folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Zamanınızı Daha Çok Kullanabilmek İçin Uyku Methodları

Zamanınızı Daha Çok Kullanabilmek İçin Uyku Methodları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

daha once 23:00 - 03:00 arası uyumak için en ideal saatler oldugunu duymustum.Ve denediğim kadarıylada olumlu sonuclar aldım

verdiğim saatler arasındaa uyudugumda oldukça dinç oluyorum.

Birde yogun programda az uyudugun zamanlar kalktıgında 1 adet elma ye bu hem uykunu açıcaktır hemde enerji vericektir.Özellikle uyukuyu açmada kahveden daha etkil elma.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    cok iyi olmuş konu bende bunu araştırcaktım yalnız uberman okul hayatında nasıl gdr ben sabah 8.30 aksam 3-4 okuldayım hangi ara uyucam orda... ilk bunu tesla dan duymuştum ozamanda şimdiede tepkim aynı acaba bzler bunu sağlayabilcek hayat düzenine sahipmiyiz açıkcası ben değilim adamlar bilim adamı olmuş geliişine koyuyor zor cdden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

alışma meselesi veb günde 4 saat uyuyan biriydim taki öss marotonu başlayana kadar geçen sene çok başladım ve uyku saatimi 5 e çıkarttım gül gibi geçinip gidiyorum 5 saatle

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı benim öğrenci zamanlarımda uyguladığım çalışma sistemini yazayım belki sanada uyar

dersane 4 de biterdi ben kapanana kadar 6 ya kadar durur ders çalışırdım ewe geli 2 saati kendime ayırırdım sonra 30 ar dakkalık ders we 15 er dakkalık molalar yapar we gece 2 3 e kadar çalışır yatardım sabah 8 de kalkar dersaneye giderdim haftada 1 gün kesinlikle çalışmazdım dilediğimi yapardım wücudun az uyumaya 2 hafta kadar tepkiyi koyuyo sonradan alıştırıo seni

Aynısını bende uygulayacağım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Şuan yazdıklarınla kendine göre bir sistem kurmuşsun zaten. Sadece tepki sürecindesin şuan. protein tüketimini arttırarak vücudun tepkisini hafifletebilirsin. Gerisi kendiliğinden gelir zaten.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler ama bildiğim kadarıyla 6 saatden az uyku göz bozulması,fiziksel yorgunluk,sinir stress gibi hastalıklarıda beraberinde getiriyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Öyle bir metod yok. Az uyuyacaksın, otobüste ders aralarında ve öğlen tam 12 de kafanı dinlendireceksin, bir de derin uykuya çabuk geçmenin yollarına bakacaksın; üç saat derin uyumak zaten 9 saat normal uykuya eşdeğer.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Öyle bir metod yok. Az uyuyacaksın, otobüste ders aralarında ve öğlen tam 12 de kafanı dinlendireceksin, bir de derin uykuya çabuk geçmenin yollarına bakacaksın; üç saat derin uyumak zaten 9 saat normal uykuya eşdeğer.

evet derin uyku olayı çok farklı ve önemliymiş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

bide bazı tipler var az uyumayı marifet sanan.daha çok yaşadığını falan zanneder 4 saat uyuyarak.fakat maalesef tam tersi uykusuz kalmanın ömru kısalttığı ve erken ölumlere sebep olduğuunu bilmemektedir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

eexper bunu yazdı:

Stargazer bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:
    bol bol 31 diyorum sonra uykuya dal direk

Fosforun kilosu kaçtan biliyor musun hocam :D

hayırdır hacı,şimdide fosfor işine mi girdin xD

çinko hacı çinko.

çinko eksikliği unutkanlık yapar.

keçiboynuzundada bol bol çinko vardır ama bu demek değildirki hem keçiboynuzu yiyeyim hem yükleneyim.   !

matematik24.com
Toplam Hit: 5053 Toplam Mesaj: 33