Yurt Disinda İs İmkani..Webmaster
-
ahh kodlama grafikte iyi olsaydım hiç kaçırmazdım bi sn. Uçuk kaçıkşeyler oluşturcak kadar yaratıcı bi kafaya sahibim :D
-
hacim koca bilisim sitesinde polonya gibi bir ulkeye ziplamak isteyecek adam bulmaiyorsunuz cok enteresan. Acaba para mi biraz az???
-
hocam tam aradığınız kriter nedir ?
hangi dillerin bilinmesi gerekiyor ? tasarım gereklimi, filan detayları yazarmısın
-
aynen hocam uzmanlık alanım asp.net... sana uyuyorsa fabrikamı bırakıp üç aylığına işçi olarak takılabilirim :D
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 16:45'da crafty tarafından düzenlendi. -
Pardon hafta sonu nedeniyle cevap yazamadim... mesaj kutuma mesaj atan arkadalarida birazdan cevap atacagim..
@ unbalanced : bahsettigin seyleri hic burda gormedim, tamam biraz kaba olabilirler ama o kadar da degiller.. insanlara insan gibi yaklasinca bence problem olmuyor... suana kadar hic bir sorun yasamadim desem yalan olur, oldu ama abartilacak birsey degil.. cahil insanlar... iste..
@
gkhn759 : istedigim kadar kisi zaten cevap atti bu yuzden yeterli... herkesin yurt disina cikma gibi bir cesareti yok.. @
FOXXLY : haci abi HTML, PHP yeterli, fazlasina gerek yok.. birde grafikte yeteri tecruben varsa neden olmasin? :) @ crafty: abi fabrikada calisiyormussun.. bu yuzden guzel isini birakmaya gerek yok.. ben zaten stajyer gibi birisini ariyorum.. cok yuksek bir para vermem bunu belirttim.. ama sigorta falan filan onlar tamamdir.. hicbir sikintiniz olmasin.. ben genc yastaki beyinlere (suanlik sadece bir kisi) sans vermek istiyorum.. cunku bana birisi sans verdi bende buraya geldim 3 ayligina... ama suan burda yasiyorum.. standartlarim guzel.. bu yuzden bende birisine sans vermek istiyorum.. ama benim icin onemli olan tabikide ilk basta is ama saygida onemli.. dedigim gibi verecegim miktari belirttim... kalis falan bizden... onlarda bir sikinti yoktur.. he bu ufak firsati buyuk bir firsata donusturme imkaniniz var.. baktik guzel devam ediyoruz.. 3 ay degilde daha fazlasi olur.. sonradanda miktar konusulur.. ama aragidim kisi kisacasi genc ve zeki bir beyin... -
mustafacsn bunu yazdı:
-----------------------------Pardon hafta sonu nedeniyle cevap yazamadim... mesaj kutuma mesaj atan arkadalarida birazdan cevap atacagim..
@ unbalanced : bahsettigin seyleri hic burda gormedim, tamam biraz kaba olabilirler ama o kadar da degiller.. insanlara insan gibi yaklasinca bence problem olmuyor... suana kadar hic bir sorun yasamadim desem yalan olur, oldu ama abartilacak birsey degil.. cahil insanlar... iste..
@
gkhn759 : istedigim kadar kisi zaten cevap atti bu yuzden yeterli... herkesin yurt disina cikma gibi bir cesareti yok.. @
FOXXLY : haci abi HTML, PHP yeterli, fazlasina gerek yok.. birde grafikte yeteri tecruben varsa neden olmasin? :) @ crafty: abi fabrikada calisiyormussun.. bu yuzden guzel isini birakmaya gerek yok.. ben zaten stajyer gibi birisini ariyorum.. cok yuksek bir para vermem bunu belirttim.. ama sigorta falan filan onlar tamamdir.. hicbir sikintiniz olmasin.. ben genc yastaki beyinlere (suanlik sadece bir kisi) sans vermek istiyorum.. cunku bana birisi sans verdi bende buraya geldim 3 ayligina... ama suan burda yasiyorum.. standartlarim guzel.. bu yuzden bende birisine sans vermek istiyorum.. ama benim icin onemli olan tabikide ilk basta is ama saygida onemli.. dedigim gibi verecegim miktari belirttim... kalis falan bizden... onlarda bir sikinti yoktur.. he bu ufak firsati buyuk bir firsata donusturme imkaniniz var.. baktik guzel devam ediyoruz.. 3 ay degilde daha fazlasi olur.. sonradanda miktar konusulur.. ama aragidim kisi kisacasi genc ve zeki bir beyin...
-----------------------------bence guzel firsat,
giden kisinin kendi elinde gerisi
turkiye de malesef IT isine gereken onem verilmiyor.
-
kalacak yer sağlıyomusunuz birde maaş deneme süresi için mi bu kadar yoksa devam lı mı
-
750$ çok az bir maaş , gerçi çek cumhuriyeti için hayli yeterli sayılır ama polonya biraz daha pahalı diye biliyorum .
2000$ altında çalışacak webmaster - programcı - tasarımcı bulamazsın bulsanda o zaten programcı falan değildir , kendini öyle sanıyor olabilir . 100$ a birisi sana araba satmaya kalkarsa , arabanın tam olarak fonksiyonel ve sorunsuz olduğunu iddia edebilirmisin ?
ki avrupa için bu işlerde 2000$ bile düşük bir ücret , sen bence yurtdışı ayağına zkicek adam arıyorsun
-
hangi şehir?
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------750$ çok az bir maaş , gerçi çek cumhuriyeti için hayli yeterli sayılır ama polonya biraz daha pahalı diye biliyorum .
2000$ altında çalışacak webmaster - programcı - tasarımcı bulamazsın bulsanda o zaten programcı falan değildir , kendini öyle sanıyor olabilir . 100$ a birisi sana araba satmaya kalkarsa , arabanın tam olarak fonksiyonel ve sorunsuz olduğunu iddia edebilirmisin ?
ki avrupa için bu işlerde 2000$ bile düşük bir ücret , sen bence yurtdışı ayağına zkicek adam arıyorsun
-----------------------------hocam arkadas zaten bu rakami bence profesyonel biri icin degil alt seviyedeki bir genc icin bu rakami veriyor.Kalicak yeride arkadas ucretsiz sagliyorsa zaten 750 dolar maas bence ise yeni baslamis kisiler icin gayet iyi.Zaten arkadas kendini gelistirdikce maasini tekrar konusuruz gibilerinden bisey solemis.