Zurna Yaz 3368 E Yolla
-
o bana kendi adıyla hıyar diyen arkadaş laflarına dikkat et. tmmı banlamakda öle kolay değil küfürmü yazdım bende fikrimi söledim bunumu banıycaklar. her fikrini söleyene banlasınlar ozaman. yanlız o lafını yedircem sana. rahat ol sen
-
-
nedense akpli müridler bu tür konularda boy göstermekten çekinmezken, belgeli kanıtlı savunma yapamayacakları konularda görünmüolar. garip :/ aslında garipte deil. normal :))
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
nedense akpli müridler bu tür konularda boy göstermekten çekinmezken, belgeli kanıtlı savunma yapamayacakları konularda görünmüolar. garip :/ aslında garipte deil. normal :))
-----------------------------hoca belge dediğin senin üç beş kuruşa zevk için yapılmış kendini tatmin etme resmiyse bence öl sen.
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hoca belge dediğin senin üç beş kuruşa zevk için yapılmış kendini tatmin etme resmiyse bence öl sen.
-----------------------------evet yeter artık.İyiden iyie cıvıttınız..!
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------evet yeter artık.İyiden iyie cıvıttınız..!
bu konudaki resimlere belge dememişki nereden çıkardınız?yazdığı postu tekrar okuyun ne anlıyosunuz bakiym?
-
baron_27 bunu yazdı:
bu konudaki resimlere belge dememişki nereden çıkardınız?yazdığı postu tekrar okuyun ne anlıyosunuz bakiym?
-----------------------------baron kardeşsen akp hakkında hiçbelgeyle açılmış konu gördünmü :)
sizin yapacağınız belgenin beb ta ** sahte belgelere belge denmez kendini tatmin etme arzusu denir.
ben k.bakma burada kimsenin verdiği belgeye belge diyyemem ki verdiğiniz belgeler gazete haberiyse bu gazeteler zatenn o adamların tarafını tutupta türkiyenin tarafsoz gazetesi diyen gazeteler.
boş işler bunlar ...
sizin belge dediğiniz şey; mundar ezikliği boşuna havlamayın ;)
-
bobiler.org dan galiba beyler isteyen girsin.daha fazla sını bulabilirsiniz.
-
musty28 bunu yazdı:
o bana kendi adıyla hıyar diyen arkadaş laflarına dikkat et. tmmı banlamakda öle kolay değil küfürmü yazdım bende fikrimi söledim bunumu banıycaklar. her fikrini söleyene banlasınlar ozaman. yanlız o lafını yedircem sana. rahat ol sen
-----------------------------Sen konunun silinmesini talep edebiliyosan, adam senn banlanmanı talep edebilir yani zevk meselesidir. Sen hala konunu silinmesini talep ediyosan ben de dj alper in talebine katılıyorum
-