Yurt Disinda İs İmkani..Webmaster

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Beyler yurt disinda bulunan firmamiza eleman aliyoruz.. (Webmaster) boyle yasi 25-26 gecmemis, kendinene guvenen, macerayi seven, sarisin bayanlardan hoslananlar :) Ulke Polonya... Davetiyeyi falan biz hallediyoruz, kalicak yeri falanda biz hallediyoruz.. Cok profesyonel olmaniza gerek yok.. ilk basta 3 aylik davetiye gonderiyoruz.. baktik iyi sonrasinda birseyler hallederiz... eger yaptiniz web siteleri var referans olarak bize gonderebiliriz.. soyle resimli cv falanda olursa guzel... maas olarak ucuk kacik bir maas vermiyoruz.. 750 $ falan... bu sizin icin guzel bir tecrube olabilir.. Pasaportunuzu falan biz halletmeyiz.. Yani onlarin ucretlerini kendiniz odersiniz.. Davetiyeyi gonderip, siz ordan vizenizi alip ucaga atlar gelirsiniz.. Ucak bileti bize ait.. gidis donuslu.. 

Aklina yatanlar, kendine guvenenler business@musti.pl ye email atsinlar.. 

*Staj icinde ogrenci alabiliriz.. Ama bos olmayacaklar, gercek kendine guvenenler lutfen.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İşi bulana kolay gelsin ne yazıkki kodlama yeteneğim o kadar fazla değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

hocam ben hala öğrenciyimde acaba Avrupada diğer ülkelerde yada en bildiğin yer Polonyada bilişim sektörü nasıl ? Ücretler falan ? Mesela bizdeki gibi bir grafiker alalım hem tasarım hem programlama yapsın hemde çay servis etsin diyorlar mı ? : )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

cay servisi yok bizde ya :)) sadece biraz adama saygili olsan yeter :)) nerde okuyon haci ? gel seni buraya alak...

bunun haricinde sabika kaydida odenemli bizim icin... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

mustafacsn bunu yazdı:
    -----------------------------

cay servisi yok bizde ya :)) sadece biraz adama saygili olsan yeter :)) nerde okuyon haci ? gel seni buraya alak...

bunun haricinde sabika kaydida odenemli bizim icin... 

-----------------------------

Hocam ben bi yandayım Ukraynada :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

ah hocam ah

web  ile uğraşsaydım 1 san düşünmezdim. .net yazılımcı lazım olursa pm at :)

bir iki arkadaş diyorki şirket için davet göndermek problemli çünki devlet soruyor niye kendi ülkemizi işcisini çalıştırmıyorsun felan.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Vay arkadaş acilen şu sınıfı geçip böyle fırsatları değerlendirmem lazım.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Zaten biz de bunu bilgimizden dolayi is izni gondermeyecegiz, ben kendi adima gonderecegim, soran olursa arkadasima tatile geldim, takiliyoruz falan dersiniz :)) 

Okulu bitirmen onemli haci.. Egitim Sart :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Web master değilim ama kendimi geliştirdiğimde yurtdışına açılmayı bende düşünüyorum. Polonya, Macaristan  veya eski Sovyet artığı ülkelerde ki durum nedir? Bilgilendirmek için birşeyler yazarsanız sevinirim.

Bu arada CSS'ci lazım oluyormu ki? :)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Aslinda aradigimiz elaman su, web tasarimi + grafik.. o kadar fazla bilmesine gerek ama yaratici olmasi lazim... yani fena birseyler getirmesi lazim... maas olayi dolarla.. duser cikar bilemeyiz.. ama deneyim ve tecrube icin yurt disi guzel bir firsat.. ilerde referans bile oluruz.. ama onemli olan suan bizimde referanslara ihtiyacimiz var

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben çek cumhuriyetinde bir kaç yerde yazılım mühendisi olarak çalıştım, oranın insanları ile çalışmak çok sıkıcıydı. Adam günaydın der işini bitirir, iyi akşamlar der

evine dönerdi. Bu firmada türklerin olması şanstır. Gitmeyi düşünen kişiler için büyük şans hatta. Polakları pek sevmem, çok kabalar ve aşırı derece pisler. Trenleri

bile çok kötü. Zaten en fazla hırsızlık polonya trenlerinde oluyor, bayıltıcı gaz falan atıyorlar kompartmanlara. Polkaları da beğenmedim. Bence çek kızları 1000

basar :) baya türk ve yahudi restorantları var, ayrıca nazi toplama kampına da gidebilirsiniz :)  3 aylık davetiye yollayacaksan uzun dönem vize alınmasına gerek

yok. 35 euro vize masrafı var. pasaport içinde harç 6 aylık + 6 aylık defter alınması yeterli. vize çıkması çok uzun sürmez. Eğer bulamazsan eleman ben gelirim :)

oturum iznim var şubata kadar.. :P Ama sorun şu ki web ile ilgilenmem :)

kolay gelsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 3086 Toplam Mesaj: 25