Yurtdışı Uçak Bileti
-
http://i50.tinypic.com/21o0y34.jpg
gidis donus 380 lira falan, tarihleri oynayip karsilastir ama bence gayet makul bi fiyat.
-
hacı sen bakmasını bilmiyorsun max gidiş dönüşe 300 kağıt verirsin ya bi ayrıntısını bişeyini yaz hollandanın neresne gideceksn tam tarih ne zaman bunları yaz sonra bakalım hatta şuan aerobilet.com üzerinden bak orda tüm firmalar var ordan firmayi ayarla sonra firmanın sitesinden alırsın
-
duygulandım lan adam doğduğum yere gidio :) haci neresine gidiyorsun sen NL nin yada gideceğin Yer zWoLLeye yakın mı ?
-
Arkadaşlar söylemiş zaten de bende söyleyeyim.Skyscanner a gir tarihlerini falan arattır daha ucuzunu zor bulursun.Hem 450tl hollanda için makul bence ben kurban bayramında st. petersburg gidiş dönüş moskova aktarmalı bilete 460tl verdim.
Zaten 400tl altı bu mesafedeki ülkelere bilet bulabiliyrsan çok büyük kampanya yoksa tarla ilaçlama uçağı tarzı bişeyle gidersin :D
-
LJMLJT bunu yazdı
duygulandım lan adam doğduğum yere gidio :) haci neresine gidiyorsun sen NL nin yada gideceğin Yer zWoLLeye yakın mı ?
zwolle varsa +7 der geçerim aga
-
sniper ne iş yapıyıosun merak ettim
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hacı sen bakmasını bilmiyorsun max gidiş dönüşe 300 kağıt verirsin ya bi ayrıntısını bişeyini yaz hollandanın neresne gideceksn tam tarih ne zaman bunları yaz sonra bakalım hatta şuan aerobilet.com üzerinden bak orda tüm firmalar var ordan firmayi ayarla sonra firmanın sitesinden alırsın
nasıl bakmasını bilmiyorum abi :)
amsterdam, zwolle neresi bilmiyorum :D
-
Biz transavia ile temmuz ayinda izmire 2 kisi 400 euroya gitmistik...
Bence fiyatin uygun, gidis donus degil dimi?
Bence en uygun transavia dir. Hollandanin sirketi bildigim kadariyla..
-
hocam bilet fiyatı sadece gidişmi ?
-
lan pegasus ne ucuzmuş öyle geliş gidişi 250 lira felan oluyor, vallahi sallama bir yere bilet alasım geldi 3-4 gün kalırım.