Zurna Yaz 3368 E Yolla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:
    -----------------------------

@siyanojen

mesleğini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ?

edit: dı$arı cıkıyorum ak$am gelince cevaplicam. 

hoca öğrenciyim ben bir sakıncası yoktur umarım bunun yüzünden aşağılamayı düşüjnüyorsan yanlış bir hareket :)

bu arada

@sunyy2003  kardeş bende anlamadım farzet boşver ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

@sunyy2003  kardeş bende anlamadım farzet boşver ;)

hadi öyle olsun

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:

sorun yok serdar abiyle aramızda, olmaz da zaten merak etme ;)

sorun var diyen yokki? aranızda olan birşey? yani niye merak edeyim? haydi sanada sorayım yazmış oldugun yazıdaki göz kırpma niye?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    uGuR bunu yazdı:
    f1kr3t bunu yazdı:

sorun yok serdar abiyle aramızda, olmaz da zaten merak etme ;)

sorun var diyen yokki? aranızda olan birşey? yani niye merak edeyim? haydi sanada sorayım yazmış oldugun yazıdaki göz kırpma niye?

benim ona göz kırpmam ve onun bana göz kırpması seni niye bu kadar ilgilendiriyo anlamadım.

@siyanojen

meslek olayına gelince a$$aılamak icin deil. bende ögrenciyim. babam muhasebeci ve tamamıyla piyasanın icinde olan birisi. maliyeci arkada$larıyla konu$urken hükümete küfretmemek icin zor tutuorm kendimi. piyasada yaprak kıpırdamıor. yapılan hacizlerin haddi hesabı yok. ama tv de izlediginiz zaman her$ey size onların istedigi gibi izletilio. ve sizde dogal olarak bu adam $unu yapmı$ bu adam bunu yapmı$ diosnz. bu hükümetin ülkemize yararlı olan adamakıllı bi icraatini yazabilir misin ? ka$ıkla verip kepceyle alan türden bi$e olmasın ama :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yorumları okumadım falat paranın üstüne ATATÜRKün yerine o dingilin resmi konulması hoş değil bnce...

Zugzwang
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

f1kr3t bunu yazdı:

benim ona göz kırpmam ve onun bana göz kırpması seni niye bu kadar ilgilendiriyo anlamadım.

"sorun yok serdar abiyle aramızda, olmaz da zaten merak etme ;)"

burada arkadaşa göz kırpıyon gibi görünmüyor? merak etmeymiş sanki aralarının bozulmasını istiyormuşum gibi.

anladım arkadaşı cok seviyorsun ama biraz yazarken mantıklı yazın. hem daha önceki mesajımda arkadaşa söyledim siz niye üstünüze alındınız anlamadım. neyse konuyu dagıtmayalım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

musty28 bunu yazdı:
    bu ne yav . nerde bu sitenin yöneticisi koskoca BAŞBAKANLA nasıl alay ediyorlar bu konunun hemen silinmesini istiyorum.. burası siyasi tartışma platformsa eğer koyucam resimlerle ağzınız uçuklar. derhal silinmesini istiyorum bu konunun.

BOŞBAKAN la kimse dalga geçemez dimi :|

adminler de akp mücahit ordusu komutanlarıydı zaten.

:):)  

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    bende kendisinden pek haz etmem ama ne olursa olsun bu kadar aşşağılanması taraftarı değilim. ne de olsa türkiye'yi temsil ediyor diğer ülkelerde.

. . .. . ... .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:

@siyanojen

meslek olayına gelince a$$aılamak icin deil. bende ögrenciyim. babam muhasebeci ve tamamıyla piyasanın icinde olan birisi. maliyeci arkada$larıyla konu$urken hükümete küfretmemek icin zor tutuorm kendimi. piyasada yaprak kıpırdamıor. yapılan hacizlerin haddi hesabı yok. ama tv de izlediginiz zaman her$ey size onların istedigi gibi izletilio. ve sizde dogal olarak bu adam $unu yapmı$ bu adam bunu yapmı$ diosnz. bu hükümetin ülkemize yararlı olan adamakıllı bi icraatini yazabilir misin ? ka$ıkla verip kepceyle alan türden bi$e olmasın ama :)

hocam haklı olabilirsin ben bunu bildim bunu dedim.

gördüm söyledim.

bu kadardır beni işim.

ha sorarsın ne kadar derinini bilirsin bu işn senin duydukların kadar bişe bilemem.

bilmiyormuyum susarım buyur senin konuş

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    SiyanojeN bunu yazdı:
    f1kr3t bunu yazdı:

@siyanojen

hocam haklı olabilirsin ben bunu bildim bunu dedim.

gördüm söyledim.

bu kadardır beni işim.

ha sorarsın ne kadar derinini bilirsin bu işn senin duydukların kadar bişe bilemem.

bilmiyormuyum susarım buyur senin konuş

;

dierleri gibi tek fikir üzerinde ilerlemek yerine kar$ındakinin sözlerini dinleyip kendine bi$eler katman güzel bi$e hocam. te$ekkur ediyorum, anlayı$lı tavır sergiledigin icin :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 7896 Toplam Mesaj: 62