Yurtiçi Kargo Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Bugün internet şubesinden yaptığım gönderiyle kargoyu kendim göndereceğim seçeneğini seçtim kargo 5,84 tuttu. daha sonra şubeye gittim DVD kutusuydu gönderim aldım o büyük poşetlerinden birinin iççerisine koydum daha sonra arkadaşa uzattım internet üzernden yaptığımı söyledim burdan aldığım kodu verdim o kod ben bilmem olmaz dedi bende nasıl yani dedim internet şubesinden gönderdim dedim arkadaş bana kod sadece sanlapazar ve gittigidiyor üyeleri için oluyor bizde yok dedi bende kafeye gelip ÇIKTI aldım shipping diye sonra o belgeyi yazdırıp arkadaşa geri götürdüm o başka bir arkadaşa yönlendirdi. o arkadaşta aynen iletiyorum bizim gelip o kargoyu almamız durumunda oluyor dedi sonra ben ne fark eder madem niye öle bi seçenek koydunuz dedim sonra gönderimi aldı yanlış seçenek seçtiğimi söyledi ücret 2 lira daha arttı + ben işi demesem normal ücreti 9 lira olucakmış burda 5.84 orda 7.90 paket büyük boy kargo poşeti :D şikayet etsem nere etcem ? mal mal konuştu herif ulan iş bilmiomu acaba dedim yaw nasıl haberi olmaz :|

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

kardeşim 1 değil,2 değil,3-5 hiç değil hala daha ne diye kargonuzu göndermek iiçin şu boktan şirket müsfettesini kullanırsınız anlamıyorum ptt kargonun 3-3,5 liraya yolladığı kargonun aynısını 5-6 liraya gönderiyorlar 

ayrıca bir de böyle paranla rezil oluyorsun kargonunda tam anlamıyla aq lar 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

laa kutu yoktu onlarda kutu istiyolar amk sanki bakkal dükkanım var :D

ondan orayla gönderemedim yoksa tın.

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Benide eryaman şubesi çileden çıkartmıştı...

Hepsiburadadan ürün aldım, iş yoğun kargo geldimi gelmedimi diye takip edemiyordum, annem hergün evde zaten...

3-4 gün geçti aklıma geldi siteye bir baktım ki, beyfendiler iki kere gelmişler ikisindede evde bulamamışlar, birde not düşmüşler...

Abicim ne posta kutusunda var, ne kapıya basan var...

Telefon ettim kargoyu istiyorum diye bu akşama kadar aldınız aldınız yoksa geri yolluyorum demez mi,

50 yere şikayet ettim, actım merkezlerini oraya şikayet ettim, kargoyu sike sike geri yolladılar pişkin pişkin...

Ama bir daha yurt içimi? allah korusun...

enazından 10-15 kere aras kullandım, en azından 1 kere getiriyor, alamazsan gidip alıyorsun ama bunlar gibi rezillik yapmıyor...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Benide eryaman şubesi çileden çıkartmıştı...

Hepsiburadadan ürün aldım, iş yoğun kargo geldimi gelmedimi diye takip edemiyordum, annem hergün evde zaten...

3-4 gün geçti aklıma geldi siteye bir baktım ki, beyfendiler iki kere gelmişler ikisindede evde bulamamışlar, birde not düşmüşler...

Abicim ne posta kutusunda var, ne kapıya basan var...

Telefon ettim kargoyu istiyorum diye bu akşama kadar aldınız aldınız yoksa geri yolluyorum demez mi,

50 yere şikayet ettim, actım merkezlerini oraya şikayet ettim, kargoyu sike sike geri yolladılar pişkin pişkin...

Ama bir daha yurt içimi? allah korusun...

enazından 10-15 kere aras kullandım, en azından 1 kere getiriyor, alamazsan gidip alıyorsun ama bunlar gibi rezillik yapmıyor...

bunu bana ups yaptı.geçen sene mi ne bilgisayara yeni parçalar aldıydım ekran kartı vs, şirketteyim sürekli ama annem evde 7/24. nan her gün itibayla "geldik bulamadık" notu düşülüyo internete.. lan diyorum evde insan var, nası bi yalansınız dolansınız arayıp sövüyorum ertesi gün gene aynı b.k . kargo takipten haritadaki yerine bakıyorum evin yakınlarında felan gözüküyo, evi arıyorum geldi mi diye, gelen yok giden yok, ama gene aynı not "geldik bulamadık." 1.ahftanın sonunda hakaten sövdüm artık soy sop, ertesi sabah geldi :)

bide sağolsun ing kredi kartında aynı puştluğu yaptıydı.. kurye ile geliyodu sanırım , baktım ev adresi verince olmuyo iş adresi verdim, her gün en az sabah8akşam8 zaten şriketteyiz, inatla ve inatla her gün "gidildi , kimse yok" notu düşüyolar. lan arıyorum adamlar saat veriyo bide şu şu şu saatte verdiğiniz adrese geldik yoktunuz diye. lan çalışıyom lan nası şirkette olmam :) güvenliğinden tut kat görevlilerine kadar tembihledim bakın kart gelcek vs diye. tam 2 ay sürdü bu :) aradım sövdüm kapadım aradım dövdüm kapadım :) 2.ay ın sonunda iptal ettirdim rahatladım :)

edit : bide üni deyken finansbank tan kart çıkarmam gerekiyodu faizsiz kredi gibi bişeyden sebep. 20 günde çıkar dmeişlerdi acil lazımdı,2-3 ay peşinde koştum çıkmadı.. sonra bankada cıngar çıkarınca kartınzı çıkmış kuryede dediler.. tabi o da yalan çıktı :) neyse iptal ettim vs derken tam 1.5 sene sonra telefon geldi bigün, kartınız hazır ne zaman istersiniz diye, nan dedim ben onu iptal ettirdim istemiyorum kartınızı vs, içinde çok puan birikmiş alın onları kullanın vari dedi hatun :D bankada duran kartta nası puan birikmişse artık :)

MaviGozluDev tarafından 22/Eki/12 20:36 tarihinde düzenlenmiştir

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    iki kere yurtiçi geldi zamanında ve saatinde getirdiler ama ikinci kargonun anasını skmisler adeta. bi kere aras sıkıntı olmadı bi kere ups geldi evde kimse yoktu oturduğum yerde tepede bi yerde şubeye uzak noktada adamlar aynı gun içinde iki kere eve gitmişler kimse olmayınca şubeye dönmüşler giyotin şubeden aldım.hangisi derseniz ups on numaradir benim için

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Arastan kalite fiskiriyor arkadAs. Yurtici kargomu kaybetti.

Hatta sanalpazar vs. Dolandiricilariyla isbirligi yaptiklarini dusunuyorum. Soyle ki adamla anlastik kargoyu vericek alicam denicem onaylicam,

Kargoya verdi takip kodumu aldim adam smsler atmaya aramaya basladi onayla artik zaten 2 gun gec gececek para hesabima falan diye. Yau dedim siktir git slmadan onaylamam, bu arada hep takip ediyorum kargo benim subeme kadar geldi bekledim 2 gun eve gelmedi benim subeye dustukten sonra. 

Aradim ettim bugun geir yarin gelir deyip durdular. Sonunda subeden alicam ayirin dedim ayirdik dediler, gittim subeye kargo yok. 

Yolda kaybolmusda bilmemne de soyle de boyle de amk subeye kodu girilen barkodu okutulan kargo yolda nasil kayboluyor? Barkodu geliyor paket ortada yok? 

Vay mina kii dedim adamla gorustum haberi -nasil olduysa- onceden varmiscasina kargodan urunun( rc heli ) ucretini alip tekrar yollicam falan dedi ugrastim ettim bi heli yolladi adam ama aldigimdan bambaska, ustelik kullanilmis gibiydi.. 1-2 ucustan sonra tutukluk yapmaya basladi iade ettim rahat ettim. 

Kargo kodunu aldim nasil olsa deyip de onaylasaydim hem para gidecekti hem de kargo kayip diye gelmeyecekti..

noname tarafından 22/Eki/12 21:27 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

Yurtiçi kargo genel müdürlüğüne yaptığın şikayetlerle hemen ilgilenip verdiğin telefon numarasına mutlaka geri dönüş yapıyorlar.

Eğer internet şubesi kullanıyorsan giriş yaptıktan sonra soldaki seçeneklerde "iletişim" kısmında "bize yazın" seçeneği var oradan şikayetini yazıp yollayabilirsin. Mesajını gönderdikten sonra en geç 3-4 saat sonra(tabi mesai bitmemişse, bitmişse ertesi gün sabah saat 9-10 gibi arıyorlar) seni arayıp ayrıntılı bilgi veriyorlar ve şubeyi uyarıyorlar. İnternet kargo kullanımında şubelerde çalışanlar çoğu zaman internet kargo koduyla gönderi yapmayı beceremediği için normal gönderi yapyorlar o yüzden fiyat artyor. Benimde başıma bu tür bir sorun geldi ama ben gönderiyi yapmadım. Dediğim yerden şikayetimi yaptım. Sonra şubeden sorun çıkartmadan gönderdiler. Yurtiçi kargonun genel müdürlüğü şikayet gittiği zaman şubeye çok katı davranıyor. O yüzden tavsiyem doğrudan şikayet ini internet üzerinden genel müdürlüğe bildirmen. Gönderiyi yapmış olsan bile en azından şube uyarı aldıktan sonra bir daha aynı sorunu yaşamazsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Genelde yurtiçini kullanırım hiç sıkıntı yaşamadım , aras kargoyla da hiç sıkıntım olmadı ilçede yaşamanın avantajıdır belki ,  daha geçen gün  65 desi lik bir kargom vardı  uzun yola gidicekti , yurtiçi kargo internet şubeden hesapladıgımda 100 lirayı geçiyordu , %25 indirimli hali bide neyse deyip gözümü karartmıştım ,  ordaki kadın bu kadar para yazık deyip  bi indirim ayarladı n yaptı bilmiyorum 56 liraya fatura kesti , böyle güzelliklerde yapıyorlar , o kargomu evimden ücretsiz aldılar  bide.  kargolarımı şubeye istiyorum zaten , geldiğinde telefon edip kargonuz geldi diyorlar daha ne isteyeyim.  Kargo şubesinin anlayışı ile alakalı hep bu tarz meseleler bence.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    amg bunu yazdı

Yurtiçi kargo genel müdürlüğüne yaptığın şikayetlerle hemen ilgilenip verdiğin telefon numarasına mutlaka geri dönüş yapıyorlar.

Eğer internet şubesi kullanıyorsan giriş yaptıktan sonra soldaki seçeneklerde "iletişim" kısmında "bize yazın" seçeneği var oradan şikayetini yazıp yollayabilirsin. Mesajını gönderdikten sonra en geç 3-4 saat sonra(tabi mesai bitmemişse, bitmişse ertesi gün sabah saat 9-10 gibi arıyorlar) seni arayıp ayrıntılı bilgi veriyorlar ve şubeyi uyarıyorlar. İnternet kargo kullanımında şubelerde çalışanlar çoğu zaman internet kargo koduyla gönderi yapmayı beceremediği için normal gönderi yapyorlar o yüzden fiyat artyor. Benimde başıma bu tür bir sorun geldi ama ben gönderiyi yapmadım. Dediğim yerden şikayetimi yaptım. Sonra şubeden sorun çıkartmadan gönderdiler. Yurtiçi kargonun genel müdürlüğü şikayet gittiği zaman şubeye çok katı davranıyor. O yüzden tavsiyem doğrudan şikayet ini internet üzerinden genel müdürlüğe bildirmen. Gönderiyi yapmış olsan bile en azından şube uyarı aldıktan sonra bir daha aynı sorunu yaşamazsın.

Bende şikayet ettikten sonra geri döndüler, o konuda diyecek birşey yok tabi ama, muhtemelen arkada yaptırımları yok...

Gerizekalı ezik kargocunun teki, bu akşama kadar aldın aldın yoksa geri yolluyorum diyecek cesareti kendinde buluyor ve o adam hala işten atılmıyorsa, öyle kargonun ben a.k.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Hiç yaşamadım böyle kargo şubelerinden doğan sıkıntılar, yaşasam ben de kallavi bir şekilde küfürü sallardım en genel merkezlerine kadar .  Tahminimce her şube için ceza puanı gibi bişey var. Bir şubeyle ilgili belli sayıda şikayet olunca genel merkez tarafından fiili yaptırımlar oluyor, o limite ulaşana kadar da uyarı  verip problemin çözümünü tembihliyorlar  belki de. 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 1942 Toplam Mesaj: 13