Youtube'da Müzik Kanalı Açtım. Tavsiyeleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Deneyin, denetin, yayalım, böyle kalmasın gari :))

müzikler yine ai oldu. Hayvan gibi bass yok hafif tempo hip-hop trap gib bir şey yaptım.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

yenisi geldi :)

https://www.youtube.com/watch?v=qJYyNaP2-WA

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

new video :) pls share!

https://www.youtube.com/watch?v=UMcrHgWXUco

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

yenisi geldi. arkadaşlar sizden bi ricam var. lütfen bilgisayar başında olanlar tıklasın ve arka planda en az 15-20 dk bekletsin. algoritma gereği çok faydası olacaktır. sessize alırsınız yada algoritma gereği %5 ses bile olsa sesli kalırsa daha iyidir.

https://www.youtube.com/watch?v=svjGWKdnQ-o

kuytul tarafından 26/May/24 17:58 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocam yanlış anlamazsan fikrimi belirteyim. müzikler kötü.. yani chill out desen değil. tekno desen değil. tek başına dinlemelik desen değil. arkadaslarla dinlemelik desen değil. tarzı biraz daha değiştirmeni tavsiye edelim.

ya chill out olsun tamamen.. ya da teknoya evril. 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

hocam yanlış anlamazsan fikrimi belirteyim. müzikler kötü.. yani chill out desen değil. tekno desen değil. tek başına dinlemelik desen değil. arkadaslarla dinlemelik desen değil. tarzı biraz daha değiştirmeni tavsiye edelim.

ya chill out olsun tamamen.. ya da teknoya evril. 

biraz hızlı üretiliyor ve çok da seçmeden ya tutarsa diye atıyorum. mesela 10 tane yaptım 2 si çok tuttu. En büyük sebep bu. Ancak çok haklısın. Tarz bulmaya çalışıp daha ciddi üretimler de yapacağım zamanla. Yani para kazandıracağını bilsem daha da yüklenicem (vakit ayırıp özenicem) şu anlık kanalı boş bırakmayalım para kazanmayı açtıralım modundayım. O yüzden bu eleştirilere ihtiyacım var, teşekkürler tekrardan.

kuytul tarafından 26/May/24 20:21 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

https://youtu.be/Vx8QB-phEj4?si=KN6c9eLe2dK9LMGb

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Para kazanma 2 ay önce açılmıştı ve ilk ödememi aldım. Çok mutluyum. Pasif gelir adına iyi bir başlangıç oldu. Bundan sonra daha az zamanda otomatize halde yapmayı planlıyorum. Normalde 1-2 saat harcıyorum download upload chatgpt, suno.ai, görsel oluştırmaya. Bunun süresini en aza indirip daha çok üretirsem bir süre sonra pasif gelire dönecektir projem.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    kuytul bunu yazdı

Para kazanma 2 ay önce açılmıştı ve ilk ödememi aldım. Çok mutluyum. Pasif gelir adına iyi bir başlangıç oldu. Bundan sonra daha az zamanda otomatize halde yapmayı planlıyorum. Normalde 1-2 saat harcıyorum download upload chatgpt, suno.ai, görsel oluştırmaya. Bunun süresini en aza indirip daha çok üretirsem bir süre sonra pasif gelire dönecektir projem.

bravo hayırlı olsun. haftada 1 de olsa düzenli yüklersen ömürlük pasif gelir olur. ama mutlaka düzenli yükle. zaman geçecek mesela 3 yıl sonra çıkar bugün yüklediğin video hit olur. böyle şeyler oluyor. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    kuytul bunu yazdı

bravo hayırlı olsun. haftada 1 de olsa düzenli yüklersen ömürlük pasif gelir olur. ama mutlaka düzenli yükle. zaman geçecek mesela 3 yıl sonra çıkar bugün yüklediğin video hit olur. böyle şeyler oluyor. 

eyvallah, tavsiye için teşekkürler. heves kaçmadan devam ettiriiz umarım :)

Toplam Hit: 3679 Toplam Mesaj: 56
deep house youtube müzik chill