folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Zeki İnsanlar Tanrıya İnanmıyor :|

Zeki İnsanlar Tanrıya İnanmıyor :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

evanescence bunu yazdı:
    -----------------------------
    çok saçma bi saplantı ve konu.ilk başta senin ALLAHA  tanrı diye hitap etmen çok yanlış.böyle bişey olması imkansız nerden aldın bu konuyu ki..?tanrı  kelimsi hristiyanlıkdan gelme bir kelimedir ve tamamen allah kelimesini  karşılamaz

Tanrı kelimesi hristiyanlıktan gelme değildir eski Türklerde ki tengri sözcüğünden gelmektedir.Hem ayrıca bu yurtdışı kaynaklı bir araştırma  ne demelerini bekliyordun ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    Prometheus bunu yazdı:

Dünya'da hiçkimse inanmasa ama hiçkimse inanmasa Allah'ı varken yok eder mi?

Ya da herkes dinini %100 yaşayan müslüman olsa bu Allah'ı yokken var yapar mı?

Ben inanıyorum, zeki insan mı?

Gelmiş geçmiş en zeki insan, Hz Muhammed peygamberimiz

he beğenmediniz mi? Einstain (sevmem kendisini ama zeki diyolar) ateist değildi

Tarihte ateist olup da çok zeki kaç kişi var? Ama dediğim gibi topumuz ateist olsak ne farkeder?

katılyıorum süper açıklama işte bu ya konuyu açmaası bile anlamsız

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    RIPER bunu yazdı:

evanescence bunu yazdı:
    çok saçma bi saplantı ve konu.ilk başta senin ALLAHA  tanrı diye hitap etmen çok yanlış.böyle bişey olması imkansız nerden aldın bu konuyu ki..?tanrı  kelimsi hristiyanlıkdan gelme bir kelimedir ve tamamen allah kelimesini  karşılamaz

Tanrı kelimesi hristiyanlıktan gelme değildir eski Türklerde ki tengri sözcüğünden gelmektedir.Hem ayrıca bu yurtdışı kaynaklı bir araştırma  ne demelerini bekliyordun ?

madem yurt dışı kaynaklı kendisi neden allaha tanrı olarak ifade etmiiş onu savunuyosan savun o senin sorunun.ayrıca o kelime türklerden gelme değil.çünkü rab kelimesini tam olarak kapsamaz ve karşılamaz

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    İnanmadığımı kim söyledi?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    g.tleri kalktığı için olabilirmi ? küçük dağları ben yarattım edasıyla filan

oha tuğradan sonraki ben dahil tüm mesajların dk saat saniye hepsi aynı :D

alakası yok banada saçmalık geliyor bi kitaba inanmak hayatımı ona göre düzenlemek.He tanrı deidn mi bilmiyorum bi yaratıcı var fakat ben dine nanmıyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    abi milliyet gazetesi kaynak olunca böyle bi haber olması normal gibime geliyo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    zumsuk bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

alakası yok banada saçmalık geliyor bi kitaba inanmak hayatımı ona göre düzenlemek.He tanrı deidn mi bilmiyorum bi yaratıcı var fakat ben dine nanmıyorum.

valla yaşantın nasıl neye göre kendini düzenliyosun bilmiyorum ama o kitap dediğin.(kuranı-ı kerim)gelmiş geçmş enbüyük yazılı kaynak yol gösteericimiz.o san zaten zorlama yapmıyorki.islam özgüür br dindir zorlama yokdur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

evanescence bunu yazdı:

RIPER bunu yazdı:

evanescence bunu yazdı:

madem yurt dışı kaynaklı kendisi neden allaha tanrı olarak ifade etmiiş onu savunuyosan savun o senin sorunun.ayrıca o kelime türklerden gelme değil.çünkü rab kelimesini tam olarak kapsamaz ve karşılamaz

Her Türk müslüman olmak zorunda da benim haberim mi yok ? Belki hristiyan ve Tanrı diye hitap ediyor ? Ya da müslüman olması  da birşeyi değiştirmez müslüman insanın tanrısı Allahtır, adam müslüman ve tanrı diyerek buda yı kastedmiyor doğal olarak.

Tengri kelimesi öz Türkçe'den gelme değildir diyorsun madem doğrusunu  söyle de öğreneyim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    evanescence bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

valla yaşantın nasıl neye göre kendini düzenliyosun bilmiyorum ama o kitap dediğin.(kuranı-ı kerim)gelmiş geçmş enbüyük yazılı kaynak yol gösteericimiz.o san zaten zorlama yapmıyorki.islam özgüür br dindir zorlama yokdur.

Yürü bee kim tutar seni Tbt nin yüz akı :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hayır inanıyorum..
Toplam Hit: 24806 Toplam Mesaj: 170