Şahsen ben yedim... Kahroluyodum az kalsın... Youtubeye Alışmış Gençlik Olduk.. :)
Ama 1 Nissanı Görünce Rahatladım. :)
-
tosun bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bugün günlerden ne ?
Pazartesi
hıammmınaaa :DD:D:
-
http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/nose/
https://www.google.com/intl/tr/landing/nose/help.html
BiUyeOlamadim tarafından 01/Nis/13 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Google 1 nisana özel 3 şaka hazırladı. Onlardan birisde bu.
-
scarletbeard bunu yazdıBosluk bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Bunu unutmayın
ne kaybım olacak foruma konu acıp vakit gecirme cabasi can sıkıtısından klavyenin tuslarini sayiyorum hergün bir oncekine göre eksik yada fazla varmi die. oyle bi yazdim konunun asli nedir ne degildir. Ne zik tir die. Bilen vardir die burasi tbt ya ya ondan die .:D
Şaka işte yok öyle birşey. Hatta bunlar da var sakın kanma bak
http://www.google.com.tr/intl/tr/landing/nose/
Bide google mapsta define avı var o da şaka.
-
Google'dan 1 değil 3 şaka birden
Google, 1 Nisan’da kullanıcılarını şaşırtmak için bir değil tam üç şaka hazırladı. İlk olarak YouTube’un kapatılacağını duyuran Google, ardından Google Maps’te ‘define haritaları’ içeriği koyarak korsan hazinesi avı başlattığını duyurdu. Teknoloji devinin son ve en etkili numarası ise ‘Google Nose’ oldu.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25432642/ -
tosun bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bugün günlerden ne ?
Pazartesi
öldüm mk. gülmekten :D
-
CAgAtAy bunu yazdıCitizen bunu yazdıtosun bunu yazdıCitizen bunu yazdı
Bugün günlerden ne ?
Pazartesi
Uzun zamandır böyle gülmemiştim :D
uahahahahhahahahhdshfdhfdshsdhfhsdfhsd fhgdfjg dfjg gif 10 numara oturmuş