folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Zenginliğe Götürecek 50 Yol (Ebook)

Zenginliğe Götürecek 50 Yol (Ebook)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Allah zenginliği istediğine, ilmi isteyene verirmiş.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yasmine galenorn kitapları nı bulabilecek varmı

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Okurken tam boşu boşuna diyordumki bi bölüm gözüme çarptı dikkatimi çekti,demişki paraya dokunun ve ona saygı duyun..

bense ne yapıyorudm parayı pç gibi sağa sola atıyorudm hayatta bankamatiğe para yatırıken düzeltmem deliğe adeta tıkarım.cüzdanımda 40 kat şekilde durur paralar...her konuşmada sohbet oramlarında ağlarım sızlanırım,paraya lanet okurum..bundan sonra bide faklı yol deneyip etraftaki herkesi tanıdıklarımı yabancıları işyerindekileri potansiyel müşteri olarak görmek gelidi akıma ve sohbetlerimdede paraya saygı duymaya çalışan biriymiş gibi davranacağım.cüzdanımda uzun bölüme düzenli bir şekilde yerleştirecğim paraları.Yani paraya bi kağıt parçası işte demyeceğim saygı duyacağım..diilse etrafımdaki adamlara parayı sevdiği için ezik gözüyle bakıyorum sorada fakiriz diye ağlayıp duruyorum..bende o cimri paracı diye tabir edilen insanlardan olmak istiyorum..çünki o adamlar şimdi birer araba sahibi yada durumları daha iyi benim bir biskiletim bile yok.ama durumu biraz faketmeyeye başladım.hepinize bol kazançlar beyler

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

zenginliğe götüren tek yok herbalife ,) her yaptığınız işte emek harcarsınız emeğinizle maaş aldığınıza inanırsınız ama sadece biri sizin bu emeğinizi görür we hakettiğiniz maddi güce getirir ,)

söz meclisten dışarı herbalife tam bir sahtekarlık tezgahı, daha doğrusu herbalifeçıların yüzde 99.9'u diyeyim.

enjoy i'm vaccinated
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Fatih bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

zenginliğe götüren tek yok herbalife ,) her yaptığınız işte emek harcarsınız emeğinizle maaş aldığınıza inanırsınız ama sadece biri sizin bu emeğinizi görür we hakettiğiniz maddi güce getirir ,)

söz meclisten dışarı herbalife tam bir sahtekarlık tezgahı, daha doğrusu herbalifeçıların yüzde 99.9'u diyeyim.

kavga çıkacak :D

ben de bir ara saç dökülmesi için alcaktım doktor sonbahar etkisi + vitaminsizlik dedi yazdı bişiler ama alcak olsam yine alırım sonucta irwa nın adı sanı ortada, kimseyi dolandıracak bir durumu yok yani :D

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

Fatih bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

ben de bir ara saç dökülmesi için alcaktım doktor sonbahar etkisi + vitaminsizlik dedi yazdı bişiler ama alcak olsam yine alırım sonucta irwa nın adı sanı ortada, kimseyi dolandıracak bir durumu yok yani :D

söz meclisten dışarı dedim hocam irwaya lafımız yok ama bilinen bir gerçek ki türkiye herbalifeçılarının çoğu millete yardımcı olmak değil parasını emmek peşinde. aslında ürünlerden çok herbalifeçı edip ordan götürme peşindeler genellikle.  misal adamı herbalifeçı edince hiç satış kabiliyeti olmasa bile en az akrabasına dostuna hatırla gönülle satıyor bir iki şey.  böyle tek tek üyeler ve onların dostlarından götürüyorlar parayı doğrudan ürün satmaktan ziyade. ha ürünleri süper ona bir şey diyemem ama biraz tuzlu.

enjoy i'm vaccinated
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Fatih bunu yazdı:

AMpul bunu yazdı:

Fatih bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

söz meclisten dışarı dedim hocam irwaya lafımız yok ama bilinen bir gerçek ki türkiye herbalifeçılarının çoğu millete yardımcı olmak değil parasını emmek peşinde. aslında ürünlerden çok herbalifeçı edip ordan götürme peşindeler genellikle.  misal adamı herbalifeçı edince hiç satış kabiliyeti olmasa bile en az akrabasına dostuna hatırla gönülle satıyor bir iki şey.  böyle tek tek üyeler ve onların dostlarından götürüyorlar parayı ürün satmaktan ziyade. ha ürünleri süper ona bir şey diyemem ama biraz tuzlu.

burda herbalife firmasının bir suçu yoktur. Klasik ticaret sananlar yüzünden malesef yanlış beslenme koçluğu yapanlar mewcut benim koçluğunu yaptığım hiçbi müşterimden işe yaramıyor cewabı almadım ki biz referansla çalışıyoruz mesela X kişisine kilo werdirdiğinde çewreside ondan güç alır we gelir ki her hafta düzenli görüşüyorum ben hepsiyle .

Ürünler biraz tuzlu kısmına da cewap wermek isterim.Ucuz etin yahnisi yawan olur derler bundan bile sonucu kendiniz bulablirsinz.

Dünya sağlık örgütü başkanı, Amerikanın eski dış işleri bakanı, Nobel ödüllü doktarlar ws hepsi bizde..Sen Dünya Sağlık Örgütü başkanı olsan dandik firmada olurmuyudun ,) 

kısaca yanlış sponsor ya da dist. yok mu war ama bunu firmaya ya da ürünlere kimse mâl edemez her dist yanlış olsa zaten firma 32 yıldır ayakta olmaz we 79 ülkede 70 milyon müşterisi olmaz ,)

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

Valla bir arkadaşım hala herbalife kaptırdıgı kredi kartı borçlarını ödemeye çalışıyor :) O da böyle zengin olucam kanka gel ayda 10 bin kazan 20 bin kazan diyordu ::) Şimdi bankalardan kaçıyor

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

swordfish bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

Valla bir arkadaşım hala herbalife kaptırdıgı kredi kartı borçlarını ödemeye çalışıyor :) O da böyle zengin olucam kanka gel ayda 10 bin kazan 20 bin kazan diyordu ::) Şimdi bankalardan kaçıyor

bi önceki yorumumda bunu belirttiğime inanıyorum. Herbalife batırmaz insan kendi yanlışlarıyla batar biz nası ofis açtık o zaman? klasik ticareti sewmez herbalife sistem dışına atar seni bilmediğiniz için böyle bakmanızı da anlıyorum ama siz bakıyosunuz bense yaşıyorum 

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

şu film size inceden dokundurmuş

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 7170 Toplam Mesaj: 48