Zona Hastalığı Geçiren Var Mı ?
-
burada biraz bilgi var.. ama nasıl geçiyor ? hastalık esnasında ne zorlukları oluyor ? tam olarak yaşayan varmı ? kaşıntı oluyormu ilerki zamanlarda ?
skıntı stressten ne hale kaldık ya..
resimler burda var..
http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=zona&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi
-
Gecmis olsun hocam. Insallah kisa zamanda duzelir.
-
bizim bi yakınımız bu hastalığa yakalanmıştı 2 ay demeden öbür tarafa gitti zavallı :/
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
bizim bi yakınımız bu hastalığa yakalanmıştı 2 ay demeden öbür tarafa gitti zavallı :/
-----------------------------yuh harbi mi :|
korkma hocam ilaçları aksatma yeter
abim 3-4 hafta içinde atlatmıştı :W
erken teşhis şart
-
aşırı pc başında oturanlarda dötte çıkıyo bunlar :D
kendimi ifşa etmek istemem :P:P:P
-
Biçok tanıdığım bu hastalıktan geçirdi. Stresten uzak durursan sapasağlam atlatırsın. Zor bişey değil basit bi hastalık.
-
sağolasınız.. bilmiyorum ilk defa başıma geldi.. kaşıntı olmadı bu zamana kadar.. olursa ben biterim.. çünkü hep su toplandı ? kaşıma şansım yok.. pc başında çok kaldım bu aralar.. uyku düzensizliğide var haliyle.. neyse hayırlısı..
-
gece gee :S ben buna benzer bişi ge.irdim sırtımda 30x15 boyutunda bir yara oluşmuştu allah kimsenin başına vermesin diyorum gençler başkada bişi deiyorum böle yara bere çıkarmadan vücudunuz sinire strese girmeyin en azından yapabiliceğiniz en güzel şey içinizde tutmayın bazı şeyleri sonra sonuçları harbiden çok kötü oluyor birierine anlatın açılın illa derdinizi paylaşabilceğiniz birileri vardır heleki burda bu forumda bile vardır yok diosanız arkadaşınız vardır onunla paylaşın sakın içinize atmayın hiç bişiyi vs vs fotorafta koyardım ama sonra bi daha benle görüşmezsiniz bile :<
-
sanırım dayanılmaz derecede ağrıları oluyormuş geçmiş olsun hocam ..doktorun tavsiye ettiği ilaçları5 gün falan düzenli kullan rahatlarsın umarım ..
-
babam geçirmişti biraz ağtısı vardı Krem sayesınde 5-6 gunde toparlamıstı
-
inşallah.. bakalım bu gün başladım ilaçları kullanmaya.. kime anlatsam derdimi bilemedim ki.. gerçi paranoyak oluşum var bide.. o hep ayrı bi konu.. güven sorunum var.. varda var.. :/