Zamanınızı Daha Çok Kullanabilmek İçin Uyku Methodları
-
daha once 23:00 - 03:00 arası uyumak için en ideal saatler oldugunu duymustum.Ve denediğim kadarıylada olumlu sonuclar aldım
verdiğim saatler arasındaa uyudugumda oldukça dinç oluyorum.
Birde yogun programda az uyudugun zamanlar kalktıgında 1 adet elma ye bu hem uykunu açıcaktır hemde enerji vericektir.Özellikle uyukuyu açmada kahveden daha etkil elma.
-
cok iyi olmuş konu bende bunu araştırcaktım yalnız uberman okul hayatında nasıl gdr ben sabah 8.30 aksam 3-4 okuldayım hangi ara uyucam orda... ilk bunu tesla dan duymuştum ozamanda şimdiede tepkim aynı acaba bzler bunu sağlayabilcek hayat düzenine sahipmiyiz açıkcası ben değilim adamlar bilim adamı olmuş geliişine koyuyor zor cdden
-
alışma meselesi veb günde 4 saat uyuyan biriydim taki öss marotonu başlayana kadar geçen sene çok başladım ve uyku saatimi 5 e çıkarttım gül gibi geçinip gidiyorum 5 saatle
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hacı benim öğrenci zamanlarımda uyguladığım çalışma sistemini yazayım belki sanada uyar
dersane 4 de biterdi ben kapanana kadar 6 ya kadar durur ders çalışırdım ewe geli 2 saati kendime ayırırdım sonra 30 ar dakkalık ders we 15 er dakkalık molalar yapar we gece 2 3 e kadar çalışır yatardım sabah 8 de kalkar dersaneye giderdim haftada 1 gün kesinlikle çalışmazdım dilediğimi yapardım wücudun az uyumaya 2 hafta kadar tepkiyi koyuyo sonradan alıştırıo seni
-----------------------------Aynısını bende uygulayacağım,
-
Şuan yazdıklarınla kendine göre bir sistem kurmuşsun zaten. Sadece tepki sürecindesin şuan. protein tüketimini arttırarak vücudun tepkisini hafifletebilirsin. Gerisi kendiliğinden gelir zaten.
-
Beyler ama bildiğim kadarıyla 6 saatden az uyku göz bozulması,fiziksel yorgunluk,sinir stress gibi hastalıklarıda beraberinde getiriyor.
-
Öyle bir metod yok. Az uyuyacaksın, otobüste ders aralarında ve öğlen tam 12 de kafanı dinlendireceksin, bir de derin uykuya çabuk geçmenin yollarına bakacaksın; üç saat derin uyumak zaten 9 saat normal uykuya eşdeğer.
-
IRET bunu yazdı:
Öyle bir metod yok. Az uyuyacaksın, otobüste ders aralarında ve öğlen tam 12 de kafanı dinlendireceksin, bir de derin uykuya çabuk geçmenin yollarına bakacaksın; üç saat derin uyumak zaten 9 saat normal uykuya eşdeğer.
-----------------------------evet derin uyku olayı çok farklı ve önemliymiş
-
bide bazı tipler var az uyumayı marifet sanan.daha çok yaşadığını falan zanneder 4 saat uyuyarak.fakat maalesef tam tersi uykusuz kalmanın ömru kısalttığı ve erken ölumlere sebep olduğuunu bilmemektedir.
-
eexper bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
bol bol 31 diyorum sonra uykuya dal direk
-----------------------------Fosforun kilosu kaçtan biliyor musun hocam :D
-----------------------------hayırdır hacı,şimdide fosfor işine mi girdin xD
-----------------------------çinko hacı çinko.
çinko eksikliği unutkanlık yapar.
keçiboynuzundada bol bol çinko vardır ama bu demek değildirki hem keçiboynuzu yiyeyim hem yükleneyim. !