Yurtmu Evmi?
-
Yurttamı kalmak daha iyi evdemi?
-
evde...
-
bizde bunun tereddütündeyiz 2 arkadaş izmirde kalıcaz yurt mu evmi karar veremedik :S
-
yurtta gece bi saatten sonra giremiosn hemen ne olursa snaa deil aileni arayıp sölüyorlar özgürlük için ev tutmanı tercih ederim
-
Düzgün arkadaş bulabilirsen evde kal. Ben kendi adıma söyleyim ne olursa olsun yurtta kalamam. Kredi çekerim ne yapar yaparım evde kalırdım. Dışarıda kalayım desen izin alıyorsun, gece geç saatte gelsen problem oluyor. Odada kimle kaldığın belli değil ibne mi serseri mi çıkacak. İlk yılınsa yarım dönemlik falan yurtta kal. Sonra kafa dengi arkadaş bulup eve çıkarsın.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Düzgün arkadaş bulabilirsen evde kal. Ben kendi adıma söyleyim ne olursa olsun yurtta kalamam. Kredi çekerim ne yapar yaparım evde kalırdım. Dışarıda kalayım desen izin alıyorsun, gece geç saatte gelsen problem oluyor. Odada kimle kaldığın belli değil ibne mi serseri mi çıkacak. İlk yılınsa yarım dönemlik falan yurtta kal. Sonra kafa dengi arkadaş bulup eve çıkarsın.
hocam öğreniciyiz die sikmeye çalışıo yurtlar en az 10 aylık sözleşme dio :/ yanıma kim gelicek beli değil odalar 4 veya 3 kişilik -
yurtta ettiğin rahatı hiçbir yerde bulamazsın; yemeğin, sıcak suyun, ısınman vs vs...
hiçbir sorumluluğun olmuyor süper bir keyif...
sadece belli kurallara uyman gerekir...
bir de 2 kişilik bir oda da yanına gelen insan pek sorun olmaz...
bir emin ol çoğu yurt aldığı paranın hakkını verir..
samimi bir arkadaş bulursan gece geç olduğunda onun evinde kalırsın :P =))
-
valla şahsen seneye üniyi kazanırsam 2-3 ay yurtta kalmayı düşünüyorum bu sürede kafa dengi arkadaş bulup 3 kişi yada 2 kişi bi eve çıkmayı düşünüyorum
-
yalnizturk bunu yazdı:
valla şahsen seneye üniyi kazanırsam 2-3 ay yurtta kalmayı düşünüyorum bu sürede kafa dengi arkadaş bulup 3 kişi yada 2 kişi bi eve çıkmayı düşünüyorum
hocam en az 10 ay sözleşme diolar burda ne 2 - 3 ayı -
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------yurtta ettiğin rahatı hiçbir yerde bulamazsın; yemeğin, sıcak suyun, ısınman vs vs...
hiçbir sorumluluğun olmuyor süper bir keyif...
sadece belli kurallara uyman gerekir...
bir de 2 kişilik bir oda da yanına gelen insan pek sorun olmaz...
bir emin ol çoğu yurt aldığı paranın hakkını verir..
samimi bir arkadaş bulursan gece geç olduğunda onun evinde kalırsın :P =))
hocam evde öyle sadece lektrik parası ve su parası vericez tek farkı kiraya kişi başı 250 vericez yurt aylık 350 lira -
İlk yıl yurtta kal çevreni edin, daha sonra eve çıkarsın.