Yurtmu Evmi?
-
Bizde 3 arkadaş aynı yeri kazandık.İkimiz ev istiyoruz 1'ini ikna edemedik eve pek sıcak bakmıyor.Bizde hem ortamı tanımak hemde biraz kafa dinlemeK için yurtta kalıcaz.Sonra büyük ihtimal eve çıkarız...
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------yurtta ettiğin rahatı hiçbir yerde bulamazsın; yemeğin, sıcak suyun, ısınman vs vs...
hiçbir sorumluluğun olmuyor süper bir keyif...
sadece belli kurallara uyman gerekir...
bir de 2 kişilik bir oda da yanına gelen insan pek sorun olmaz...
bir emin ol çoğu yurt aldığı paranın hakkını verir..
samimi bir arkadaş bulursan gece geç olduğunda onun evinde kalırsın :P =))
hocam evde öyle sadece lektrik parası ve su parası vericez tek farkı kiraya kişi başı 250 vericez yurt aylık 350 lira
-----------------------------ne yemeyi planlıyorsun, temizlikle uğraşabilecek misin, kendine hakim olabilecek misin herşeyden önemlisi ?
-
ne olursa olsun ev gibisi yoktur hocam..
-
bulunduğun yerlerde apart evler varmı bilmiyorum öyle bişiler bulabilirsen oda olabilir...ben muğlaya yerleştim ve oranın halkı öğrenciden geçinen bir halk olduğu için genellikle barınma açısından bu tarz apart öğrenci evleri varmış yurt gibi bakalım ne etcez....
-
ben lisede sıra arkadaşımla ünide evde anlaşamadım 2. sene yurda çıktım bi ortam yaptım ünide yurt kurda tanımayan yoktu :)
ahh ahh Djlik yıllarım
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ne yemeyi planlıyorsun, temizlikle uğraşabilecek misin, kendine hakim olabilecek misin herşeyden önemlisi ?
hocam çok şükür daha önce evde kalmışlığım var onların hepsini yapıyorum :) -
kesinlikle ev :S devlet yurtları çekilecek gibi değil...
-
Maddi bir sıkıntın yoka tabi ki ev..
-
T01G4 bunu yazdı:
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------yurtta ettiğin rahatı hiçbir yerde bulamazsın; yemeğin, sıcak suyun, ısınman vs vs...
hiçbir sorumluluğun olmuyor süper bir keyif...
sadece belli kurallara uyman gerekir...
bir de 2 kişilik bir oda da yanına gelen insan pek sorun olmaz...
bir emin ol çoğu yurt aldığı paranın hakkını verir..
samimi bir arkadaş bulursan gece geç olduğunda onun evinde kalırsın :P =))
hocam evde öyle sadece lektrik parası ve su parası vericez tek farkı kiraya kişi başı 250 vericez yurt aylık 350 lira
-----------------------------5 yıl yurtta kaldım 3 sene evde. Yurtda kalma olayı sadece kalacagın yurtla ılgılı eger bırde kafa dengı arkadasın varsa dahada guzel. Ev oradan basıt gorunuyor ama emın ol evdekı sorumlulukların haddı hesabı yok sana sadece elektırık su gıbı gelmesın evde kaldıgım arkadasları yıllardır tanıgım samımım oladugum gunun 16 saatını bırlıkte gecırdıgım ınsanlardı buna ragmen gercekten zordu. Cok ıyı dusun kımlerle cıkacagını ıyıce ırdele derım
Edit: Sen sadece kendınden sorumlu dgıl ufak bır ornek vereyım. Eve gelırsın delı gıbı acsındır yemek yapacaksın mutfaga bır gıreresın mutfakta temız catal bıle bulamazsın sana yemekde ayrılmamıstır o aclıkla artık ne yeresın yada kımı yersın bılımez. temızlık yapılacaktır sadece sen yaparsın otekı yapmaz aksıne daha beter batrır bır yerden sonra canına tak eder. Buna benzer sana mılyonlarca sey sayabılırım ıyı dusun kımınle cıktıgını....
-
ben napıyım a.k bi odada 6 kişi yurtta :S