folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zona Hastalığı Geçiren Var Mı ?

Zona Hastalığı Geçiren Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.istanbuleah.gov.tr/nc/saglik-kosesi/saglik-rehberi/saglik-rehberi-deposu/rehber/article/zona-ile-ilgili-bilmeniz-gerekenler/?tx_ttnews[backPid]=162&cHash=c9b8602be1

burada biraz bilgi var.. ama nasıl geçiyor ? hastalık esnasında ne zorlukları oluyor ? tam olarak yaşayan varmı ? kaşıntı oluyormu ilerki zamanlarda ?

skıntı stressten ne hale kaldık ya.. 

resimler burda var.. 

http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=zona&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Gecmis olsun hocam. Insallah kisa zamanda duzelir.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

bizim bi yakınımız bu hastalığa yakalanmıştı 2 ay demeden öbür tarafa gitti zavallı :/

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:
    -----------------------------

bizim bi yakınımız bu hastalığa yakalanmıştı 2 ay demeden öbür tarafa gitti zavallı :/

-----------------------------

yuh harbi mi :|

korkma hocam ilaçları aksatma yeter

abim 3-4 hafta içinde atlatmıştı :W

erken teşhis şart

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

aşırı pc başında oturanlarda dötte çıkıyo bunlar :D

kendimi ifşa etmek istemem :P:P:P

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Biçok tanıdığım bu hastalıktan geçirdi. Stresten uzak durursan sapasağlam atlatırsın. Zor bişey değil basit bi hastalık.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

sağolasınız.. bilmiyorum ilk defa başıma geldi.. kaşıntı olmadı bu zamana kadar.. olursa ben biterim.. çünkü hep su toplandı ? kaşıma şansım yok.. pc başında çok kaldım bu aralar.. uyku düzensizliğide var haliyle.. neyse hayırlısı..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

gece gee :S ben buna benzer bişi ge.irdim sırtımda 30x15 boyutunda bir yara oluşmuştu allah kimsenin başına vermesin diyorum gençler başkada bişi deiyorum böle yara bere çıkarmadan vücudunuz sinire strese girmeyin en azından yapabiliceğiniz en güzel şey içinizde tutmayın bazı şeyleri sonra sonuçları harbiden çok kötü oluyor birierine anlatın açılın illa derdinizi paylaşabilceğiniz birileri vardır heleki burda bu forumda bile vardır yok diosanız arkadaşınız vardır onunla paylaşın sakın içinize atmayın hiç bişiyi vs vs fotorafta koyardım ama sonra bi daha benle görüşmezsiniz bile :<

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

sanırım dayanılmaz derecede ağrıları oluyormuş geçmiş olsun hocam ..doktorun tavsiye ettiği ilaçları5 gün falan düzenli kullan rahatlarsın umarım .. 

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

babam geçirmişti biraz ağtısı vardı Krem sayesınde 5-6 gunde toparlamıstı

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

inşallah.. bakalım bu gün başladım ilaçları kullanmaya.. kime anlatsam derdimi bilemedim ki.. gerçi paranoyak oluşum var bide.. o hep ayrı bi konu.. güven sorunum var.. varda var.. :/

Toplam Hit: 1954 Toplam Mesaj: 12