Yurt Disi Egitimleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iskoçyada edinburgda dil okulları normalin biraz altanda daha ucuzmuş doğru mu? 

Doğruysa orada ekonomik ve dil öğrenebileceğim bir okul tavsiye eder misin?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

fizik öğretmenliği bölümü için bir bilgin varmı hocam hangi ülkelerde hangi okullar vs 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Bende bir soru patlatayım hemen, burslu yüksek lisans için (tercihen USA) ne gibi şartları sağlamak gerekli? Okul olarak MIT falan değil ama eli yüzü düzgün bir okula kapağı atmak için ne yapmak lazım ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Almanya'da yüksek lisansı çok istiyorum ama bi elimden tutup bilgiye boğacak birisine ihtiyaç duyuyorum çok fazla :))

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

@Pikacu 

Hocam o bilginin dogrulugundan suphe ederim. Ki hic sanmiyorum oyle bisi olucagini.

Diger bir tavsiye ingilizce ogrenmek istiyorsan ingilizcenin ana ulkelerine gidiceksin.

Eger Ingiltere Dusunursen, Aklindaki Butcene Gore Okul Ayarlayabiliriz :)

@Baracuda

Hocam Arkadasim Turkiye de Fizik Ogretmenligini Bitirip Burda Master Yapmak Istedi

Konu Hakkinda Bilgilerim Var. Senin Aklinda Her Hangi Bir Ulke Yada Okul Varmi ?

@zeratul

Hocam Ben Kayit Oldugum Okula Girmeye Calistigimda Not Ortalamama Cok Dikkat Ettiler. 

Not Ortalamasi Cok Onemli. Diger Bir Husus Mutlaka TOEFL Yada IELTS Sinavi Basari Sonucu.

Burs Imkani Cok Zor. Ama Bazi Uniler Bunu Yabanci Ogrencilere Sagliyor. USA de Bu Okullari Arastirmak Lazim.

@madrew

Hocam Yuksek Lisans Hangi Bolum ? Avrupa da Yuksek Lisans Alanlarinin Yil Degiskenligi Var. Bazi Bolumler 6 Ay Yuksek Lisans Yapiyor :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Cin'e gelin, Cin'e..))

Öncelikle cince dil egitimi alabilir, sonra seviye sinavindan gecip bölüme baslayabilirsiniz. Veya direk ingilizce bölümler okuyabilirsiniz. Okullarin ortalama yillik ücreti 6-8 bin tl'dir. (Bölüm icin söylüyorum, dil egitimi daha ucuz)

Yurt ve yasamsal masraflar ayrica degerlendirilebilir. Önce karar vermek lazim.

Asya farkli bir yerdir. Ve firsatlar ülkesidir Cin.

Kolay gelsin.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

okul bitti yuksek lisans ıcın yurt dısı ısterım ama işte hayat ne beklıyor bakalım valla isterim ama not ortalamam bıraz dusuk 4 üzerinden  2.8 dolaylarında .s

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

yuksek lisansi londrada 1 yil yapmak icin, ucuzundan aylik harcamam ne kadar olur, okul ucreti nedir, okulun toefl dan baska istedigi belgeler nelerdir, yuksek lisans okumak icin vizede sorun cikartiyorlar mi?

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Hangi uni. & hangi bölüm?
    Kolejde misin yoksa gerçekten uni. de misin?
    Misal Greenwich üniversitesinin diplomasını veren kolejler var. Bunlar daha çok para için açılmış eğitim kurumları(!) olduğu için eğitim çokta kaliteli değil diye biliyorum. Türkiye'de sadece pakete baktıkları için iş ararken bu kısım sorun olmuyor.

Zengin olmadığın müddetçe Türkiye'de kazanılan para ile İngiltere'de yaşamak, okumak zordur. Geçimini sağlamak için bir işte çalışıyor musun?

Birde zone 5'te nerdesin hocam?

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

yuksek lisansi londrada 1 yil yapmak icin, ucuzundan aylik harcamam ne kadar olur, okul ucreti nedir, okulun toefl dan baska istedigi belgeler nelerdir, yuksek lisans okumak icin vizede sorun cikartiyorlar mi?

Kisi Harcamalari Cok Degisik, Bunun Icin Su Kadar Harcarsin Sunlari Yaparsin Dersem Yalan Soylemis Olurum Hocam.  Okumak Istedigin Alan Nedir ?

Okulun Senden Isteyecegi 2 Sey Net. Bir IELTS En Az 6.5-7.0 Ortalama. 2. Bitirdigin Okulan dan Bir Prof Hocadan Referans Mektubu.

Okul Kabulunu Aldiktan Sonra Vize Kurallari Geregi Bankada YeterlI Miktarda Para Gosterirsen Vizede Hic Bir Sikinti Cikmaz.

Saygilar.

Toplam Hit: 3630 Toplam Mesaj: 39