Yozgattan Kimler Var
-
Merhaba arkadaşlar formasyon için bu yaz yozgat a bi 10-15 defa gidecem nasıl bi yer ne yer ne içilir az biraz sohbet edelim küçük bi şehir olduğunu biliyorum şuraya git dediğiniz bi yer varmı
-
Bir iş için gitmiştim, yapacak hiçbişi bulamadım, hani gittiğin yerin meşur bişeyini fln alırsın ya, yozgatın meşur bişeyi de yok.
-
Bir arkadaşım vardı ne hikmetse Giresun'dan Yozgat'a taşındılar ve orada ekmek fırını açtılar. İşler iyiymiş. Apaçi çokmuş. Biraz gerilermiş. İstersen sorarım ne var ne yok diye adam akıllı :)
-
ben ünide takılırım olmadı karadenize gider dönüşte işimi halleder çeker mersine gelirim sıkılırım bide arkadaş gezecek bi yer olmadımıydı.
-
belediyesinin twitter adresleri iyidir. Kütük boğazlıyan olan arkadaşım var çok bişeyini anlatmazdı
edit: düzeltme
OttomanSlap tarafından 20/Haz/14 01:51 tarihinde düzenlenmiştir -
OttomanSlap bunu yazdı
belediyesinin twitter adresleri iyidir. Kütük boğazlıyan olan arkadaşım var çok bişeyini anlatmazdı
ajsdkahjsd koordinat verdikten sonra suspend yemiş
hsyN tarafından 20/Haz/14 02:31 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece çamlığı var le başka da bi haltı yok. ünide de bişe yok. meydanında çekirdek yen en fazla ellaam. zabaca alkol alın şahin tepesinde. :))
-
HolyOne bunu yazdı
Bir iş için gitmiştim, yapacak hiçbişi bulamadım, hani gittiğin yerin meşur bişeyini fln alırsın ya, yozgatın meşur bişeyi de yok.
şeyhim seni gezdirmemişler demekki kaplıcaları tas kebabı meşhurdur.Gezilcek yerlerı var aslında mağralar felan var herkez bilmez.
-
-
hsyN bunu yazdıOttomanSlap bunu yazdı
ajsdkahjsd koordinat verdikten sonra suspend yemiş
Bu çok iyiydi ama :))
-
Desti kebabı var esgeçmeyelim
Gidilcek yer olarakta bi şahin tepesi vardı. Çay çorba içiliyor manzarada var sayılır.
Onun dışında napıyolar bende bilmiyorum. Sorgun biraz daha canlı duruyo oralara da gidilebilir
BoLeRo tarafından 20/Haz/14 10:35 tarihinde düzenlenmiştir