Yurtdışı Uçak Bileti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

beyler ocak ayının sonu gibi hollanda ya uçak bileti lazım, fiyatlar 450 liradan başlıyor a.q.

bu işi ucuza getirmenin bi yolu var mı, beklesem kampanya fln cıkar mı?

aerobilet hesabı tarzı bakiyesi olan varsa satında alabilirim.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

firmaları takip et hocam sık sık. skyscanner gibi firmalardan arama yaptır. aktarmalı uçuşlar ucuz olabiliyor yanlız saatlerini hesap ederek al ve

avrupadaki saat farkını göz önüne al. duruma göre erken alman ucuz olabiliyorken bazen geç alman ucuz olabiliyor. charter uçuş denilen ucuza

bilet bulma şeyleri var ama türkiyede pek yaygın değil. antalyadan kalkan bir firma vardı ismini hatırlayamadım german wings olabilir ya da öyle bir

şey. onunla uygun şekilde yolculuk edebilirsin. ya da gemiyle yunanistan a geçip gidebilirsin ya da otobüsle gidip tekrar uçağa binebilirsin. ucuz

otobüs firmaları var student agency, eurolines gibi onlara da bakabilirsin tabii önce dışarı çıkman lazım :) trenle seyahat biraz pahalıya geliyor ama

interrail şansın var, bi kaç ülke için özel interrail biletleri alabilirsin. detaylı bilgi almak için taksimdeki genç tur u arayabilirsin

+ gitmeden önce üniversite öğrencisysen isic al

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

450 tl pahalimi haci?

Ben subat ayinda geliyorum toplam bilet parasi 8300tl.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

http://kampanyabul.org/kampanyalar/ucak-bileti-kampanyalari/sun-express-kampanyalari/sunexpress-2013-avrupa-biletlerinde-kampanya-fiyatlari.html 

bugün başlamış belki faydası olur..

Edit: http://www.skyscanner.com.tr/ucak-bileti/ista/nl/130131/en_ucuz_ucuslar-kalkis-%C4%B1stanbul-varis-hollanda-icinde-ocak-2013.html 

31-Ocakta uygun rakamlar var..

HAKMAN tarafından 20/Kas/12 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

450 tl pahalimi haci?

Ben subat ayinda geliyorum toplam bilet parasi 8300tl.

kaç yuan ediyor o ve aylık kazancının kacta kacı hocam :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

@unbalanced

teşekkürler hocam, evet öğrenciyim. dediklerini tek tek bi araştırayım.

@sniperscope

hocam üç kere baktım 830 mu 8300 mü diye. sen eğer o parayı direk cebinden veriyosan 7000 lirayı çöpe adan bir adamsın. :)

@HAKMAN

sunexpress genelde almanyaya uçuyor. bana amsterdam lazım. ( almanyadan otobüsle vs geçsem nasıl olur araştırıcam eyw. )

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://www.flypgs.com/kampanyalar/1808/pegasus-plus-1-yasinda.aspx

yukardaki kampanyaya geç kaldın..

http://www.flypgs.com/kampanyalar/1810/yurt-disinda-kis-pegasusla-bir-baska-guzel.aspx

burdaki kampanyada hollandayı kapsamıyor :( yılbaşına kadar biletler pahalı olur gibi.. umarım öyle olmaz. çünkü millet yılbaşını geçirmek için gidecek. THY ise yaptığı pahalı sponsor anlaşmalarından dolayı faturayı vatandaşa yansıtmış durumda bu yüzden biletleri çok pahalı..

essan tarafından 20/Kas/12 15:04 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hollanda ise transavia tabiki.

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı
    @sniperscope

hocam üç kere baktım 830 mu 8300 mü diye. sen eğer o parayı direk cebinden veriyosan 7000 lirayı çöpe adan bir adamsın. :)

Valla o para sadece ucak bileti. Daha gelip-giderken bir dunya hediye muhabbeti var. Hesaplasam her halde 20.000 tl yi bulur.

Hadi buradakiler ivir-zivir istiyorda. Turkiye:dekiler Bilgisayar, fotograf makinesi. blueray vs vs istiyorlar. Hele peder illa Toyota diyor.

Neyse, almanya'dan otobus ile gecmekte iyi fikir gibi. Ama direk ucus en iyisi. Cunku almanya'da havaalanindan otobus terminaline gidecen.

otobus saat kacta kalkacak? bekleyene kadar birseyler yiyecen..... + zaman kaybi.

En iyisi haci, 460 ver direk uc. Kafan sakin olur.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

@sniperscope

valla hocam ne diyim bilemedim, gelirin çok fazla belliki. bana bi bilet alsana, pek koymaz sana :)

Nerde o eski TBT...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

kayak.com'da alert yap. fiyatlar düştüğü an sana mesaj atıyorlar

Triumph tarafından 20/Kas/12 15:25 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1960 Toplam Mesaj: 21