folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler

Yükselişi Ve Değişimi Hissedenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı

Merhaba arkadaslar, uzuun bir zaman aradan sonra sizlerle tavsiye etmek istedigim bir konu var. uzun zamandir bu sitede sizlerle birlikte bircok sey icin heycanlandik, hayal kirikligi yasadik ve bir cok sey paylastik. Dunyamiz yeni enerjinin etkisi altina girdi ve 21 aralik 2012 de  baslayacak olan yukselis ve bilinc degisiklikleri hakkinda size biraz tavsiye vermek istiyorum. Bende dahil olamk uzere bir cok insan uyanisi yasadi ve gerekli olan bilgiyi kendi yuksek benliklerinden almaya devam ediyor. bir cogunuz insanligin yukselmesinde farkinda olmasalar bile yardimci olacaklar ve bircogunuz da suanda bilincli bir sekilde calisiyorlar. 

Size verebilecegim ufak efek tavsiyeler var;

Kosulsuz sevgi icin hicbirzaman gec olmamistir ve olamaycaktir, dunya uzerindeki her varlik er yada gec bunun farkina varacak. bazilarimiz icin bu zaman alacaktir. fakat dunya uzerindeki her canli bu yeni enerjinin etkileriyle daha mutlu, daha enerjik ve cok daha sevgi dolu olacaktir. bu dunyanin icindekilerle birlikte yukselisidir ve durdurulamaz. 

bircogunuz yarin cok farkli hislerle uyanacaktir, bircogunuz farkli frekanslari da gorebilecek hale gelecektir ve bir cogunuz da zatan baslamis olan yukselmeyi yasyacaktir. 

Elinizden geldigi kadar sevgiklerinizle olun ve mutlu olun, siniri ve korkularinizi uzaklastirin.  sevdiklerinize guzel dileklerinizi yollayin. ve yarin saat 10:30 ila 11:11 arasinda yarim saaat uzanip dinlenmeye calisin.

Gerekli tum bilgi yuksek benliginizde mevcut ve bu bilgi size aktarilacaktir.

Bu mukemmel anlari mutluluk icerisinde gecirmek dilegiyle arakdaslar.

dostum araştırma konularımız aynı sayılır neredeyse fakat ortada ışıkçıyım 5. boyut falan diye gezenlerdensen çuvalladın ben sana söyleyim kendinizi kandırmayın.

bu tarihten itibaren gelişmeler bilim , fizik , tıp  teknoloji gibi alanlarda olacaktır yok 5. boyuta geçtim yok yüksek benliğe ulaştım vs. saçma olacaktır.

KENDİNİZİ KANDIRMAYIN...

Uzaylılar dünyaya inip iletişime geçmezse ne olacak ?

5.boyut diyorsunuz yarın dünden farkınız olmadığını anladığınızda ne yapacaksınız ? facede falan bir sürü insan görüyorum kendini kandıran gerek yok abi ya delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış diyecem kızacaksınız ):

bırakın bu bilim kurgu işlerini televizyonlara çıkıp yok 21 aralıkta şöyle olacak böyle olacak diyenleri yarın merakla bekliyorum ne yapacaklar ?

tamam bu tarih bir milad tıpkı 2000 yılı gibi düşünmek gerek 2000-2012 yılında insanlık çok ilerleme kaydetti ,  ama abartmayın 21 aralıkta kıyametin kopacağı ne kadar sallamasyon ise yüksek benliğe geçmekte o kadar sallamasyon yüksek benliğe kimse tam geçemez....

saygılarımla yarın görüşmek üzere :D

dünyada elektrikler kesilmez ise , fırtınalar kopmaz , volkanlar patlamaz , güneş doğmaz ise hakklısınız ama ben bunların bugün olacağını hiç sanmıyorum....

BuZuL tarafından 21/Ara/12 11:17 tarihinde düzenlenmiştir

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

vay arkadaş :D

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    Dj_DooM3 bunu yazdı

Merhaba arkadaslar, uzuun bir zaman aradan sonra sizlerle tavsiye etmek istedigim bir konu var. uzun zamandir bu sitede sizlerle birlikte bircok sey icin heycanlandik, hayal kirikligi yasadik ve bir cok sey paylastik. Dunyamiz yeni enerjinin etkisi altina girdi ve 21 aralik 2012 de  baslayacak olan yukselis ve bilinc degisiklikleri hakkinda size biraz tavsiye vermek istiyorum. Bende dahil olamk uzere bir cok insan uyanisi yasadi ve gerekli olan bilgiyi kendi yuksek benliklerinden almaya devam ediyor. bir cogunuz insanligin yukselmesinde farkinda olmasalar bile yardimci olacaklar ve bircogunuz da suanda bilincli bir sekilde calisiyorlar. 

Size verebilecegim ufak efek tavsiyeler var;

Kosulsuz sevgi icin hicbirzaman gec olmamistir ve olamaycaktir, dunya uzerindeki her varlik er yada gec bunun farkina varacak. bazilarimiz icin bu zaman alacaktir. fakat dunya uzerindeki her canli bu yeni enerjinin etkileriyle daha mutlu, daha enerjik ve cok daha sevgi dolu olacaktir. bu dunyanin icindekilerle birlikte yukselisidir ve durdurulamaz. 

bircogunuz yarin cok farkli hislerle uyanacaktir, bircogunuz farkli frekanslari da gorebilecek hale gelecektir ve bir cogunuz da zatan baslamis olan yukselmeyi yasyacaktir. 

Elinizden geldigi kadar sevgiklerinizle olun ve mutlu olun, siniri ve korkularinizi uzaklastirin.  sevdiklerinize guzel dileklerinizi yollayin. ve yarin saat 10:30 ila 11:11 arasinda yarim saaat uzanip dinlenmeye calisin.

Gerekli tum bilgi yuksek benliginizde mevcut ve bu bilgi size aktarilacaktir.

Bu mukemmel anlari mutluluk icerisinde gecirmek dilegiyle arakdaslar.

Hoca ben herzamanki gibi uyandım herhangi bir değişim yok, yalnız seni merak ettim, bu farklı frekansları görmek nasıl oluyor bir açıklarmısın? sen şuan bizden farklı birşey mi yaşıyorsun? duvarlardan geçme, insanların beynini okuma, suratına küfür edene sevgiyle yaklaşıp, sarılabiliyormusun? hayvanlarlamı konuşuyorsun? nedir yani bu frekans olayı? Bir delil kanıt var mı inanmamızı sağlayacak? 

Bende dahil olarak uyanışı yaşadık diyorsun her sabah zaten uyanışı yaşamıyormuyuz sen avuda kalkarak falan mı uyandın nedir bu uyanış meselesi bir açsan.

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Hacı 10:30 11:11 arası uzanıp dinlenicektim dediğin gibi içim geçmiş şimdi kendime geldim bi yükseliş yok yatakta yattım yerde kalktım aq :/

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

kişi öldümü kıyameti kopmuştur , salusaya selam damara devam

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Elalem nirvanaya ulaşmış haberimiz yok.

Şaka değilse inananlara ciddi psikolojik destek lazım. Hadi dini geçtim, fizik kurallarına, bilime de mi inanmıyorsunuz? Dine inanan zaten böyle saçmalamaz (öyledir değil mi? :|). Sizin mantığınız arafta kalmış.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Şaka değilse inananlara ciddi psikolojik destek lazım. Hadi dini geçtim, fizik kurallarına, bilime de mi inanmıyorsunuz? Dine inanan zaten böyle saçmalamaz (öyledir değil mi? :|). Sizin mantığınız arafta kalmış.

Hocam Yanılmıyorsam Bilim Bu durumları Zaten Red Etmiyor.. Şöyleki Bizim Güneş Sistemimizin İçinde Bulunduğu SAMANYOLU Yıldız Kümesi, Yada Sistemi Kendi Yörüngesindeki Bir Dönüşünü Tamamlıyordu.

Bu Yörünge Tamamlaması Sıfır Bölge Denilen Manyetik Çekimsel Güçlerin Bulunduğu Bir Alana Tekabül Ediyormuş, Buda Canlı Ve Cansız Bildiğim Varlıklarda Bazı Değişimler Gündeme Getirecek.. Bu Değişim İyimi Olur Kötümü Olur, Yokedici Bir Etkisi Olurmu Olmazmı İşte Orası Kesin Değil.

Peki İlkel Sandığımız MAYA Uygarlığı Bunları Nereden Biliyordu.. Bence Asıl Gizemli Soru Bu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Slothere bunu yazdı

Hocam Yanılmıyorsam Bilim Bu durumları Zaten Red Etmiyor.. Şöyleki Bizim Güneş Sistemimizin İçinde Bulunduğu SAMANYOLU Yıldız Kümesi, Yada Sistemi Kendi Yörüngesindeki Bir Dönüşünü Tamamlıyordu.

Bu Yörünge Tamamlaması Sıfır Bölge Denilen Manyetik Çekimsel Güçlerin Bulunduğu Bir Alana Tekabül Ediyormuş, Buda Canlı Ve Cansız Bildiğim Varlıklarda Bazı Değişimler Gündeme Getirecek.. Bu Değişim İyimi Olur Kötümü Olur, Yokedici Bir Etkisi Olurmu Olmazmı İşte Orası Kesin Değil.

Peki İlkel Sandığımız MAYA Uygarlığı Bunları Nereden Biliyordu.. Bence Asıl Gizemli Soru Bu.

SALUSA :S

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

Hakkım yoktur belki ama bu derece saçmalayan herifler insanın inadına ısrarını sördürünce tekme tokat dövmek geliyor içimden.Hele bu Şaban.Adam anasını ağlattı milletin "ben yükseliyorum ,salusa abi bize sms atıyor, galaktik federasyon genel duyuru yayınlıyor" diye diye.Peki o zaman Allah'a niye inanmıyorsun desem belki "biz yaratıcıya inanıyoruz" diyecek ama bu iddialarına inanacak ateist kuran'a peygambere niye inanmıyor be adam.Kuranın mesajı,peygamberin sünneti senin bu anlattıklarından daha mı uçuk geliyor adamlara.Daha doğrusu sana?

Ayrıca o Salusa'ya söyle "burda oyun mu oynuyoruz lan" de.Niye böyle gizemli şeylere girişiyor,tanrılık iddiası yoksa neden inancı şart koşuyor.Ruhen,bilinç olarak hazır olmak da nedir l..

Tamam biz hazır değilsek sadece Şaban'ı al ama bize de bi işaret ki bu yükselmiş adamlarına bir şey söylemeyelim.Madem otyunu kendi aranızda oynuyorsunuz bu Şaban niye biz yükselmemişlere böyle mesajlar yazıyor ve hala aramızda duruyor.Ayrıca bu sinir bozucu,mantıksız yazılarla bizi yükselteceğine inanıyorsa bence bu yükselmemiş atın bunu aşağı,ihbar ediyorum

Wordpressten tiksiniyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

yarım saat once bı yukselıs yasadım hıssettıgım tek sey o yukselıstı ardından karsılıklı sıgara yaktık yukselıs bıttı hocam 

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 20291 Toplam Mesaj: 171