Yurtdışı Eğitim Konusunda Sorularınız
-
Arkadaşlar merhaba, ben karya yurtdışı eğitim firmasında çalışıyorum. sitemiz www.karyainternational.com adresinde.yurtdışı eğitim konusundaki sorularınızı başlık altından iletiseniz cevaplamaya / cevaplatmaya çalışacağım. böylelikle konu ile ilgili merak edilenlerden siteye de bir bölüm açacağım. merak ettiklerinizi lütfen iletin.
-
-
benzer istekler çok geliyor fakat maaşlı staj işleri çok bulunabilen türden değil.
genellikle aşağıdaki konularda stajlar bulunabiliyor nadiren de olsa.
AMERİKADA MAAŞLI STAJ ALANLARI Turizm Otelcilik Satış ve Pazarlama İşletme Medya ve İletişim Muhasebe / Finans Information Technology/IT Grafik Tasarım / Moda İnsan Kaynakları Halkla İlişkiler daha detaylı bilgiyi http://www.karyainternational.com/amerikada-maasli-staj.htm adresinden alabilirsin.
istediğin alan için sorup tekrar bilgi vereceğim.
gencbeyin tarafından 06/Kas/12 22:51 tarihinde düzenlenmiştir -
kaanstain bunu yazdı
Arkadasin dedigi gibi senin sektorde zor. Ya tanidik olacak oyle bulacaksin ya da bir bir firmalara yazacaksin. Saati 7-8$ calismak istedigini belirteceksin belki kabul ederler.
-
hollanda/amsterdam için, ilk giden ve 5 ay erasmus yapacak birisine önerilerin nelerdir?
-
DarkFall bunu yazdı
hollanda/amsterdam için, ilk giden ve 5 ay erasmus yapacak birisine önerilerin nelerdir?
alkolden uzak durmaya çalış dışında ne denir ki hocam :D derslerden kalıp dönersen sana verdikleri hibeyi geri isteyebilirler.
-
DarkFall bunu yazdı
Coffee shoplara takılma derim. Red Light District de fazla dolaşmasan iyi olur. Hayat çok pahalı bu arada. Hazırlıklı git derim
-
http://www.karyainternational.com/almanyada-universite.htm
almanya fiyatlarina baktım cok pahalı bence... ben tüm tercümeler okul kabulu + 6aylık dil kursu + 6 haftalık testdaf+ ucak bileti toplamı 1800 euro falan tuttu.
dil kursu 1000 euro. tercümeler falan 600 euro. ucak bileti + vize + saglık sigortası = 200 euro.
bu yukardaki fiyatlarda küsüratsız yani. :D
-
uzaktan eğitim yurtdışı ingilizce ?
-
Nurky bunu yazdı
http://www.karyainternational.com/almanyada-universite.htm
almanya fiyatlarina baktım cok pahalı bence... ben tüm tercümeler okul kabulu + 6aylık dil kursu + 6 haftalık testdaf+ ucak bileti toplamı 1800 euro falan tuttu.
dil kursu 1000 euro. tercümeler falan 600 euro. ucak bileti + vize + saglık sigortası = 200 euro.
bu yukardaki fiyatlarda küsüratsız yani. :D
çok iyiye bulmuşsun hocam :) vize masraflarını falan salla çok fazla bir şeyi yok ama kurs fiyatı iyiymiş. üniversite eğitimi alacaksın sanırım. eğer
lisans mezunuysan erasmus mundus u araştır derim. 1 yıldan fazla kalmadıysan schengen areada son 5 yıl içinde hatırladığım kadarıyla 15 bin
euro alıyorsun 1.5 dönem için. fiyatta yanılabilirim ama.. eğer 1 yıldan fazlaysa ücret baya düşüyor... ama 3 tane farklı üniversitede okuma şansın
var, farklı ülkelerde v.s.
bir de senin barınma masrafın olacak. almanya yine çok pahalı bir ülke değil .. başarılar sana :)
-
pm attim..