Youtube'da Müzik Kanalı Açtım. Tavsiyeleriniz?
-
Deneyin, denetin, yayalım, böyle kalmasın gari :))
müzikler yine ai oldu. Hayvan gibi bass yok hafif tempo hip-hop trap gib bir şey yaptım.
-
-
-
yenisi geldi. arkadaşlar sizden bi ricam var. lütfen bilgisayar başında olanlar tıklasın ve arka planda en az 15-20 dk bekletsin. algoritma gereği çok faydası olacaktır. sessize alırsınız yada algoritma gereği %5 ses bile olsa sesli kalırsa daha iyidir.
https://www.youtube.com/watch?v=svjGWKdnQ-o
-
-
Hakkinen bunu yazdı
biraz hızlı üretiliyor ve çok da seçmeden ya tutarsa diye atıyorum. mesela 10 tane yaptım 2 si çok tuttu. En büyük sebep bu. Ancak çok haklısın. Tarz bulmaya çalışıp daha ciddi üretimler de yapacağım zamanla. Yani para kazandıracağını bilsem daha da yüklenicem (vakit ayırıp özenicem) şu anlık kanalı boş bırakmayalım para kazanmayı açtıralım modundayım. O yüzden bu eleştirilere ihtiyacım var, teşekkürler tekrardan.
-
-
Para kazanma 2 ay önce açılmıştı ve ilk ödememi aldım. Çok mutluyum. Pasif gelir adına iyi bir başlangıç oldu. Bundan sonra daha az zamanda otomatize halde yapmayı planlıyorum. Normalde 1-2 saat harcıyorum download upload chatgpt, suno.ai, görsel oluştırmaya. Bunun süresini en aza indirip daha çok üretirsem bir süre sonra pasif gelire dönecektir projem.
-
kuytul bunu yazdı
Para kazanma 2 ay önce açılmıştı ve ilk ödememi aldım. Çok mutluyum. Pasif gelir adına iyi bir başlangıç oldu. Bundan sonra daha az zamanda otomatize halde yapmayı planlıyorum. Normalde 1-2 saat harcıyorum download upload chatgpt, suno.ai, görsel oluştırmaya. Bunun süresini en aza indirip daha çok üretirsem bir süre sonra pasif gelire dönecektir projem.
bravo hayırlı olsun. haftada 1 de olsa düzenli yüklersen ömürlük pasif gelir olur. ama mutlaka düzenli yükle. zaman geçecek mesela 3 yıl sonra çıkar bugün yüklediğin video hit olur. böyle şeyler oluyor.
-
Prometheus bunu yazdıkuytul bunu yazdı
bravo hayırlı olsun. haftada 1 de olsa düzenli yüklersen ömürlük pasif gelir olur. ama mutlaka düzenli yükle. zaman geçecek mesela 3 yıl sonra çıkar bugün yüklediğin video hit olur. böyle şeyler oluyor.
eyvallah, tavsiye için teşekkürler. heves kaçmadan devam ettiriiz umarım :)