Yozgattan Kimler Var
-
Atatürk`ün Taş üstüne taş konulmayacak olarak belirttiği yerdir YOZGAT.
Bir kaç kez yozgat a gitmiş birisi olarak, Ankara toplumuna özenen bir nesil yetişiyor diyebilirim. ( kendi görüşüm!)
Konuyu siyasete çekmeyin söverim..
-
İnternette araştırdın mı?
Saat Kulesi, Yozgat Çamlığı Ulusal Parkı, Kerkenez Harabeleri (Keykavus Kalesi), Akdağ Ormanları, Testi Kebabı, Arabaşı, Madımak...
Bunlar meşhurmuş Yozgat'ta :)
-
Yozgat, Çorum, Konya, Sivas gibi bazı illerin gerçekten hiçbir manası yok.
-
KrypT bunu yazdı
Konya'nın en azından bi hissiyatı var, öyle deme bence...
-
Birçok ayyaş yobazı ve dev yüzölçümünde insanın kendini öldüresini getirttirecek kadar sıkkınlıktan başka bir şeyi yok.
Memleketin en akıllısı bile döne döne ölmüş ake.
Konya'daki tek güzel şey tandır kebap ve yayık ayranına bayıldığım adını unuttuğum lokanta.
Bak Kilis var lan bir de. Hayatımda gördüğüm en acayip şehirlerden. Kağıtlar falan karışmış öyle şehir olmuş herhalde. Dik durunca sonu görülüyor. Her markette beyaz kaçak winston var falan. Gezdiğim sokaklarda toplam 3 kişi gördüm asfs.
krypt tarafından 20/Haz/14 11:10 tarihinde düzenlenmiştir -
mk bide yozgattan kayseriye okumaya gelip kayseriyi begenmeyen öğrenci tipleri varya.
Lan herşeyi gectim fenerbahce 2 defa geldi kayseriye topçu gördün mk :D
Sivas ve Yozgat hayatımda gördüğüm gercekten en gereksiz 2 şehir heralde. ikisinede gittim Sivasta bi istasyon caddesi bidekayseri caddesi var baska bişey yok mk. dağ taş.
yozgatta oda yok mk itin öldüğü yere gezmeyemi gidiler merkeze yakın çabucak varabileceğiniz hiç bi sikim yok. arkadasında dediği gibi 15 gün gittiğinizde 3 gün gezersiniz 12 gün çekirdek çitlersiniz :D
-
Hakkinen bunu yazdı
mk bide yozgattan kayseriye okumaya gelip kayseriyi begenmeyen öğrenci tipleri varya.
Lan herşeyi gectim fenerbahce 2 defa geldi kayseriye topçu gördün mk :D
Sivas ve Yozgat hayatımda gördüğüm gercekten en gereksiz 2 şehir heralde. ikisinede gittim Sivasta bi istasyon caddesi bidekayseri caddesi var baska bişey yok mk. dağ taş.
yozgatta oda yok mk itin öldüğü yere gezmeyemi gidiler merkeze yakın çabucak varabileceğiniz hiç bi sikim yok. arkadasında dediği gibi 15 gün gittiğinizde 3 gün gezersiniz 12 gün çekirdek çitlersiniz :D
kayseri güzel şehir kıymetini bilmek gerek hele ki şu 6-7 yıl içerisinde baya büyüdü maşallah :D
-
Formasyondan vazgeçecem valla içimi kararttınız ya la
-
Darkparadise bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Konya'nın en azından bi hissiyatı var, öyle deme bence...
birde etli etmeği var
-
KrypT bunu yazdı
bunu alın burdan