Yükseklik Korkusu Olanlar Baksın.
-
ben inanmıyorum aq böyle bişeye izlerken götüm tırstı.. elim ayagım dolaştı :D
videodan iyi anlayan varmı greenbox olabilirmi ? tek ihtimal var ben greenboxa yoruyorum şahsen.. -
o. ç. ya elim ayağım buz kesti yeminlen
-
TOOOOVBEestaaaaaağfirullAAAAAhhhhhh !!!!!!!!?!!?!?!?)/(=&+/+%
-
hapla yapilmayacak bir sey yok
ornek haşhaşinler
-
piskopatix bunu yazdızputnik bunu yazdı
Adamda sorun yok aslında. Pekmezi akmak diye bir deyim yok lugatında o ne yapsın. ( :
Hocam ordan uçsa pekmez akmayı bırak komple serbest :)
pekmezi bilse çıkmazdı kısmını savunuyorum hocam (:
-
kesin ip var
-
BarisYigit bunu yazdı
çalan parça :D
manki şu parçayıda biliyonmu : http://www.youtube.com/watch?v=mozYoPICQJE
-
Elim ayağım titredi şerefsizim..
-
Ananı skym benim başım döndü adrenalin seviyem yükseldi izlerken amk
-
lalada bunu yazdı
güvenlik önlemi olduktan sonra ne bok anladım o işten amnk, rüzgar esicek tabi aşağıya düşebileceğini hissediceksin.hatta oraya çıktıktan sonra sürekli içinden "bokmu vardı çıktım amnk" diyceksin
lunaparktaki asansörde kemeri çıkarıp yanlara tutunarak olay çıkarmıştım bi keresinde. sonra hemen indirdiler bilerek yaptım sorun yok falan dedim dövüyodu lunaparkçı amnk :D
asansör dediğimde şöyle bişeydi : http://wowturkey.com/tr162/k_Selahattin_Selo_asansor.jpg
Yükseklik korkusu hakkında ne kadar bilginiz var bilemiyorum. Ancak yükseklik korkusu olan insanlar, güvende oldukları halde yüksekten boşluğa bakmaya bile dayanamazlar.
Cesaret ile aptallık arasında bir sınır vardır. İlgili videodaki kişinin bu sınırı çoktan aşmış olduğuna inanıyorum. Birkaç dakika, belki de birkaç saniyelik adrenalin hissi için hayatından olma, -bence- daha kötüsü sakat kalma ihtimalini düşünemeyecek kadar akıl yoksunu olmanın anlamı yok. Ayrıca bu tip insanlar, sürekli kendilerini bir şeylere ya da birilerine kanıtlama dürtüsü içerisinde bu işleri yapıyorlar ki bence insanda görülebilecek en gereksiz dürtüdür. Önemli olan başka insanların bir insan hakkındaki düşünceleri değil, insanın kendini nasıl gördüğü ve hissettiğidir.
Herkesin düşüncesi farklıdır, saygı duyarım elbette. Ancak videoda gördüğüm şey bir intihardan farklı değil ve sizin de tahmin ettiğiniz üzere intiharı tasvip etmiyorum. Şayet böyle bir düşünceyi savunuyor olsaydım, muhtemelen bugün bu mesajı buraya yazamazdım.