Yuh Artık !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

nette görmeyeniziz yoktur  şu melodi reklamlarını
    yok eteği kaldır melodi indir yok kuşu arabanın üstüne sıçırt melodi indir vs.vs

bu gün öyle işey gördümkü harbiden yuh artık dedirtiyor arkadaş.

google ye reklam verdim anahtar kelimelerimden birisi "muhafazakar tatil" aratınca yine bu melodi siteleri çıktı
    adamlar .info uzatılı büssürü site açmış onlarada reklam vermiş :| üstelik benim kullandığım anahtar kelimeyle ne alakası varsa :D

merak ediyorum acaba bunlar ne kadar kazanıyoda böyle salak gelebilitesi düşük bi anahtar kelimelerle reklam veriyorlar ?

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

gerçek aşk orda :|

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

aşk metrem yanımda (L) :P haha

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

askuzmanim.info nasıl bir site kızlar falan var mı?:D

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Lord-Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------

askuzmanim.info nasıl bir site kızlar falan var mı?:D

:D kontor kontor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

para kazanmak mı ? dalga mı geçiyosun :)) adamlar sırf bu i$ten hayatını kazanıyo. ringofon die bi ara$tır. adamların bunlar gibi 343442423 civarı domaini var :D

ufak maliyetlerle reklam veriyolar. zaten tv kumandası,bedava melodi vs. $elerle millet girio tel numarasını flan. ondan sonra telefondan cayır cayır kontör gidiyo. adamlarda saglam para var :D sitende böle bi reklam cıkmasını istemiosan (ki kimse istemez, cok du$uk para verio) adsense hesabından bütün domainleri iptal ediceksin. reklam olayına gelince, bütün sermayeyi adwords'e yatırıyolar.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

engelleme bölümü var adsensenin. ordan info ların hepsini engelleyeblirmiyiz acaba? sadece com net org göstermek istiyorum ben mesela. url girerek engellersinde siteleri 1 deil 2 deil. uzantıya göre önlemek lazım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:

para kazanmak mı ? dalga mı geçiyosun :)) adamlar sırf bu i$ten hayatını kazanıyo. ringofon die bi ara$tır. adamların bunlar gibi 343442423 civarı domaini var :D

ufak maliyetlerle reklam veriyolar. zaten tv kumandası,bedava melodi vs. $elerle millet girio tel numarasını flan. ondan sonra telefondan cayır cayır kontör gidiyo. adamlarda saglam para var :D sitende böle bi reklam cıkmasını istemiosan (ki kimse istemez, cok du$uk para verio) adsense hesabından bütün domainleri iptal ediceksin. reklam olayına gelince, bütün sermayeyi adwords'e yatırıyolar.

edit

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

hotboy bunu yazdı:

engelleme bölümü var adsensenin. ordan info ların hepsini engelleyeblirmiyiz acaba? sadece com net org göstermek istiyorum ben mesela. url girerek engellersinde siteleri 1 deil 2 deil. uzantıya göre önlemek lazım

r10.net'te ringofonun aktif olan cogu domaini verilmi$ti engelleyebilmemiz icin.

@snnyk

adwords ve adsense farklı $eyler ;) kısaca anlatmak gerekirse; adwords reklam verip para ödüyosun, adsense reklam gösterip para alıyosun.;)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek

orospupartner.com pohahah yıkıldım ak bu ne sitenin adında meymenet yok bu kadar ayağımı düştü bu işler dedirtecek cinseten o siteye bir tane kadın giriosa ne olayım kendimi atayım köprüden aşağı eğer giriosada düzduvara tırmanıodur o kadın başka açıklaması yok

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
Toplam Hit: 2065 Toplam Mesaj: 18