Zamanınızı Daha Çok Kullanabilmek İçin Uyku Methodları
-
güzel konu. evet beklemedeyiz
-
Gece 3 - sabah 7,
4 senedir böyle. Vücut alıştı. Alıştırınca oluyo :F
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Explosive bunu yazdı:
bol bol 31 diyorum sonra uykuya dal direk
Ondan sonra bütün vitamin o sıvı aracılığıyla akıp gitsin,Beyinsiz beyinsiz dolaşsın ondan sonra.O sıvının bir damlasında 1 ünite kan kadar değer var haberin varmı ?
benim yoktu :s
daa konu az ama etkili uyumak sanki, varsa bi formülü banada lazım, kahve dışında... -
Esconda bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Ondan sonra bütün vitamin o sıvı aracılığıyla akıp gitsin,Beyinsiz beyinsiz dolaşsın ondan sonra.O sıvının bir damlasında 1 ünite kan kadar değer var haberin varmı ?
-----------------------------Belli oluyor sendede beyin kalmamış fazla çekmekten..
-
-
EWELANCHE bunu yazdı:
Tam bir araştır istersen ama.Benim bildiğim 11 ila 2 arası bir insanın en iyi uyku saatleri imiş bir yerde Dinlemiştim.Alıştırırsan o 3 saat yeterli oluyormuş ve her hangi bir sağlıksız yönüde yokmuş.Tabi bunu tam oalrak bir araştır yine sen.
-----------------------------bakıcam hocam, şuan kafama yatan uberman uykusudur, programa başlarsam bilgi vericem burdan
-
hacı benim öğrenci zamanlarımda uyguladığım çalışma sistemini yazayım belki sanada uyar
dersane 4 de biterdi ben kapanana kadar 6 ya kadar durur ders çalışırdım ewe geli 2 saati kendime ayırırdım sonra 30 ar dakkalık ders we 15 er dakkalık molalar yapar we gece 2 3 e kadar çalışır yatardım sabah 8 de kalkar dersaneye giderdim haftada 1 gün kesinlikle çalışmazdım dilediğimi yapardım wücudun az uyumaya 2 hafta kadar tepkiyi koyuyo sonradan alıştırıo seni
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Gece 3 - sabah 7,
4 senedir böyle. Vücut alıştı. Alıştırınca oluyo :F
bunu yapmaya çalışıyorum bende.en ideali bu.
ben 2-6 yapmayı uygun buldum. -
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Fosforun kilosu kaçtan biliyor musun hocam :D
-
Stargazer bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Fosforun kilosu kaçtan biliyor musun hocam :D