Yurt Dışına Silah Çıkarmak
-
git ordan al orda yokmu sanki :S
-
O meretin yayını bir gerdirirsen varyaa... bir gerdirirlerki seni sorma gitsin :D
-
baba bende kıbrısa getirmeyi düşünüyorumda bilmiyorum öğrenci olduğumdan normaline izin vermezler kuru sıkı alıcam bi tane.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kuruskının ruhsatı var arkadaşım
bunun ruhsatı faturası deil mi? nasıl alacagız ruhsatı peki?bide neten sipariş versem adres olarak kıbrısı versem gelir mi acaba
-----------------------------ruhsatı faturası ama ismine yazılmış olması gerekiyor.
-
zumsuk bunu yazdı:
baba bende kıbrısa getirmeyi düşünüyorumda bilmiyorum öğrenci olduğumdan normaline izin vermezler kuru sıkı alıcam bi tane.
-----------------------------kıbrıs hakkında bişimi duydunuz silahlanıyorsunuz ? :l
-
diplomat ve devletin güvenlik görevlilerinin haricinde hiç bir şekilde silah çıkış ve girişi yapılamaz av silahları silah satın alma belgesi ve faturası ile getirilebilir yada yurt dışında özel avlanma izni ile çıkış giriş yaptırılır aksi hiç bir suretle söz konusu degildir bagajıma saklarım valizime sokarım işi boş iş ne yaparsan yap onu bulurlar.
-
usta kurusıkıda ruhsat var artık yok savcılıktan temiz kağıdı filan alıyosun almak için sonra bide kurusıkı deyip geçme kafaya sıkınca felş etme ihtimali var
-
beyler benimde sorum olcak...yeniden konu açmaya gerek yok...
Benim abimin arkadaşı Kıbrıs'da okuyor Kıbrıs'da içki çok uçuzmuş ve buraya gelirken viskiler getirmeye çalıştır hava alınında her şey cihazda gözüküyormuş ... yani çakı bile geçiremiyon karşıya filan bunun bir çahresi varmı acaba ne bilim bişeye sarma gbi filan cihazda gözükmemesi için... bilen varsa yazsın -
Davos bunu yazdı:
Benim abimin arkadaşı Kıbrıs'da okuyor Kıbrıs'da içki çok uçuzmuş ve buraya gelirken viskiler getirmeye çalıştır hava alınında her şey cihazda gözüküyormuş ... yani çakı bile geçiremiyon karşıya filan bunun bir çahresi varmı acaba ne bilim bişeye sarma gbi filan cihazda gözükmemesi için... bilen varsa yazsın
-----------------------------hoca kargo felan yokmu orda
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
Benim abimin arkadaşı Kıbrıs'da okuyor Kıbrıs'da içki çok uçuzmuş ve buraya gelirken viskiler getirmeye çalıştır hava alınında her şey cihazda gözüküyormuş ... yani çakı bile geçiremiyon karşıya filan bunun bir çahresi varmı acaba ne bilim bişeye sarma gbi filan cihazda gözükmemesi için... bilen varsa yazsın
-----------------------------hoca kargo felan yokmu orda
kargo olsa ne olcak... önemli olan kaçak bedava sokmaK