Yurt Disi Egitimleri
-
iskoçyada edinburgda dil okulları normalin biraz altanda daha ucuzmuş doğru mu?
Doğruysa orada ekonomik ve dil öğrenebileceğim bir okul tavsiye eder misin?
-
fizik öğretmenliği bölümü için bir bilgin varmı hocam hangi ülkelerde hangi okullar vs
-
Bende bir soru patlatayım hemen, burslu yüksek lisans için (tercihen USA) ne gibi şartları sağlamak gerekli? Okul olarak MIT falan değil ama eli yüzü düzgün bir okula kapağı atmak için ne yapmak lazım ?
-
Almanya'da yüksek lisansı çok istiyorum ama bi elimden tutup bilgiye boğacak birisine ihtiyaç duyuyorum çok fazla :))
-
@Pikacu
Hocam o bilginin dogrulugundan suphe ederim. Ki hic sanmiyorum oyle bisi olucagini.
Diger bir tavsiye ingilizce ogrenmek istiyorsan ingilizcenin ana ulkelerine gidiceksin.
Eger Ingiltere Dusunursen, Aklindaki Butcene Gore Okul Ayarlayabiliriz :)
@Baracuda
Hocam Arkadasim Turkiye de Fizik Ogretmenligini Bitirip Burda Master Yapmak Istedi
Konu Hakkinda Bilgilerim Var. Senin Aklinda Her Hangi Bir Ulke Yada Okul Varmi ?
@zeratul
Hocam Ben Kayit Oldugum Okula Girmeye Calistigimda Not Ortalamama Cok Dikkat Ettiler.
Not Ortalamasi Cok Onemli. Diger Bir Husus Mutlaka TOEFL Yada IELTS Sinavi Basari Sonucu.
Burs Imkani Cok Zor. Ama Bazi Uniler Bunu Yabanci Ogrencilere Sagliyor. USA de Bu Okullari Arastirmak Lazim.
@madrew
Hocam Yuksek Lisans Hangi Bolum ? Avrupa da Yuksek Lisans Alanlarinin Yil Degiskenligi Var. Bazi Bolumler 6 Ay Yuksek Lisans Yapiyor :)
-
Cin'e gelin, Cin'e..))
Öncelikle cince dil egitimi alabilir, sonra seviye sinavindan gecip bölüme baslayabilirsiniz. Veya direk ingilizce bölümler okuyabilirsiniz. Okullarin ortalama yillik ücreti 6-8 bin tl'dir. (Bölüm icin söylüyorum, dil egitimi daha ucuz)Yurt ve yasamsal masraflar ayrica degerlendirilebilir. Önce karar vermek lazim.
Asya farkli bir yerdir. Ve firsatlar ülkesidir Cin.
Kolay gelsin.
-
okul bitti yuksek lisans ıcın yurt dısı ısterım ama işte hayat ne beklıyor bakalım valla isterim ama not ortalamam bıraz dusuk 4 üzerinden 2.8 dolaylarında .s
-
yuksek lisansi londrada 1 yil yapmak icin, ucuzundan aylik harcamam ne kadar olur, okul ucreti nedir, okulun toefl dan baska istedigi belgeler nelerdir, yuksek lisans okumak icin vizede sorun cikartiyorlar mi?
-
Hangi uni. & hangi bölüm?
Kolejde misin yoksa gerçekten uni. de misin?
Misal Greenwich üniversitesinin diplomasını veren kolejler var. Bunlar daha çok para için açılmış eğitim kurumları(!) olduğu için eğitim çokta kaliteli değil diye biliyorum. Türkiye'de sadece pakete baktıkları için iş ararken bu kısım sorun olmuyor.
Zengin olmadığın müddetçe Türkiye'de kazanılan para ile İngiltere'de yaşamak, okumak zordur. Geçimini sağlamak için bir işte çalışıyor musun?
Birde zone 5'te nerdesin hocam? -
DarkFall bunu yazdı
yuksek lisansi londrada 1 yil yapmak icin, ucuzundan aylik harcamam ne kadar olur, okul ucreti nedir, okulun toefl dan baska istedigi belgeler nelerdir, yuksek lisans okumak icin vizede sorun cikartiyorlar mi?
Kisi Harcamalari Cok Degisik, Bunun Icin Su Kadar Harcarsin Sunlari Yaparsin Dersem Yalan Soylemis Olurum Hocam. Okumak Istedigin Alan Nedir ?
Okulun Senden Isteyecegi 2 Sey Net. Bir IELTS En Az 6.5-7.0 Ortalama. 2. Bitirdigin Okulan dan Bir Prof Hocadan Referans Mektubu.
Okul Kabulunu Aldiktan Sonra Vize Kurallari Geregi Bankada YeterlI Miktarda Para Gosterirsen Vizede Hic Bir Sikinti Cikmaz.
Saygilar.