folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yurtdışı Eğitim Konusunda Sorularınız

Yurtdışı Eğitim Konusunda Sorularınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar merhaba, ben karya yurtdışı eğitim firmasında çalışıyorum. sitemiz www.karyainternational.com adresinde.yurtdışı eğitim konusundaki sorularınızı başlık altından iletiseniz cevaplamaya / cevaplatmaya çalışacağım. böylelikle konu ile ilgili merak edilenlerden siteye de bir bölüm açacağım. merak ettiklerinizi lütfen iletin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benzer istekler çok geliyor fakat maaşlı staj işleri çok bulunabilen türden değil.

genellikle aşağıdaki konularda stajlar bulunabiliyor nadiren de olsa.

AMERİKADA MAAŞLI STAJ ALANLARI
    Turizm Otelcilik Satış ve Pazarlama İşletme
    Medya ve İletişim Muhasebe / Finans Information Technology/IT
    Grafik Tasarım / Moda İnsan Kaynakları Halkla İlişkiler

daha detaylı bilgiyi http://www.karyainternational.com/amerikada-maasli-staj.htm adresinden alabilirsin.

istediğin alan için sorup tekrar bilgi vereceğim.

gencbeyin tarafından 06/Kas/12 22:51 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Arkadasin dedigi gibi senin sektorde zor. Ya tanidik olacak oyle bulacaksin ya da bir bir firmalara yazacaksin. Saati 7-8$ calismak istedigini belirteceksin belki kabul ederler.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

hollanda/amsterdam için, ilk giden ve 5 ay erasmus yapacak birisine önerilerin nelerdir?

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

hollanda/amsterdam için, ilk giden ve 5 ay erasmus yapacak birisine önerilerin nelerdir?

alkolden uzak durmaya çalış dışında ne denir ki hocam :D derslerden kalıp dönersen sana verdikleri hibeyi geri isteyebilirler.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

Coffee shoplara takılma derim. Red Light District de fazla dolaşmasan iyi olur. Hayat çok pahalı bu arada. Hazırlıklı git derim

www.dunyadailkler.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

http://www.karyainternational.com/almanyada-universite.htm

almanya fiyatlarina baktım cok pahalı bence... ben tüm tercümeler okul kabulu + 6aylık dil kursu + 6 haftalık testdaf+ ucak bileti toplamı 1800 euro falan tuttu.

dil kursu 1000 euro. tercümeler falan 600 euro. ucak bileti + vize + saglık sigortası = 200 euro.

bu yukardaki fiyatlarda küsüratsız yani. :D

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

uzaktan eğitim yurtdışı ingilizce ? 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı

http://www.karyainternational.com/almanyada-universite.htm

almanya fiyatlarina baktım cok pahalı bence... ben tüm tercümeler okul kabulu + 6aylık dil kursu + 6 haftalık testdaf+ ucak bileti toplamı 1800 euro falan tuttu.

dil kursu 1000 euro. tercümeler falan 600 euro. ucak bileti + vize + saglık sigortası = 200 euro.

bu yukardaki fiyatlarda küsüratsız yani. :D

çok iyiye bulmuşsun hocam :) vize masraflarını falan salla çok fazla bir şeyi yok ama kurs fiyatı  iyiymiş. üniversite eğitimi alacaksın sanırım. eğer

lisans mezunuysan erasmus mundus u araştır derim. 1 yıldan fazla kalmadıysan schengen areada son 5 yıl içinde hatırladığım kadarıyla 15 bin

euro alıyorsun 1.5 dönem için. fiyatta yanılabilirim ama.. eğer 1 yıldan fazlaysa ücret baya düşüyor... ama 3 tane farklı üniversitede okuma şansın

var, farklı ülkelerde v.s.

bir de senin barınma masrafın olacak. almanya yine çok pahalı bir ülke değil .. başarılar sana :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

pm attim..

Toplam Hit: 1666 Toplam Mesaj: 13