Yurtdışı Uçak Bileti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

http://i50.tinypic.com/21o0y34.jpg

gidis donus 380 lira falan, tarihleri oynayip karsilastir ama bence gayet makul bi fiyat.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı sen bakmasını bilmiyorsun max gidiş dönüşe 300 kağıt verirsin ya bi ayrıntısını bişeyini yaz hollandanın neresne gideceksn tam tarih ne zaman bunları yaz sonra bakalım hatta şuan aerobilet.com üzerinden bak orda tüm firmalar var ordan firmayi ayarla sonra firmanın sitesinden alırsın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

duygulandım lan adam doğduğum yere gidio :) haci neresine gidiyorsun sen NL nin yada gideceğin Yer zWoLLeye yakın mı ? 

Angaralıyız Laa....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Arkadaşlar söylemiş zaten de bende söyleyeyim.Skyscanner a gir tarihlerini falan arattır daha ucuzunu zor bulursun.Hem 450tl hollanda için makul bence ben kurban bayramında st. petersburg gidiş dönüş moskova aktarmalı bilete 460tl verdim.

Zaten 400tl altı bu mesafedeki ülkelere bilet bulabiliyrsan çok büyük kampanya yoksa tarla ilaçlama uçağı tarzı bişeyle gidersin :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    LJMLJT bunu yazdı

duygulandım lan adam doğduğum yere gidio :) haci neresine gidiyorsun sen NL nin yada gideceğin Yer zWoLLeye yakın mı ? 

zwolle varsa +7 der geçerim aga

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

sniper ne iş yapıyıosun merak ettim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hacı sen bakmasını bilmiyorsun max gidiş dönüşe 300 kağıt verirsin ya bi ayrıntısını bişeyini yaz hollandanın neresne gideceksn tam tarih ne zaman bunları yaz sonra bakalım hatta şuan aerobilet.com üzerinden bak orda tüm firmalar var ordan firmayi ayarla sonra firmanın sitesinden alırsın

nasıl bakmasını bilmiyorum abi :)

amsterdam, zwolle neresi bilmiyorum :D

Nerde o eski TBT...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Biz transavia ile temmuz ayinda izmire 2 kisi 400 euroya gitmistik...

Bence fiyatin uygun, gidis donus degil dimi?

Bence en uygun  transavia dir. Hollandanin sirketi bildigim kadariyla.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

hocam bilet fiyatı sadece gidişmi ?

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

lan pegasus ne ucuzmuş öyle geliş gidişi 250 lira felan oluyor, vallahi sallama bir yere bilet alasım geldi 3-4 gün kalırım.

Toplam Hit: 1968 Toplam Mesaj: 21