Zaaflarımız..
-
facebook terk
-
millet hikayeye takılmış kalmış :))))
tartışmanız gereken bölüm
KISSADAN HİSSE !
-
HolyOne bunu yazdı
Ewt hikaye pek gerçeğe oturmuyor. Doğru hareket 1 kol yokken judoya başlayacağına sağ elle yapılabilecek resim vs gibi alanlara yönelmek, kola ihtiyaç olmayan danışmanlık vs gibi meslekleri kariyer edinmek.
Şahsen ben tekerlekli sandalyeli insanların basketbol oynadığı maçları dünyanın en gerizekalı organizasyonu olarak görüyorum. adamın bir eksiği varsa adamı oraya fokuslayıp meydan okutmak yerine yapabileceği 1000 tane işten birine yöneltmek doğru hareket olurdu.
katılmıyorum.zaten sporun temel özelliklerinde insan vücudunun dayanma sınırlarını göstermek yok mudur?sağlıklı olup da normal insanların yapamadağı ekstrem sporları yapanlar da boş beleş adamlar oluyor bu mantıkla
-
HolyOne bunu yazdı
Ewt hikaye pek gerçeğe oturmuyor. Doğru hareket 1 kol yokken judoya başlayacağına sağ elle yapılabilecek resim vs gibi alanlara yönelmek, kola ihtiyaç olmayan danışmanlık vs gibi meslekleri kariyer edinmek.
Şahsen ben tekerlekli sandalyeli insanların basketbol oynadığı maçları dünyanın en gerizekalı organizasyonu olarak görüyorum. adamın bir eksiği varsa adamı oraya fokuslayıp meydan okutmak yerine yapabileceği 1000 tane işten birine yöneltmek doğru hareket olurdu.
Şeyhin söylediği bülent akyürekin içinizdeki öküze oha deyin isimli kitabındakilere tam uyuyor ve bende katılıyorum.
Yahu madem bir sakatlığın var arkadaş niye zorluyorsun kendini,ailenin imkanlarını?
Yani o maçta bi kaza olsa daha beter olacak niye zorluyorsun,madem bacak tutmuyor bilgisayar başında bir iş yada seveceğin birşey yapabilirsin.
Yani herkes yeteneklerinin yapabileceğinin farkında olmalı.
-
glaurung bunu yazdı
fakir avuntusu
-
Acaba hareketin adı Hane Goshi mi
-
Kolu için üzülmemeli, hala bir penise sahip olduğu için tanrıya dua etmeli.
-
MaxeL bunu yazdı
facebook terk
mal mal post atma belli feysçi olduğun AMEKA böyle sitelerde gezinmeyi arada dene
http://www.denizce.com/zaaflariniz.asp
-
Bu konuda takdir ettiğim Aron Ralston'dur hatta "127 Hours" adlı filmi bile var gerçek yaşamdan uyarlanmıştır isteyen izleyebilir.
-
GusFring bunu yazdı
Bu konuda takdir ettiğim Aron Ralston'dur hatta "127 Hours" adlı filmi bile var gerçek yaşamdan uyarlanmıştır isteyen izleyebilir.
dediğin filmi izledim hocam gerçekten güzel